Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zona Craiova
Chow-Chow Forums > Chow-Chow > Club Chow-Chow in Romania
Pages: 1, 2
Tara
Ioana edit :
Pina la stabilirea unui spatiu concret pentru astfel de discutzii , am mutat aici din" Puppy Gallery " aceasta tema.

QUOTE(Mona @ Oct 24 2006, 07:13 PM) *

Iubesc ff.mult aceasta rasa!Pe Kuma il am de 12 zile!Este un mascul de 8 saptamani,jucaus si ascultator!

buna seara, Mona!
Stii cumva cine sunt parintii lui Kuma? cum aratau - ai spus ca i-ai vazut?le stii numele? nu stiu de ce dar cred ca stiu cine sunt...sa te bucuri de Kuma si sper sa il vedem si pe el in expozitii... tongue.gif
Mona
Buna! Da,i-am vazut parintii lui Kuma,pe tata il cheama Tano si este negru,iar pe mama Ursula,roscata!Mie mi-au placut cum aratau,mai ales tatal care avea o blana f.frumoasa si o privire patrunzatoare!Ma bucur mult k exista cineva care nu ma condamna k,cainele meu nu are (inca,sper) pedigree!Si eu mi-as dori sa il vad la expozitii... tongue.gif
Tara
QUOTE(Mona @ Oct 26 2006, 07:32 PM) *

Buna! Da,i-am vazut parintii lui Kuma,pe tata il cheama Tano si este negru,iar pe mama Ursula,roscata!Mie mi-au placut cum aratau,mai ales tatal care avea o blana f.frumoasa si o privire patrunzatoare!Ma bucur mult k exista cineva care nu ma condamna k,cainele meu nu are (inca,sper) pedigree!Si eu mi-as dori sa il vad la expozitii... tongue.gif

mona draga,

tano a fost cainele meu si are pedigree. ursula...din pacate stiu cateaua dar nu stiu daca are pedigree.
pentru tano iti voi posta rezultatele lui competitionale - este un caine sanatos, tanar si garantez pentru el. pentru ursula insa....
asa cum am spus si eu am facut greseli dar mi-am invatat lectia!
Perechea mea este inscrisa la Asociatia Chinologica Oltenia(din cate stiu poti inscrie un caine la orice asociatie/club recunoscut FCI in tara).
Ar fi bine sa faci ce au spus si ceilalti: sa mergi sa ceri pedigree-ul pentru ca el exista!Chiar daca asta ar insemna sa mai dai 100 eur in plus.incerc sa aflu eu cine este ursula si ce rezultate are...daca aflu ceva, te anunt.
din cate am inteles esti din bucuresti...vezi?tu ar fi trebuit sa fi mult mai informata decat mine...nu te pot condamna atata timp cat stiu ca omul este supus greselilor. important este daca invata din ele...si, chiar daca ma repet, cresterea unei rase nu este ceva exclusivist, numai pentru anumiti...este pentru oricine care iubeste rasa...
sper sa ne cunoastem...te voi anunta daca aflu ceva!
ioana
Poate ii povestesti Monei de ce Tano a fost si acum nu mai este cainele tau ...
Daca are pedigree , este tinar si sanatos,cu rezultate competitionale , atunci de ce l-ai dat ???
Invatz-o pe Mona cum sa verifice daca un pedigree este fals sau original .
Tara
QUOTE(ioana @ Oct 27 2006, 08:34 AM) *

Poate ii povestesti Monei de ce Tano a fost si acum nu mai este cainele tau ...
Daca are pedigree , este tinar si sanatos,cu rezultate competitionale , atunci de ce l-ai dat ???
Invatz-o pe Mona cum sa verifice daca un pedigree este fals sau original .

motivele pentru care nu-l mai am pe tano ma privesc personal - nu sunt datoare nimanui explicatii. daca pot, o voi ajuta pe mona - cu siguranta!
in ceea ce priveste pedigree-ul origina - l am eu o copie a lui si pot sa i-o dau pentru a compara in cazul in care ar primi unul si il suspecteaza a fi fals.
daca mona vrea sa afle ceva, este suficient sa ma intrebe...ii voi raspunde!
daca totusi se doreste un raspuns, din acelasi motiv pentru care au fost dati diferiti pui sau exemplare de la crescatori cu nume...si cred ca se intelege!

