ioana
Oct 27 2006, 09:17 PM
Am strins de ceva vreme saci intregi din parul lor care a napirlit, deoarece vreau sa imi fac un pulover din el. Toate bune dar am o problema ca nu gasesc pe nimeni in Bucuresti care sa imi toarca lana asta ca altfel nu poate fi tricotata. Daca stitzi pe cineva care toarce lina , va rog sa-mi spunetzi nu conteaza din ce zona a tarii este .
buddhachow's
Oct 27 2006, 10:45 PM
Pe langa Bucuresti ai cautat? Trebuie sa fie cineva prin satele alea care sa stie a toarce lana.
mugur
Oct 29 2006, 02:12 PM
Mamaie, te rezolv eu. Mama mea a strans de la Moro in 14 ani de zile, cam 4 saci de lana. O sa vb cu ea si iti spun unde se toarce, evident in Nehoiu...
Ioana edit:
Multumesc Mugur , de mult timp caut sa toaca cineva lana de la ciociolini, am vazut intr-o carte despre chow la Adriana cineva care avea un pulover facut din lana rosie de chow si de atunci imi doresc si eu . Intre timp s-a marit cota de lana , asa ca va ajunge si de fular , caciula ... ca doar vine iarna !
chaitan
Oct 30 2006, 08:42 PM
Am si eu ceva par strans de la chow-chow si ma gandeam sa le fac hainute la whippeti ca sa le fie si lor bine.
Ioana edit :Mamaie , facem shezatoare si ne apucam de tricotat .
E marfa ideea cu hainutze la whippetzi cred ca le-ar sta bine si le-ar si place !