Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Puppy Gallery
Chow-Chow Forums > Chow-Chow > Galerii de imagini
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
dragut
Lisa... 2 luni si jumatate
mugur
Super simaptica. V-au dat-o cu acte sau e fara pedigree catelusa? Aveti idee cine i sunt parintii ?
dragut
QUOTE(mugur @ Aug 31 2006, 06:43 PM) *

Super simaptica. V-au dat-o cu acte sau e fara pedigree catelusa? Aveti idee cine i sunt parintii ?

Fara acte
E de la cineva din Vaslui, am numele si numarul de telefon...
O sa incerc sa dau de nenea sa vedem daca poate zice ceva de origini tongue.gif
mugur
Daca e din Vaslui, cred ca stiu deja de la cine este. Nu cunosc mama dar tatal este Sadam, al lui Gabi Buda.
tedy2

Femela lui Dragutz e din femela care a fost montata cu masculul lui Gabi. Sa-i traiasca!
Asteptam foto!
dragut
Multam fain de urari!
Ideea e ca E AL PATRULEA MEMBRU AL FAMILIEI tongue.gif, cu drepturi depline!
alexxa_sandy
E minunata fetita !!! sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!! smile.gif
bilutza931
QUOTE(Gabriel @ May 8 2006, 01:36 PM) *

Si niste fotografii mai proaspete cu Maura . Multumim Gabi.

[img]http://chow.ro/forum/nanook/maura_1.jpg[/img]

[img]http://chow.ro/forum/nanook/maura_2.jpg[/img]

[img]http://chow.ro/forum/nanook/maura_4.jpg[/img]

[img]http://chow.ro/forum/nanook/maura_5.jpg[/img]

O bombonica!!!

superba...
bilutza931
QUOTE(olivesu @ May 11 2006, 03:22 PM) *

Il am din martie.. Nu stiu de ce dureaza asa mult.. actele sunt la Asociatie de mult, asta am verificat...

scuze ca intervin, poate cam tarziu...in ce sensai reusit sa verifica la asociatie, pentru ca personal m-am interesat la asociatia canina din galati si mi s-a spus ca nu a ajuns nici un pedigrie pentru un chow...iar in perioada asta nu cred ca a mai fost cineva care sa achizitioneze asa ceva...doar o intrebare pentru ca si eu ma lovesc de aceeasi chestie
olivian
La mine totul a fost in Bucuresti. Mi-au spus unde au depus actele si m-am dus si am intrebat. De ce nu intrebi unde au depus actele si suni acolo si intrebi?

Tara
QUOTE(alexxa_sandy @ Sep 1 2006, 05:39 AM) *

Buna ziua!
Ne mai recunosti???Cam asa arat acum inainte de Poznan...
Felicitari pentru ce suflet ai si pentru ca poti fi integra.
Oana
Ce dulce e!!!! Cat timp are acum?
alexxa_sandy
QUOTE(Tara @ Oct 5 2006, 02:52 PM) *

Buna ziua!

Salut! cum sa nu-mi aduc aminte? biggrin.gif in primavara am vorbit la telefon si prin e-mailuri...erai interesata de o monta cu Artur. Foarte frumoasa Nera! wink.gif
Tara
QUOTE(alexxa_sandy @ Oct 6 2006, 04:57 AM) *

QUOTE(Tara @ Oct 5 2006, 02:52 PM) *

Buna ziua!

Salut! cum sa nu-mi aduc aminte? biggrin.gif in primavara am vorbit la telefon si prin e-mailuri...erai interesata de o monta cu Artur. Foarte frumoasa Nera! wink.gif

in poza nu este nera ci hucky cel cu care merg la poznan... smile.gif
alexxa_sandy
Scuze ca i-am confundat...dar seamana asa de bine...mai ales la fatzuca tongue.gif
Tara
QUOTE(Oana @ Oct 5 2006, 06:47 PM) *

Ce dulce e!!!! Cat timp are acum?