Ioana edit :
Este foarte comod sa te ascunzi dupa motive personale , ai dreptate, nu esti datoare cu explicatii dar nici sa faci pe lupul moralist . Mie imi pare rau de Tano ca a ajuns saracutzul unde a ajuns din cauza ta , ca probabil din prea multa dragoste pentru rasa, nu ai fost in stare sa ii gasesti un camin unde sa fie iubit asa cum merita.
In rest nu se intelege nimic . Ca de obicei.
Mona
Tara,iti multumesc pt mana intinsa!Saptamana viitoare voi avea pedigree-ul si ti-l voi trimite!L-am recunoscut pe Tano din poza ta,iar in realitate l-am vazut de vreo 3 ori!Prietenul meu,care a fost cu mine knd am cumparat puiul,isi aduce aminte k pe mama o chema altfel...nu mai stiu exact,ma lasa memoria,insa o sa ma interesez mai bine cine are dreptate smile.gif Fi sigura k am invatat ceva din greseala asta!Si eu sper sa ne cunoastem!Multumesc inca o data!
Tara
QUOTE(Mona @ Oct 27 2006, 03:02 PM) *

Tara,iti multumesc pt mana intinsa!Saptamana viitoare voi avea pedigree-ul si ti-l voi trimite!L-am recunoscut pe Tano din poza ta,iar in realitate l-am vazut de vreo 3 ori!Prietenul meu,care a fost cu mine knd am cumparat puiul,isi aduce aminte k pe mama o chema altfel...nu mai stiu exact,ma lasa memoria,insa o sa ma interesez mai bine cine are dreptate smile.gif Fi sigura k am invatat ceva din greseala asta!Si eu sper sa ne cunoastem!Multumesc inca o data!

mona,
asa cum am promis inainte de a pleca iata cateva rezultate de la Tano:
GAETANO ALDIN LIN MAYA
COR 17-05
Tatuaj: 17
serie pedigree: 0075386
nascut:06/07/2003
R++
Excelent CAC - CACIB 2005
Excelent II 2004
Foarte Bine CAC 2004(prima iesire in lume...)
Excelent CAC - CACIB 2005

daca mai ai nevoie de ceva, sper sa te pot ajuta...
ai spus bine...toti gresim - important este sa invatam din greseli!

astept sa ne vedem la craiova la cac - cacib in aprilie 2007(si de ce nu?!? poate si pana atunci...)

Ioana edit :
Numarul de COR nu i l-ai dat corect . Mai uita-te o data pe pedigree si corecteaza-te, altfel creezi confuzii.
chaitan
Pentru Tara si Mona.
La expozitia CAC din data de 03.04.2004 ai participat cu urmatorii caini :
mascul negru : GAETANO ALDINE LIN MAYA nascut la data de 06.07.2003 fara COR, cu urmatorii parinti: tatal STAMBO CHALLENGER si mama NERA ALDINE LIN MAYA crescator si proprietar Mirescu Simona si femela rosie: NERA ALDINE LIN MAYA nascuta la data de 02.11.2001 fara COR, fara tata si fara mama.
De aici rezulta ca masculul GAETANO (TANO) este puiul NEREI .Pe situl tau spui ca nu este puiul Nerei deoarece acela ti-a murit la nastere si ca pe Tano l-ati cumparat si ca Nera l-a crescut ca pe propriul ei pui.
Care este adevarul despre cainii tai ?Poti sa ne spui si noua acest lucru clar ?Cati caini ai pana la urma si care sunt acestia ca deja nu mai intelege nimeni nimic din minciunile spuse de tine.Ba ca sunt la Kris ba ca nu sunt la Kris. Masculul s-ar putea sa aiba pedigree tip B sau de tipicitate dupa nr de COR care l-ai dat aici daca o fi adevarat(te rugam sa postezi pedigree-ul sau o copie a lui pt credibilitate).Deci am avut dreptate cand am zis ca ti-ai dus cainii la Kris si i-ai lasat acolo sa se produca pui cu ei si daca stau bine si ma gandesc, dand timpil inapoi cred ca puiul Monei este puiul Nerei.Gandeste-te cand am vorbit la telefon si erai pe drum spre casa si ziceai ca ti-ai luat femela de la Kris montata.Cam atat ar trebui sa aiba puii Nerei ca varsta sau poate nu mai stiu eu sa socotesc?
Deoarece eu nu am scaner ,o rog pe Ioana sa posteze ea foaia din catalogul de la Craiova unde ai participat cu cainii tai sa vezi cu ochii tai ce scrie acolo, poate asa ai sa termini cu minciunile si cu dezimformarea .Am impresia ca nici tu nu mai stii ce spui.
Alta minciuna este insasi numele lui Gaetano deoarece nu are cum sa il cheme si ALDINE LIN MAYA deoarece tu nu ai canisa cu acest nume sa declari pui si mai ales ca femela nu are pedigree o cheama tot ALDINE LIN MAYA.E cumva numele tau de canisa si acesti caini au fost nascuti la tine?Nu cred deoarece la femela esti doar proprietar la crescator iar nu scrie nimic.
Apropo sa stii ca daca iei Foarte Bine in expozitie nu poti sa iei si CAC decat daca ti-l acorzi tu singura.

