Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Puppy Gallery
Chow-Chow Forums > Chow-Chow > Galerii de imagini
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
buddhachows
Maura (Chaitan Legend Chow Gonzales x Dolly)
sex : female
6 saptamani (6 weeks)

breeder : Gabriel Buda
owner : Carmen Dascalu
buddhachows
Alk-Trast Zhaklin (6 month)
user posted image
Gabriel
Aceasta este una din imaginile mele preferate cu Maura si cred ca spune multe despre personalitatea ei.

user posted image

Maura

user posted image

user posted image
buddhachows
Maura arata foarte bine pentru varsta ei. Se vede ca parul e in schimbare. Seamana foarte bine cu taticul ei.
Roxana are si ea parul in schimbare. E foarte frumoasa!
anka
Tana la 4 luni

user posted image
buddhachows
Tana arata foarte bine! Felicitari!
Fotografia e reusita!
olivian
Aris
3 luni

user posted image

user posted image

user posted image
mugur
Super dulcel Aris, eu l-ash pupa intr-una !
Teo
Max la aprox 2 luni

user posted image
user posted image
user posted image

Max mai marisor, pe la 5 luni

user posted image
buddhachows
De la ce expozitie e fotografia?
Ce calificativ a obtzinut?
alexxa_sandy
Artur al meu a motat in 6 mai o catelusa.... si asteptam pui de la ea.... tongue.gif
buddhachows
Felicitari!Click to view attachment

Noi asteptam peste o luna un alt pui din Saddam si Dolly.
Click to view attachment
alexxa_sandy
nu ne aratati si noua o poza cu parintii ? biggrin.gif
Andrei Stavila
Gabi: cine este Dolly, femela pe care a montat-o Saddam? Eu nu am auzit de ea.
Cine sint parintii ei? Are Pedigree, a fost dusa in concursuri? Puii rezultati au pedigree?
Nu te supara de intrebare, dar sint curios
buddhachows
Dolly e femela unui prieten si a fost adusa din Ukraina. Din pacate cei care au adus-o nu s-au interesat de pedigree-ul ei. Prietenul meu a primit-o cadou.
Foto:
Click to view attachment

Admin edit:
Frumoasa tare! "Are si oki" moartea mea, sa le vad okii... smile.gif
Mickey
Urmare unei cereri insistente, mai jos poza preferata a lui Dan cu Sharp la 2 luni
chaitan
QUOTE(Mickey @ May 29 2006, 12:20 PM) *

Urmare unei cereri insistente, mai jos poza preferata a lui Dan cu Sharp la 2 luni

Asa asta era poza.Bravo ai nimerit-o!
buddhachows
Frumos, frumos!!!
OviDeus
Cativa negrii mititei
Stefan
Foxy-foxy... la plaja... in cada...
chaitan
QUOTE(Stefan @ Jun 1 2006, 03:40 PM) *

Draga Stefan esti nou pe Forum dar nu si intre cunostintele mele cu chow-chow-ul fetita ta e intr-adevar frumoasa si nu spun asta pentru ca e de la mine din canisa. As dori sa atasezi si numele ei din pedigree si data nasterii.Sa auzim numai de bine!
buddhachows
Stefan
Frumoasa foc urecheata! Sa-tzi traisca!
Andrei Stavila
Da, intr-adevar, frumosa foc!
Se vede foarte bine ca e din linia Chaitan, seamana perfect cu Olgutza mea...
Sa-ti traiasca, iar tu sa intri mai des pe forum!
Stefan
QUOTE(chaitan @ Jun 1 2006, 03:46 PM) *

QUOTE(Stefan @ Jun 1 2006, 03:40 PM) *

Draga Stefan esti nou pe Forum dar nu si intre cunostintele mele cu chow-chow-ul fetita ta e intr-adevar frumoasa si nu spun asta pentru ca e de la mine din canisa. As dori sa atasezi si numele ei din pedigree si data nasterii.Sa auzim numai de bine!

Salut Dan....
cred ca ai recunoscut cada tongue.gif
numele din pedigree este ceva de genu Lady Cha-Cha Chow Legend Chaitan.. al meu e doar Stefan Toma smile.gif
buddhachows
Gabriel Buda & Adriana Bratianu
Fotografie din ziua cand am facut cunostintza cu Adriana si "Saddam".
Click to view attachment
carmen
Maura, la 6 luni, cu cateva zile inainte sa devina "domnisoara" sad.gif
Maura e fetita lui Saddam si a lui Doly.
alexxa_sandy
smile.gif Maura e superba!!!!o pup!
carmen
Multumesc frumos smile.gif Cred ca e un caine reusit , nu stiu daca se incadreaza in standarde dar nu conteaza! Ca temperament e tare "pisicoasa" cam nespecific rasei sale happy.gif
mugur
biggrin.gif Bucura-te ca e pisicoasa. Noi cand il tabaram la pupat pe Nanook pufneste si ofteaza pana terminam cu el...
anka
QUOTE(carmen @ Jun 29 2006, 09:48 AM) *

Multumesc frumos smile.gif Cred ca e un caine reusit , nu stiu daca se incadreaza in standarde dar nu conteaza! Ca temperament e tare "pisicoasa" cam nespecific rasei sale happy.gif

Este foarte frumoasa; si a mea este "pisicoasa" , poate e ceva cu fetele astea negre. Oricum pentru noi este o incantare acest lucru.
Andrei Stavila
Foarte frumosa! Mai ales ultima poza, care imi place foarte mult!
Tara
Buna ziua!

