Andrei Stavila
Jul 14 2006, 04:05 PM
Imi cer scuze pentru off-topic, dar nu stiam unde sa scriu...
Duminica seara voi ajunge in Bucuresti si voi pleca inapoi spre Iasi luni noaptea.
As dori sa va intilnesc pe cit mai multi, impreuna cu toti Chow-ii daca e posibil!
Eu voi sta la un prieten foarte bun, chiar linga statia de metrou de la Bucur-Obor. Daca luni mai pe seara sinteti de acord sa ne intilnim, stabiliti voi ora si parcul....
chaitan
Jul 14 2006, 09:24 PM
OK. Noi suntem aprope de Bucur asa ca suna ca sa ne intalnim.
Teo
Jul 14 2006, 09:43 PM
Si eu sunt disponibila Andrei.
Andrei Stavila
Jul 15 2006, 10:19 AM
Multumesc! Va rog sa stabiliti voi ora si locul, pentru ca sinteti mai multi si depinde de voi. Eu vin oriunde (bun si Herastraul, am vazut ca va place

), sa zicem dupa ora 17,00 (daca e cald, atunci si mai tirziu, ca sa se simta copilashii bine).
Sper doar sa nu ploua
mugur
Jul 15 2006, 03:14 PM
chaitan
Jul 15 2006, 08:00 PM
Noi am propune sa ne vedem chiar la Bucur Obor in fata Primariei sector 2 este un parc frumos si sunt 2 tzarcuri de catei.Ne-am putea vedea acolo.Ce spuneti?
dumi
Jul 15 2006, 10:28 PM
Mi-a placut foarte mult intalnirea cu voi astazi si am ramas uimit de aparatia acestor uimitoare fiinte.. Multam pt faptul ca mi-ati dat ocazia sa admir mai indeaprope chow-chow-ii vostri draguti, si sper ca intr-un cat mai aproape viitor sa pot fii si eu insotit de catre un puiut de chow!
Numai bine tuturor!
madalina
Jul 15 2006, 11:06 PM
Luni pe seara pot sa vin si eu, dar dupa 7. Ramane Bucur Obor, in fata primariei???
Admin edit:
Cred ca e vb de duminica seara daca el pleaca inapoi luni...
Andrei Stavila
Jul 16 2006, 12:31 AM
Nu, Mugur: Eu ajung duminica spre seara in Bucuresti. Luni dimineata sper sa rezolv toate treburile, si plec inapoi spre Iasi luni noaptea, la ora 23,00. Deci sper sa ne vedem luni dupa-amiaza, sau seara. Parerea mea e ca ar fi bun dupa ora 17,00 - dar e bine oricum, ca sa ajunga si Madalina.
Duminica seara nu cred ca ne putem intilni, pentru ca inca nu stiu la ce ora voi ajunge (vin cu un prieten cu masina si nu stiu inca ora exacta cind plecam).
Deci: ramine in fata primariei, la ora 19,00?
Teo
Jul 16 2006, 01:58 AM
Am reusit si eu sa recuperez pozele
Da, Andrei, eu am sa-mi fac program sa fiu acolo.
alexxa_sandy
Jul 16 2006, 01:28 PM
Reusite pozele! abia astept sa ne intalnim in august sa stam de vorba!sa incercati pe cat posibil sa veniti cat mai multi.
madalina
Jul 16 2006, 11:00 PM

Scuze, din pacate a intevenit ceva si nu o sa pot sa ajung luni la intalnire.
Data viitoare, sper........
OviDeus
Jul 16 2006, 11:01 PM
Am fi vrut sa venim si noi la Bucuresti dar week-end-ul asta a fost peste vointa noastra. Noi suntem dispusi sa venim la Tg.Mures, ar fi o ocazie potrivita sa va cunoastem pe cat mai multi. Vom fi in vacanta si e pe gustul nostru... suntem datori Tinei si Bellei cu o viata dedicata acestei rase...asa ne-am cunoscut iar Bella e principala d-soara de onoare la nunta si voi sunteti toti niste OAMENI foarte aproape de sufletele noastre kiar daca unii nu ne cunoastem. M-as bucura sa ne vedem cat mai multi.
Teo
Jul 17 2006, 12:11 AM
Eu trebuie sa vin oricum cu scottish-a mea. Asa ca o sa ne intalnim acolo.
Luca
Jul 18 2006, 09:23 PM
salutare!
Sint Shiba, am implinit trei luni, am iesit deja afara de doua ori, dar as vrea sa "socializez" si cu chow-chow, ca prietenul Mastiff e cam mare pentru mine, iar caniche-ul cel alb din parc nu ma atrage cu nimic!
Stiu ca voi va intilniti undeva prin Herastrau. Cind mai veniti asa, in gasca, spuneti-mi si mie, ca vin si eu!
Puteti acum? Eu am hamul pregatit!
Hai, zau! Nu vine nimeni prin Herastrau?
mugur
Jul 18 2006, 09:28 PM
Luca, noi si Anca (Tana) suntem mai aproape de herastrau, dar tot prin weekend mergem din cauza de timp. Nanook are 7 luni si Tana la fel. O sa scriem mereu la "intalnirile de grup" acolo unde o sa mut si postu' asta ca nu l-ai pus unde trebe