Ioana edit :
Am verificat la FCI , nu exista nici o canisa in lume cu numele Aldine lin Maya.
ioana
Chaitanilor , din pacate si aici ca si in politica , minciunile sunt bine venite si apreciate. Culmea este ca aici pe forum este destula lume care are pedigree la caini , dar nimeni , in afara de noi, nu ridica problema aberatiilor scrise de D-na Mirescu. Oricine are un pedigree la caine isi poate da seama dupa numarul COR ca ceva nu e in regula cu cainele( sau fostul caine ??) al doamnei Mirescu si ar fi putut sa o ajute pe Mona cu o explicatie.
Chiar daca e pedigree de tip B ( si asta pot sa verific ) cainele nu are cum sa fie recomadat pentru reproductie ( R++) , la tip B sau la tipicitate nu se da nici un fel de drept de reproductie!! Iar pentru R++ e mult de munca ,nu se ia din 4 concursuri si alea cu rezultate dubioase ( FB CAC !!! imi vine sa rad !)
Dupa cum vad eu ,sistemul de cotare al reproductiei si ce inseamna el nu intereseaza pe nimeni , Mona spre exemplu a inghitit-o si pe asta fara sa intrebe ce inseamna .Daca intr-adevar e novice in domeniu , nu avea de unde sa stie ce insemna R++ si ar fi trebuit sa intrebe . Dar cum satisfacerea orgoliului e mult mai importanta, o minciuna e considerata o mana intinsa .
Desi discutia despre presupusul caine Tano al D-nei Mirescu a mai fost deschisa pe acest forum ( Mona daca citea se prindea si singura de cacealma ) la sectiunea " Scopul forumului" , vad ca dinsa insista acum , ca si atunci cu minciunile .Este evident ca ascunde ceva , iar de colaborarea ei cu Kris nu m-am indoit nici o clipa .
Asa cum am mai spus , este dreptul ei sa aleaga cu cine sta la masa , dar aici pe acest forum are de dat niste explicatii.Iar daca ele nu vin ,o sa luam masurile de rigoare.
Mai jos postez scanata pagina ceruta de Chaitan din catalogul de la expozitia CAC din 3 aprilie 2004 de la Craiova :
Teo
Ioana , trebuie un nou subiect referitor la discutia despre Simona si cateii ei. Aici discutia e plictisitoare si offtopic. Si eu sunt nelamurita si astept raspunsul Simonei, insa cred ca mai avem de asteptat...zicea ca pleaca la Poznan asa ca mai avem de asteptat unsure.gif

Ioana edit :
Pentru a crea un subiect nou astept si sugestii de titlu, descriere si pozitie tematica in cadrul forumului.Deasemenea astept si pareri concrete la subiect ,ca daca vorbesc numai eu cu Chaitanii putem sa o facem si privat nu trebe sa consum degeaba spatiul de pe forum .
OviDeus
Eu o rog personal pe d-na Mirescu "sa se stearga pe picioare" inainte sa mai intre pe acest forum sau sa caute alte locatii unde poate fi crezuta... nu stiu cum priveste dinsa fenomenul chinologic dar ar trebui sa bage la cap ca aici nu ne permitem sa inghitim aberatii de genul "Campionul Craiovei", "tatuaj nr.17", "FB CAC", "GAETANO ALDINE LIN MAYA - fiul NEREI ALDINE LIN MAYA " (si daca ar avea canisa inregistrata cu siguranta litera G este inaintea literei N..daca ma intelege...).
Scopul acestui forum, daca mi se ingaduie sa o spun, este de a purifica aceasta rasa...si "promotorii" in acelasi timp.... nu ne permitem compromisul balcanic "lasa ca merge si-asa...". O mai rog pe d-na Mirescu sa "nu mai intinda astfel de maini" fiindca induce in eroare persoanele lipsite de informatii si experienta (vezi cazul Monei).
Propun deschiderea unui topic de genul "Certificat de buna-credinta" unde fiecare membru al forumului (care se vrea membru al viitorului club) sa-si prezinte activitatea chinologica, cainii din propria ograda (si nu cei "concesionati") respectiv rezultatele acestora. De asemenea, propun infiintarea unui "comitet de etica" care sa analizeze cele postate (un fel de detector de minciuni)... Poate exagerez, nu vreau sa devin exclusivist dar genul de aberatii de mai sus nu au ce cauta in jurul fenomenului chinologic CHOW !!!
anka
"Scopul acestui forum, daca mi se ingaduie sa o spun, este de a purifica aceasta rasa"