As fi dorit sa ne cunoastem - sunt destul de stinghera si cam singura in orasul meu...poate data viitoare cand ajung in Bucuresti poate totusi ne vom cunoaste.

Admin edit:
Nu mai postati linkuri daca nu sunt testate inainte de dvs pentru ca nu merg.
olivian
Ne va face mare placere sa te intalnim cand vi in Bucuresti.
Web site-ul pe care l-ai pus acolo nu merge accesat, de ce?
Oricum sa-ti traiasca! Asteptam mai multe poze!
ioana
Tara, cu intirziere si cu scuzele de rigoare iti spun si eu bine ai venit pe forum .Te asteptam cind vei veni in Bucuresti dar pina atunci ne putem cunoaste si putem vorbi pe forum . Din ce oras esti tu ? Din profilul tau inregistrat pe acest forum nu am reusit sa aflu decit ca ai multi chow ceea ce ma face sa cred ca ai multe sa ne povestesti despre ei. Pozele cu Athos sunt foarte frumoase dupa moaca pare un catzel tare cuminte si dragalas.Baietzelul tau sporeste numarul masculilor negrii de pe forum( cu toate ca mie personal din poze mi se pare ca este albastru sau poate ma inseala lumina) , dupa cite stiu eu masculi negrii sunt putini :Darkstar ( ionut), Saddam(gabi),Max(alina) am uitat pe cineva ? scuze .Cum vezi si in poza de grup avem fete brunete , mai sunt si Helga (andrei), Maura( carmen), cred ca ar haios sa facem o statistica pe culori pe sexe.

Admin edit:
Mascul negru:
Aris al lui Ovideus,
Amman al lui "blue_eyes"
Codrutz al lui Misha din cate stiu eu...
Andrei Stavila
Mascul negru:
Oscar (RoCh Apafaja-Fanta Bruszli, tatal lui Bozo si Codrut). Proprietar: Irimies Elena, Cluj.
(nu s-au inscris pe site pentru ca stapinii nu stiu sa umble la calc, dar il pun eu aici, pentru statistica).

Daca nu ma insel, Oscar este si tatal celor doi catzei negri ai lui OviDeus!
Voi vorbi cu parintzii lui Oscar, sa vad daca vor sa devina membri fondatori.
Tara
QUOTE(ioana @ Jul 1 2006, 10:33 PM) *

Tara, cu intirziere si cu scuzele de rigoare iti spun si eu bine ai venit pe forum .Te asteptam cind vei veni in Bucuresti dar pina atunci ne putem cunoaste si putem vorbi pe forum . Din ce oras esti tu ? Din profilul tau inregistrat pe acest forum nu am reusit sa aflu decit ca ai multi chow ceea ce ma face sa cred ca ai multe sa ne povestesti despre ei. Pozele cu Athos sunt foarte frumoase dupa moaca pare un catzel tare cuminte si dragalas.Baietzelul tau sporeste numarul masculilor negrii de pe forum( cu toate ca mie personal din poze mi se pare ca este albastru sau poate ma inseala lumina) , dupa cite stiu eu masculi negrii sunt putini :Darkstar ( ionut), Saddam(gabi),Max(alina) am uitat pe cineva ? scuze .Cum vezi si in poza de grup avem fete brunete , mai sunt si Helga (andrei), Maura( carmen), cred ca ar haios sa facem o statistica pe culori pe sexe.

Admin edit:
Mascul negru:
Aris al lui Ovideus,
Amman al lui "blue_eyes"
Codrutz al lui Misha din cate stiu eu...

Tano Aldine Lyn Maya(Craiova)

Multumesc pentru urarile de bun venit...abia astept sa va intalnesc si chiar sa ma conving ca mai exista oameni de suflet si iubitori ai acestei rase...

QUOTE(olivian @ Jul 1 2006, 11:35 AM) *

Ne va face mare placere sa te intalnim cand vi in Bucuresti.
Web site-ul pe care l-ai pus acolo nu merge accesat, de ce?
Oricum sa-ti traiasca! Asteptam mai multe poze!