ca sa vezi cand iesim in parc cu cainii. De ex, am fost iarasi in weekend acuma, dar daca nu intri mai des pe forum nu ai sa ai de unde sa stii.
Teo
Jul 18 2006, 10:54 PM
Buna si bine ai venit printre noi
Da, cum a zis si Mugur ne vedem mai ales in week-end-uri. In ce zona stai, ca macar te poti vedea mai des cu cei din zona, daca sunt. Oricum ar fi bine sa lasi un numar de tel mobil, ca sa te putem anunta.
Cateva poze de la intalnirea cu Andrei, putine ca am uitat sa incarc bateriile

.
Nu-i nimic Teo, au avut in schimb catzeii bateriile incarcate !
Roxana si Max au alergat mai tot timpul dupa Whiskey, o catzelusha de whippet prietena a grupului, dupa un timp a venit si Sharp ( Mickey)care a intarit rindurile de chow in cursa pentru ogar.Intr-un final au obosit cu totzii , iar cei trei chow (rosu, alb, negru) s-au pus in culcat , aliniatzi paralel, si bineinteles cu spatele la banca unde stateam noi!
Luca
Jul 20 2006, 02:31 PM
Mutumim pentru raspunsuri. Noi stam in zona 1 Mai, asa ca nu ne e greu sa ajungem in Herastrau. Din motive de timp si noi preferam week-endurile pentru iesiri. Shiba este micuta, a iesit doar de patru ori pina acum, intr-un parculet de pe linga casa. Sincer, nu prea a fost interesata de nici un caine cu care a intrat in contact, pe toti ii trata cu aceeasi indiferenta. Sper sa socializeze mai bine cu cei din rasa ei!
Andrei Stavila
Jul 28 2006, 03:54 PM
Imi cer scuze pentru intirzierea nepermisa, dar as dori pe aceasta cale sa multumesc tuturor care si-au facut timp sa ne intilnim cind am fost la Bucuresti! Regret ca nu i-am putut intilni si pe ceilalti din Bucuresti, dar inteleg ca in timpul saptaminii e mai greu pentru unii.
M-am bucurat foarte mult sa ii vad pe Adriana si Dan, pe Teo, pe Ioana, pe Mickey. Eu se pare ca am devenit obiectul pasiunii lui Whisky, fetita de ogar whippet.... Iar Alina, care e mai artista de felul ei, a facut o pasiune pentru Sharp... a zis ca nu a mai vazut niciodata un ciine asa frumos (Iar eu m-am suparat!

- prietenii stiu de ce....)
Inca o data, multumesc tuturor, si sper sa va vad si pe ceilalti (Anka, Mugur, Olivian etc.) data viitoare cind trec prin Bucuresti!
Din nefericire, cind am ajuns acasa, in chiar aceeasi zi am avut probleme cu gazda (care s-a gindit sa ma primeasca cu zidarii in casa), asa ca a trebuit sa ma mut. Cine s-a mutat de la o gazda la alta stie despre ce vorbesc, si despre toata munca aferenta (de nervi nu mai vorbesc). Asta e motivul pentru care nu am mai intrat de mai bine de o saptamina.
Inca o data multumesc tuturor care au venit, iar pe ceilalti abia astept sa ii cunosc!
madalina
Aug 10 2006, 08:27 PM
Am expediat "dracusorul" la bunici asa ca week-endul asta i-am promis lui Ari o iesire din cartier.
Iese cineva sambata, duminica prin Herastrau??????
Daca da, spuneti-ne si noua o ora si o zona in care va gasim.
piticu
Dec 23 2006, 06:41 PM
va salut sint nou ,de fapt foarte nou si proaspatul propietar al unui mascul chow chow.il am de 2 zile.scuze daca am fost off topic dar sint de acord cu acest club mai ales ca este un loc unde se pot invata multe din secretele cresterii unui ciine in conditii cit mai bune.
Oana
Dec 23 2006, 11:31 PM
Bine ai venit! Incearca sa ii faci album in Gallery, sa il veden si noi pe micut.
piticu
Apr 2 2007, 12:07 PM
nimic nou despre intilnirile saptaminale??
astept vesti sa venim si noi la aceste intilniri
roxi
Apr 2 2007, 08:22 PM
Hello,hello...am aparut si eu...sunt tot noua aici...am atatea intrebari de pus..sper sa ma ajute si pe mine cineva.Am o fetita de chow-chow,se numeste Kira si evident e cea mai frumoasa fetita din lume
Este adusa din Chisnau,are pedigree si as vrea sa merg si eu cu ea in concurs dar nu stiu exact cum trebuie sa procedez...cam care ar fi standardul(dar asa mai pe intelesul meu