atentie ca din prea multa "purificare " sa nu iasa altceva.
OviDeus
Altceva? La ce anume te referi?
mugur
O sa creez un topic pentru asta, Ovidiu.
Si prin vot se va alege si comitetul de etica.
alicia
salutari britanice!am descoperit site-ul vostru si mi-a placut.felicitari!asa am ai aflat si eu cum mai stau lucrurile pe acasa cand este vorba de catei de rasa.intamplator o cunosc pe d-na Mirescu si stiu povestea celor doi chow pe care ii are(sau i-a avut, nu mi-e foarte clar din ceea ce am citit pe site).nu minte dar povestea incurcata a celor doi chow i-a schimbat viata.daca nu-i mai are, daca intr-adevar i-a dat unor samsari cum spuneti voi probabil ca si dansa a aflat si poate este prea tarziu sa mai repare ceva.din cele citite nu e fair sa nu o lasati sa se explice - prezumtia de nevinovatie.poate doar daca nu este ceva personal...
la concursul cu pricina de la craiova am fost si eu(nu cu caine)si stiu ca inregistrarea din catalog a fost greseala organizatorilor care stiau partial povestea iar inregistrarea a fost facuta de altcineva care stia trunchiat cate ceva, nu de dansa - era la brighton, a venit chiar in ziua concursului. stiu ca pe nera a primit-o cadou- a fost cumparata de la o mare "crescatoare" din Bucuresti care pur si simplu nu a vrut sa-i dea pedigree-ul!iar tano este un pui a unor cunostiinte comune care au plecat in canada abandonand si femela si puii(fara sa lase un act).am vazut ca merge la poznan...dintre voi de ce nu merge nimeni???astept sa vad fair play si explicatiile dansei si cred ca pentru cei care nu o cunosc, poate ar fi mai corect sa i se adreseze direct, pe mail, si nu pe acest forum. cred ca nu este deschis pentru stiri de scandal si ranchiuna personala.
apropos!daca mona a luat pedigree-ul lui tano de la samsari poate sa confirme daca datele date sunt aceleasi, nu?!?
mugur
Toate posturile ce nu au legatura cu subiectul se vor muta intr-un topic separat.
Si cu asta, discutiile pe teme similare in threadul PUPPY GALLERY au luat sfarsit !

anka
QUOTE(OviDeus @ Nov 4 2006, 10:59 PM) *

Altceva? La ce anume te referi?

