Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ochi
Chow-Chow Forums > Chow-Chow > Crestere si Sanatate
mugur
Tot ce tine de afectiuni ale ochilor, tratamente si solutii.
alexxa_sandy
Lui Iris i-au curs ochii(avea conjunctivita) si i-am cumparat de la farmacie picaturi Sificetina dupa 3-4 zile, nu mai avea nimic.
olivian
Eu lui Aris i-am dat Kalamicina - nu mai face nici urdori nici nu-i mai curg ochii.
Oana
Si eu i-am dat lui Lee Kanamicina dupa operatie si am observat ca nu-i mai curgeau ochii.Am o intrebare: sa-i dau de fiecare data cand ii curg ochii, n-are nimic?
olivian
Nu ii face nici un rau! Poti sa-i dai (eventual cand ii curg da-i o zi sau doua, si are efect de durata)
Oana
Multumesc!
alexxa_sandy
QUOTE(Oana @ Sep 8 2006, 11:59 AM) *

Si eu i-am dat lui Lee Kanamicina dupa operatie si am observat ca nu-i mai curgeau ochii.Am o intrebare: sa-i dau de fiecare data cand ii curg ochii, n-are nimic?

A avut entropion de i-ati facut operatie?
Oana
Nu a fost Entropion (nu i s-a rasucit pleoapa in interior).Cainii au o a treia pleoapa si aia cand se inflameaza cainele nu mai vede de ea si trebuie operat.Acum e bine, nu are probleme.
xuxa
am si eu un chow de 2 luni jumate si cand l-am cumparat mi-a zis ca a facut conjunctivita in timpul transportului( a venit cu autocarul). am fost la veterinar si ne-a dat kanamicina, au trecut de atunci 2 sapt si ochisorul ii larimeaza in continuare. am intrat pe internet si am aflat entropion. azi l-am dus la un alt veterinar si i-a facut o injectie, zicandu-ne sa ne intoarcem daca nu i se opreste lacrimarea. spre sa nu fie vb de entropion.
e adevarat ca nu mai poti participa la concursuri daca e vb de asta? si totodata ca nu ii mai poti da la monta?
mugur
Concursurile depind de pedigree nu de Entropion.
xuxa
QUOTE(mugur @ Nov 12 2006, 11:24 PM) *

Concursurile depind de pedigree nu de Entropion.

atunci inseamna ca am inteles eu gresit.
anduletzz
Am luat un puiutz de chow chow fetitza....am luato de 2 saptamani...ii curg ochisorii foarte tare.Am fost la veterinar si mi-a dat kanamicina,insa nu a dat niciun rezultat.Deja a trecut o saptamana si tot asa ii sunt ochisorii..plsss spuneti-mi ce sa fac....mai am un mascul de chow chow are 8 luni sa-i las sa stea impreuna poate lua si el???
mugur
Sa nu fie entropion dar ala se manifesta mai tarziu de obicei...Ce anume a zis doctorul ca are?
Nessa
Si noi am avut aceasta problema, de fapt era de la curent. Am spalat-o pe ochisori in fiecare dimineata cu apa oxigenata (ii puneam cu o seringa fara ac apa oxigenata la coltul ochisorului apoi stergeam ochisorul cu un tampon de vata. ) Intr-o saptamana s-a rezolvat problema. Ii mai curg ochisorii doar cand sta in curent.
Nessa
QUOTE(Nessa @ Dec 19 2007, 11:27 AM) *

Si noi am avut aceasta problema, de fapt era de la curent. Am spalat-o pe ochisori in fiecare dimineata cu apa oxigenata (ii puneam cu o seringa fara ac apa oxigenata la coltul ochisorului apoi stergeam ochisorul cu un tampon de vata. ) Intr-o saptamana s-a rezolvat problema. Ii mai curg ochisorii doar cand sta in curent.

cu ser fiziologic, scuze
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.