Multumesc...sincer, nu stiu de ce nu merge...am sa verific din nou si va comunic daca merge si care este link-ul corect

Link site de chow din Craiova
http://chowchowcraiova.bravehost.com

Sunt poze din canisa si cu o parte din cei care suntem acolo...
Marcel
BOZZO - unul din copiii lui Oscar, desi fara acte - proprietar: Beca Paula - Bistrita
Tara
Am promis mai multe poze.... tongue.gif

Andrei Stavila
Marcel: e clar, are fata lui Oscar, care pentru mine e inconfundabila!
O intrebare: nu ne-ai spus daca acest catel e frate cu catelul tau, sau e din alta serie facuta la fel, fara acte?
Tara
poze mai noi...

poze cu Huck facem weekend-ul acesta...si le postam sapt viitoare!!!

Admin edit:
Tara te rog sa citesti si tu rubrica READ THIS, partea cu pozele.
Incep sa obosesc tot repetandu-ma.

Chiar nu inteleg unde am mai gresit de data aceasta...sunt in Puppy Gallery si eu sunt inca un pui...extensia sub care sunt salvate pozele este jpg....help, pls!!!aveti rabdare cu noi...
alexxa_sandy
V-o prezint pe IRIS, fetitza mea biggrin.gif
Click to view attachment
Click to view attachment

Pina la urma Iris ramine la tine ?
Oana
Felicitari Alexxa, Iris este f f f scumpica.Cred ca esti o "bunica"fericita laugh.gif
alexxa_sandy
QUOTE(Oana @ Aug 28 2006, 05:48 AM) *

Felicitari Alexxa, Iris este f f f scumpica.Cred ca esti o "bunica"fericita laugh.gif

Multumesc Oana! Sunt o bunica si in aceelasi timp si o mamica fericita biggrin.gif
mugur
QUOTE(Tara @ Jul 28 2006, 05:10 PM) *

Admin edit:
Tara te rog sa citesti si tu rubrica READ THIS, partea cu pozele.
Incep sa obosesc tot repetandu-ma.

Chiar nu inteleg unde am mai gresit de data aceasta...sunt in Puppy Gallery si eu sunt inca un pui...extensia sub care sunt salvate pozele este jpg....help, pls!!!aveti rabdare cu noi...

In "read this" scrie ca nu trebuie sa abuzati de postul "gallery" si asta pt ca toti aveti album personal: My Controls - Invision gallery. Acolo iti creezi un album si pui poze IN ALBUMUL creat. Posturile astea 2 "gallery" au fost create ca sa puneti una - doua poze, si atat fiind mai degraba folosite ca prezentare. Cine vrea sa vada cateii in jde ipostaze va folosi linkul GALERRY unde se afla albumele tuturor celor ce si-au creat album. Mai clar de atat nu am cum sa fiu...
Marcel
QUOTE(Andrei Stavila @ Jul 28 2006, 03:29 PM) *

Marcel: e clar, are fata lui Oscar, care pentru mine e inconfundabila!
O intrebare: nu ne-ai spus daca acest catel e frate cu catelul tau, sau e din alta serie facuta la fel, fara acte?

Sincer, nu stiu. Eu cand l-am luat pe Bozzo mai era un pui maro, care cica era dat deja. Iar stapana lui Oscar trebuia sa ne viziteze si sa ma lamureasca in privinta pedigree-ului. Se pare ca nu si-a facut timp, inca...
alexxa_sandy

Pina la urma Iris ramine la tine ?

This post has been edited by ioana: Yesterday, 06:35 PM

Da, ramane la mine. Nu o mai dau, mai ales ca era singura cu fratiorul ei (ceilalti 4 au murit sad.gif ). Este foarte jucausa, pupacioasa,o iubesc mult, m-am indragostit de ea inca de la "prima vedere" .

Felicitari , s-a marit familia ta de chow ! Sa fie sanatoasa sa te bucuri de ea , iubita o sa fie sunt sigura .
Artur ce zice ?
mugur
Sa iti traiasca si sa te bucuri de ea smile.gif
alexxa_sandy
QUOTE("ioana")
Felicitari , s-a marit familia ta de chow ! Sa fie sanatoasa sa te bucuri de ea , iubita o sa fie sunt sigura .
Artur ce zice ?

Multumesc Ioana, Mugur! smile.gif
Cu Artur se intelege foarte bine, se joaca toata ziua, dorm impreuna...
OviDeus
Felicitari pentru alegerea facuta!
Eu zambesc cu placere sa aud asta si ma alatur celor care se bucura sincer pentru tine. O viata fericita va doresc! Va saluta si "negrii" de la Sibiu!
CHOW!!!
alexxa_sandy
Multumim frumos Ovidiu! smile.gif si noi "roscatii" salutam toti "negrutii" si speram sa ne intalnim viitoarele expo la care vom participa!
CHOW!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.