)....si mai am o intrebare de retardata la care am auzit mai multe variante:trebuie toaletata?????
aaaaa...si cum pot sa pun si eu o poza aici cu Kirozaurul meu pe vremea cand era pici?
aaaaaaaaaaaaa...gata am gasit...
Click to view attachment...si evident poza care era cea mai draguta era prea mare
chaitan
Apr 2 2007, 08:59 PM
Ca sa participi cu ea in expozitie trebuie ca mai intai sa devii membra intr-o Asociatie Chinologica.In Bucuresti nu exista Asiciatie , dar sunt sediile Asociatiilor Judetului Ilfov si a Judetului Ialomita. Apoi intrii pe situl www.ach.ro vezi calendarul expozitional pe anul in curs si iti alegi la ce expozitie vrei sa participi. Varsta minima de la care fata ta poate participa in expozitii este de 3 luni. Inscrierile in expozitii se fac cu cel putin 2-3 saptamani inainte de data la care este anuntata expozitia.
Cam atat .Daca mai ai nelamuriri intreba-ne.
roxi
Apr 2 2007, 09:05 PM
Eu sunt din Brasov...si avem si asociatie...dar spre rusinea mea nu am ajuns inca acolo din diverse motive(ex:lene..

).De asociatie stiam si eu..de restul habar nu aveam...multumesc mult...e un inceput...o sa mai intreb pe parcurs
chaitan
Apr 2 2007, 09:10 PM
Din Brasov este si Chowie (Alina) si are si ea 2 chow-chow asa ca daca vrei sa stii mai multe intreab-o pe ea. Te va indruma deoarece stie ce sa iti spuna ca si ea merge in expozitii cu copii ei.
sTeLy
Apr 5 2007, 09:43 AM
In legatura cu o intalnire de grup in Bucuresti , poate dupa pasti ? ce ziceti?
Brun0b0y
May 12 2007, 11:30 AM
QUOTE(chaitan @ Apr 2 2007, 08:59 PM)

Ca sa participi cu ea in expozitie trebuie ca mai intai sa devii membra intr-o Asociatie Chinologica.In Bucuresti nu exista Asiciatie , dar sunt sediile Asociatiilor Judetului Ilfov si a Judetului Ialomita. Apoi intrii pe situl www.ach.ro vezi calendarul expozitional pe anul in curs si iti alegi la ce expozitie vrei sa participi. Varsta minima de la care fata ta poate participa in expozitii este de 3 luni. Inscrierile in expozitii se fac cu cel putin 2-3 saptamani inainte de data la care este anuntata expozitia.
Cam atat .Daca mai ai nelamuriri intreba-ne.
in legatura cu Asociatiile acestea nu sunt si prin Cluj??????k eu sun de prin zona aceea si nu are rost sa calatoresc pana in Ialomita k catzelul meu deoarece ii si mic si nu ii plac asa mult calatoriile k un mijloc de trensport

.
chaitan
May 12 2007, 11:48 AM
Normal ca exista Asociatie si la Cluj.
Asociatia Chinologica Cluj
Presedinte Balogh Andrei
Str.Campeni nr.22 Loc.Cluj
400217 Jud.Cluj
Tel:0744-262-373
Secretariat: Str.Brassai,Nr.16
Tel.0264-596-634
e-mail: office@achnapoca.org-
www.achnapoca.org
Acestea sunt datele Asociatiei sper sa-ti fie de folos.
Brun0b0y
May 12 2007, 09:57 PM
multumesc mult
Oana
May 21 2007, 02:54 PM
Este si in Turda Asociatie Chinologica pe strada Barbu Lautaru la nr 57
Pufoasa
Jul 1 2007, 07:25 PM
Exista asa-zisele "intalniri de grup" ?

adik o data cand toti cei care detin catei chow-chow se intalnesc sa-si imparta impresii ,ideei,sfaturi,intamplari cu si despre pufosii lor?

mie una sincer mi-ar placea !!!
mugur
Jul 5 2007, 04:21 PM
S-au mai tinut. Acuma.. daca s-o mai indrepta vremea (racoare) poate ne mai intalnim.
S-au mai marit si cateii, ar fi o treaba buna si pentru vazut ce facem cu clubul..
In fine... Nu depinde de mine.
anka
Jul 5 2007, 05:56 PM
QUOTE(mugur @ Jul 5 2007, 04:21 PM)