Hucky are la data expozitiei de la Poznan fix 9 luni iar Tara 10 luni(tara este femela, neagra).Voi incerca sa salvez pozele mai mici(deh!nu am atata pricepere dar...), si cand voi avea spatiu disponibil pentru album, voi posta pic mai noi cu amandoi.
dragut
O partida de joaca intre fecior si LISA:
http://rapidshare.de/files/36753654/14-10-06_2042.3gp.html

Instructiuni pentru cei care n-au mai folosit rapidshare-ul:
1. selectati free
2. asteptati cele 60 secunde
3. introduceti codul
4. Face-ti download-ul

3gp e format de telefon... ptr cine nu are un player cautati cu google "3gp player"
Vizionare placuta! biggrin.gif
Mona
Iubesc ff.mult aceasta rasa!Pe Kuma il am de 12 zile!Este un mascul de 8 saptamani,jucaus si ascultator!
mugur
Sa iti traiasca ursuletul si sa ai parte de el.
Mona
Multumesc la fel! El asta si este,un ursuletz...(kuma=urs;in japoneza) tongue.gif
Oana
Bine ai venit,Mona! Foarte scump ursuletul (numele Kuma i se potriveste de minune). biggrin.gif
alexxa_sandy
Sa-ti traiasca micutul!!
Mona
Va multumesc!Sa va traiasca si voua ursuletzii k sunt tare dragalasi!
dulcika
Buna si bine v-am gasit pe toti.
Sunt foarte fericita ca am gasit aces site, mi-a fost de foarte mare ajutor. Familia mea tocmai s-a marit cu inca un membru. O cheama Maya si are aproape 2 luni. O iubesc asa de mult, si m-am gandit sa pun o poza cu ea, sa ma mandresc ce fata frumoasa am biggrin.gif
Am vazut pozele de pe site, toti cainii sunt superbi. Sa va traiasca!
Click to view attachment
alexxa_sandy
Salut Dulcika si bine ai venit! e tare scumpa Maya! sa-ti traiasca! asteptam poze in Gallery biggrin.gif
dulcika
QUOTE(alexxa_sandy @ Nov 3 2006, 06:59 PM) *

Salut Dulcika si bine ai venit! e tare scumpa Maya! sa-ti traiasca! asteptam poze in Gallery biggrin.gif

Multumesc mult. Primul set de poze este facut, asa la repezeala.... printre pupicuri si muscaturi biggrin.gif In seara asta o sa pun mai multe pe site. LOL.. chiar acum ma musca de picior ... parca stie wink.gif)
Oana
Bine ai venit, Dulcika! E draguta Maya!
Cum se intelege cu pisica? rolleyes.gif
dulcika
QUOTE(Oana @ Nov 3 2006, 07:23 PM) *

Bine ai venit, Dulcika! E draguta Maya!
Cum se intelege cu pisica? rolleyes.gif

Multumim frumos. Maya se intelege foarte bine cu pisicile.. am 3 biggrin.gif Se joaca cu ele, le alearga.. La inceput pisicile erau rezervate, stateau la 10 m de ea .. dar acum sunt la stadiul de "mirosit" si "ignorat". Motanul este mai curajos, vrea mereu sa vina la Maya si se aseaza in cosuletul ei, ii inspecteaza castronasele... etc.
Ma asteptam la mult mai rau.. dar acum pot sa spun cu curaj ca in curand vor dormi impreuna. smile.gif
anka
QUOTE(dulcika @ Nov 3 2006, 06:36 PM) *

Buna si bine v-am gasit pe toti.
Sunt foarte fericita ca am gasit aces site, mi-a fost de foarte mare ajutor. Familia mea tocmai s-a marit cu inca un membru. O cheama Maya si are aproape 2 luni. O iubesc asa de mult, si m-am gandit sa pun o poza cu ea, sa ma mandresc ce fata frumoasa am biggrin.gif
Am vazut pozele de pe site, toti cainii sunt superbi. Sa va traiasca!
Click to view attachment

Sa-ti traiasca !
irina
dulcika, maya pare o bila de energie! sa-ti traiasca!

