ioana
Sep 14 2006, 11:05 PM
erased
mugur
Sep 14 2006, 11:57 PM
Felicitari si multumiri, Ioana.
Eu am facut mai mult prost in ring, inseamna
Teo
Sep 15 2006, 08:31 AM
Bune sfaturile si binevenite Ioana,
Intradevar, suntem multi la inceput cand e vorba de prezentat un chow in expozitie. Orice lucru conteaza in ring si de aceea este bine sa stie cat mai multa lume ce trebuie sa faca si ce nu. In primul rand, expoztiile canine se mai numesc show-uri canine pt ca sunt chiar spectacole, arbitrul nu vede numai cainele, vede modul de intretinere, aranjare si prezentare a cainelui de catre stapan, vede o echipa formata din doi
Daca cainele este nervos in ring este posibilitatea stapanului sa-l calmeze si sa evite alte motive de ingrijorare (dupa cum ai scris tu in ceea ce priveste apropierea arbitrului de catel).
Multumim de sfaturi bune si........ mai vrem.
alexxa_sandy
Oct 28 2006, 09:28 AM
Multumim mult Ioana pt sfaturi... sint foarte utile, am invatat unele lucruri pe care nu le stiam (nici nu aveam de unde sa stiu, pana acum nu am mai gasit pe internet despre dresajul de ring al chow-ului, decat al altor rase, care se prezinta mai diferit! ) si ma vor ajuta cu siguranta la anul cand voi participa cu Iris, poate si Artur, nu stiu sigur. Multumesc inca odata si orice sfat e binevenit.
Oana
Jan 2 2007, 08:51 PM
Cum il invat pe Lee sa mearga la trap?
Adica stie sa alerge, dar fff imprastiat,oare merge cu recompensa?
buddhachow's
Jan 2 2007, 10:24 PM
Oana,da un click pe linkul asta:
http://www.westminsterkennelclub.org/2006/...reed/index.htmlMergi la grupa NON-SPORTING si dai click pe chow-chow.
Ce parere ai?
Oana
Jan 2 2007, 10:38 PM
Multumesc!
Pai "sarmalutele" astea din clip nu prea "alearga".Mai degraba merg la pas, nu stiu de ce aveam impresia ca alearga putin (asa mi s-a parut la expo de aici).
Dragut clip...
buddhachow's
Jan 2 2007, 10:50 PM
La noi lumea e invatzata sa alerge. La Bog daca nu alergi da ala cu Husky-ul peste tine.
In mod normal chow-ul se prezinta la un pas mai alert si atat.
Oana
Jan 2 2007, 11:26 PM
Da, in mod normal...eu am vavut la DDS, chow-ii nu trebuiau sa alerge, dar la alte expo alergau ca lumea
mugur
Jan 3 2007, 05:54 PM
Mai depinde si de caine. Al meu daca i dau voie ramane husky in urma...as ca la mine e invers.
Trebe sa IL TIN la trap ca altfel alearga...
Oana
Jan 28 2007, 02:53 PM
Noi acum "lucram" la statul in pozitie de concurs (vrem sa mergem anul asta la CAC Cluj si Turda si la CACIB in Tg Mures, chiar daca nu putem concura la CACIB)
Lee se cam plictiseste sa stea mai mult de 2 minute...eh, las' ca mai lucram
In poza il cam ridicam de lasa...
mugur
Jan 28 2007, 06:03 PM

) Ce gusha are !
Oana
Jan 28 2007, 07:29 PM

Da...fuge cu nasul in zapada
buddhachow's
Jan 29 2007, 01:44 PM
Bine ca ai inceput sa lucrezi inca de pe acum cu el!
Succes in expo!
Oana
Jan 29 2007, 04:52 PM
Multumesc!
Oana
Jan 31 2007, 11:32 AM
Multumesc!
Eu stiam ca trebuie sa stea pana la 5 minute in pozitie...multumesc de informatie

Da, va voi tine la curent cu evolutia lui
alexxa_sandy
Jan 31 2007, 01:35 PM
Si noi ne pregatim de expozitii
Click to view attachment Daca va rog frumos sa-mi spuneti la ce mai trebuie lucrat, ce nu e bine etc.
chaitan
Jan 31 2007, 09:48 PM
Ar fi foarte bine sa stea asa in ring.Dar gandeste-te ca acolo sunt factori excitanti:alti masculi,alte femele,multa lume ,galagie etc.Lucreaza in continuare cu el dar incearca sa faci lucrul asta in parc unde sunt factori excitanti pentru el.
Succes.
alexxa_sandy
Feb 3 2007, 01:14 PM
QUOTE(chaitan @ Jan 31 2007, 06:48 PM)

Ar fi foarte bine sa stea asa in ring.Dar gandeste-te ca acolo sunt factori excitanti:alti masculi,alte femele,multa lume ,galagie etc.Lucreaza in continuare cu el dar incearca sa faci lucrul asta in parc unde sunt factori excitanti pentru el.
Succes.
Multumesc mult pentru sfaturi. Cred ca ar fi mai bine sa merg cu el la dresaj doar pentru a-l obisnui cu mai multi caini si oameni, cateva intalniri nu ar strica. Astfel sa vad daca sta la control, mai rog lumea sa puna mana pe el sa se invete. Pana acum am mai exersat prin curte dar asa cum spuneati si voi, acolo nu sunt factori excitanti.
Oana
Feb 10 2007, 11:35 AM
Lee a inceput sa stea mai frumos in pozitie de concurs si sa fie mult mai relaxat.Sta cuminte sa ii verific muscatura si cel mai important e ca nu il mai deranjeaza zgomotul facut de masini.Asa ca a mai progresat
Oana
Mar 26 2007, 09:48 PM
Eu zic ca Lee a mai progresat....sta la varificat muscatura si la parsoane pe care nu le-a mai vazut niciodata (la Alexxa

)
Ce spuneti?...Ceva sugestii, orice sfat este binevenit
Brun0b0y
May 31 2007, 09:07 PM
foarte frumos Lee

sa iti traiasca
eu ca sa ma duc cu piticul meu in expozitii ce trebuie sa fac, ce trebuie sa il invat??are doar 3 luni dar deja l-am invatat regulile de baza sezi, culcat si da laba.Mai trebe sa il mai invat ceva pentriu expozitii???
Oana
May 31 2007, 09:10 PM
Multumesc (si noi suntem din Turda). Pt expo trebuie sa lase arbitrul sa il mangaie, sa se uite la dintii lui.Ar trebui sa stie sa umble la pas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.