S-au mai tinut. Acuma.. daca s-o mai indrepta vremea (racoare) poate ne mai intalnim.
S-au mai marit si cateii, ar fi o treaba buna si pentru vazut ce facem cu clubul..
In fine... Nu depinde de mine.
Ar trebui si sa ne mai intilnim fie in Tineretului, fie in Herastru, si ar trebui sa organizam si clubul. Nu va fi usor, dar sintem destul de multi fani Chow Chow.
Dragos
Teo
Jul 19 2007, 02:17 PM
M-am gandit sa scriu aici sa va cer parerea. Un prieten ne-a invitat la o emisiune despre animale pe Cosmo TV. M-am gandit ca ar fi bine sa facem o intalnire filmata, ce ziceti? Asa avem ocazia sa popularizam un pic Chow-ul in general si Clubul in special, ne putem si intalni si sta un pic de vorba.
Stiu ca este cald si toti ciociolinii sunt turbati de caldura, insa asa va fi toata luna august si tot trebuie sa iesiti cu cateii la plimbare. Ma gandeam sa ne vedem intr-o dimineata in parcul Tineretului, pe la 8. Ca sa fie racoare si pt catei si sa avem macar o ora de stat la vorba. Ce ziceti? Cati sunteti prin Bucale? Eu ma gandeam la ziua de Sambata, e dimineata, e racoare. Ce ziceti?
anka
Jul 20 2007, 12:53 PM
QUOTE(Teo @ Jul 19 2007, 02:17 PM)

M-am gandit sa scriu aici sa va cer parerea. Un prieten ne-a invitat la o emisiune despre animale pe Cosmo TV. M-am gandit ca ar fi bine sa facem o intalnire filmata, ce ziceti? Asa avem ocazia sa popularizam un pic Chow-ul in general si Clubul in special, ne putem si intalni si sta un pic de vorba.
Stiu ca este cald si toti ciociolinii sunt turbati de caldura, insa asa va fi toata luna august si tot trebuie sa iesiti cu cateii la plimbare. Ma gandeam sa ne vedem intr-o dimineata in parcul Tineretului, pe la 8. Ca sa fie racoare si pt catei si sa avem macar o ora de stat la vorba. Ce ziceti? Cati sunteti prin Bucale? Eu ma gandeam la ziua de Sambata, e dimineata, e racoare. Ce ziceti?
Deci e vorba de miine 21.07, orele 8? Venim cu Tana. Ea de abia asteapta sa-i punem lesa si sa iasa la plimbare.
Dragos
Teo
Jul 20 2007, 03:02 PM
Da, maine dimineata ma gandeam. Stiu ca e timpul scurt, dar as vrea sa batem fierul cat e cald.Altcineva, nimeni?
Teo
Jul 21 2007, 03:53 PM
Daca doriti sa vedeti ce am filmat si prindeti Cosmos Tv, am inteles ca emisiunea este marti intre ora 18,30 si 19,30. Cateva ore in parc cu ciociolinii si prietenii au fost foarte placute, a fost racoare si aveam umbra din belsug. Pacat ca nu am fost asa de multi. Poate daca stabilim o intalnire cu 2-3 luni inainte reusim sa ne strangem mai multi? Voi ce parere aveti? Cand sa ne mai intalnim?
Oana
Jul 24 2007, 07:00 PM
Felicitari, tare dragut materialul cu chow de pe Cosmos Tv!
Pufoasa
Jul 31 2007, 02:17 PM

nu-i corect ...ati fixat intalnirea aceea prea din scurt timp iar eu abia acum am aflat de ea !!!

trist.....mi-as fi dorit sa vin si eu cu leutzul meu la intalnirea voastra !!!!

sper sa existe o alta ! O zi racoroasa!
Tocmai din cauza ca nu a fost corect, putem organiza una din timp. Eu am scris deja de asta, insa vad ca nu zice nimeni nimic. Eu ,ioana, chaitan si anka si inca cativa useri pe acest forum, ne sunam usor si ne vedem. Dar voi, cat de importante vi s-ar parea intalnirile astea? Vreau sa vad reactie de la voi, sau asteptati sa stabilim noi? Pana acum noi ne-am vazut in Tineretuui, Herastrau, Obor. Asta e destul de clar. Ne miscam destul de usor cand e vorba de chow. Vreti sau nu intalniri? Daca da, cand si unde?
Pufoasa
Aug 2 2007, 02:04 AM

Luati-ma si pe mine cu voi !!!

nu stiu daca conteza foarte mult dorinta mea ...dar sper ca la urmatoarea intalnire pe care o organizati sa va urmez si eu cu pufosul meu !
Sunt cu ochii pe voi !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.