bine v-am gasit pe forum, chow people!:)
sTeLy
Elam la cabinet ! Ne plegateam de vaccinel rolleyes.gif
Andrei Stavila
Iata cum arata Codrutz, fiul Helgai (singurul care a supravietuit).
Din fericire, a ramas in familie. Acum se afla la Misha, in Franta, si are 7 luni, daca mai tin bine minte.
Ce parere aveti?
Mickey
Mie imi place mult.
Este blanos si are fata frumoasa ca Sharp.
Oana
QUOTE(Andrei Stavila @ Nov 14 2006, 03:38 PM) *

Iata cum arata Codrutz, fiul Helgai (singurul care a supravietuit).
Din fericire, a ramas in familie. Acum se afla la Misha, in Franta, si are 7 luni, daca mai tin bine minte.
Ce parere aveti?

E superb! biggrin.gif Din cate imi dau seama din poze seamana f bine cu mamica lui.
irina
andrei, codrutz e nanook negru leit!! nu-mi vine sa cred ce mult seamana! asa ca mie mi se pare superb! rolleyes.gif
mugur
Felciitari Andrei smile.gif
E incredibil cat seamana cu moaca al nostru la fata si la privire...
Andrei Stavila
Multumesc. Acuma ramine sa il vad pe viu, ca sa pot aprecia corect si alte doua puncte importante: osatura si sa vad daca e patratzos.
Oricum, botul e asa cum imi doresc eu la Chow. Intr-adevar, seamana cu ma-sa smile.gif , inclusiv la temperament: aici e mai degraba terrier decit chow....
Sper sa il duca in expozitii, as fi tare curios.
mugur
Uite si un Codrutz mai roscat...
Nanook la 11 luni.

Click to view attachment
xuxa
am trimis si eu o poza cu chow-ul meu , Cupi , (de la Cupidon). Are 9 sapt si e o frumusete de catelus .
alexxa_sandy
O partida de joaca dintre Aris(fratele lui Iris) care ne-a vizitat si Iris wub.gif wub.gif
Click to view attachment Click to view attachment
Obositi dupa atata alergat smile.gif
Click to view attachment
Aris, 4 luni
Click to view attachment
dragut
Noi fotografii cu Lisa ... 5 zile inante de a implini 5 luni!
I-au cazut zilele trecute primii 2 dinti de lapte! biggrin.gif
dragut
Inca 2 foto in galerie:
http://chow.ro/forums/index.php?act=module..._album&album=89
piticu
mark la 6 saptamini

Click to view attachmentClick to view attachment
mugur
Bine ai venit pe forum si sa iti traiasca ursuletzul.
Misha
Iata-l pe codrutul nostru la tara pe inghetat smile.gif Si va mai pun o poza ca sa-i vedeti de mai aproape fata cand nimic nu-l mai impresioneaza tongue.gif
[size=2]
Oana
Ce frumos!!!! wub.gif wub.gif Sa va traiasca!!!!
buddhachow's
simpatic foc!!!!
mugur
Superb exemplar...
alexxa_sandy
Ce coama frumoasa i-a crescut !!tare frumos!!! sa va traiasca!!! wink.gif
Misha
Va multumim pentru aprecieri biggrin.gif

Un lucru care ma intriga la Codrut, e ca are dintii destul de mari, iar cei de jos sunt si un pic strambi. Asta o sa-l cam dezavantajeze la concursuri. O sa incercam cu el un concurs prin toamna. O sa le aratam noi francezilor!!! Problema e ca aici trebuie sa-l confirme la 16 luni si abia dupa ce este confirmat poate participa la concursuri. Confirmarea consta in verificarea exemplarului daca se incadreaza in linii largi in standardele rasei, moment in care se reconfirma si pedigree-ul. Se pare ca se desfasoara intr-o alta maniera. Pana atunci ne rugam sa i se indrepte dintisorii, desi el e un veritabil lemnar tongue.gif
Sa speram ca pana atunci o sa se dezobisnuiasca si de proastele maniere de a "domina " orice persoana care-i sta alaturi blush.gif
E extrem de nervos, desi face zilnic plimbari destul de lungi...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.