Ma refer ca rasa de la mama ei este foarte pura. Este una dintre cele mai vechi rase de caini din lume si poate de aceea chow-ul este un caine foarte echilibrat. La "altceva " ma refer ca oamenii strica rasa adica se fac prea multe cosangvinizari pentru a forta obtinerea unui anume fenotip sau culori etc. Chow-ul a fost adoptat si de calugarii budhisti si pot sa-ti spun ca acestia strabateau sute de kilometrii cu ei pentru monta. Motivul fiind evitarea cosangvinizarii. Stiu ca o sa-mi spuneti ca crescatorii adevarati fac totul ca la carte "stiintific", dar imi permit sa am dubii. Cam prin toate pedigree-urile pe care le-am citit am vazut ca bunicul afost montat cu nepoata sau chestii de genul acesta. Stiu ca animalele nu tin cont de asta, dar la oameni acest lucru perpetuat poate duce la boli nasoale (vezi hemofilia)
Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar mi se pare ca pe acest forum se ridica niste statui si se doboara altele. Pana la urma cred ca 90 % dintre noi avem caini din dorinta de a avea un suflet credincios langa noi, si am ales chow-ul nu doar pentru frumusetea lui ci si pentru felulul lui echilibrat de a se purta si de a ne iubii. Normal ca pentru a ne satisface aceasta dorinta trebuie sa cumparam de undeva pui si atunci cautam crescatori si iarasi ne dorim ca puiul nostru sa nu aiba tare genetice ceea ce in Rmania si Rusia si prin imprejurimi e cam greu pt. ca nici un pedigree nu este insotit de un certificat de sanatate care sa ateste asa ceva. Deci ...... mie una aceste discutii duse in exttrem mi se par inutile din punctul meu de vedere.
chaitan
Alicia, dupa cum vad o cunosti bine pe Tara.Daca stii atat de multe lucruri despre ea si cainii ei lumineaza-ne tu cu privire la unele aspecte si anume : in primul rand cine este marea" crescatoare "din Bucuresti ,daca nu stii iti spun eu , se numeste Galbenu. Da putem spune ca a revolutionat chinologia prin faptul ca o femela de husky siberian i-a fatat de 3 ori intr-un an. Pe acest motiv aceasta mare "crescatoare" a fost exclusa din Asociatia Chinologica. Asta se intampla in urma cu 8-9 ani de atunci ea nu a mai fost membra in nici o Asociatie Chinologica. Aceasta mare "crescatoare" a avut doar o singura femela de chow-chow de culoare crem care nu a facut pui niciodata. Imi pare bine ca tu care o cunosti bine si stii multe adevaruri despre cainii ei ai spus ca Tano nu are acte si ca este dintr-o alta femela. Ai spus ca la expozitia de la Craiova a fost o greseala a organizatorilor ,ei bine nu a fost asa deoarece la expozitia CAC din 07.08.2004 de la Ploiesti inscrierea este facuta la fel in catalog pentru ambii caini, iar la expozitia CAC din 25.09.2004 de la Pitesti este inscris doar masculul si este la fel inscris cu aceleasi date. Este tot greseala organizatorilor ma indoiesc. Asa ca documenteaza-te mai bine inainte sa vii pe acest Forum si sa aperi pe cineva care nu merita ,mai mult ca ceri si explicatii referitoare la Poznan: mai sunt 2 chow-chow inscrisi din Romania .Lucru care se poate demonstra.
Teo
In primul rand, Anka si Ovideus, se pot purta discutiile astea la alt topic. Este important sa nu incurcam problemele si asa sunt destule. unsure.gif Nu se doreste purificarea cainilor si nu zice nimeni ca e crima sa cumperi un pet. Eu am facut-o si sunt f multumita de alegerea facuta. Insa, dupa parerea mea, e o crima sa cumperi catei facuti pe banda rulanta, cum se procedeaza la samsari a caror interes este numai banul. Mamele acestor pui fata de 2 ori pe an si normal ca sistemul imunitar slabeste pe masura ce trece timpul. Asta ma face sa ma indoiesc de sanatatea puilor obtinuti de samsari. De asta se incearca "purificarea" noilor stapani. Stiu ca e un termen prost ales, insa l-am pastrat din postul lui Ovideus pt a nu intelege lumea gresit. Daca catelul nu este de show, nu inseamna ca nu e catel, am mai zis asta. Insa daca catelul nu are nici macar un act de nastere, de unde stii care sunt parintii, cat de sanatosi sunt ei, cat de bine este sa obtii pui de la catelul tau si mai ales cu cine....

In legatura cu topicul asta, ma intristeaza profund sa vad ca Dna Mirescu nu doreste nici macar sa ne raspunda. Toata lumea presupune ca avem noi ceva cu dansa. Complet eronat. Daca dansa ar fi buna sa ne lamureasca si pe noi muritorii, ar fi foarte bine. In acest moment informatiile date de dansa pe acest forum sunt eronate sau neclare. Ele creeaza confuzii. Confuzii care sunt in total dezacord cu scopurile acestui forum. Inca asteptam lamuririle.
Alicia, apreciem ca iti dovedesti prietenia, insa am vrea niste lamuriri mult mai concrete. Atat timp cat nu esti in masura sa le oferi, informatiile pe care le postezi vor fi puse sub semnul intrebarii. Cel putin, eu ma intreb cum de ai aflat miraculos de acest forum tocmai in acest moment?! Ma rog, sunt metode de a verifica IPuri si data ultimei logari, sper ca moderatorii sa ne lamureasca aici....

In privinta numarului de chow la Poznan....sa nu fim carcotasi. Si eu mi-am inscris masculul, chiar daca e pet-quality. Din motive f obiective nu voi putea merge si am amanat pt anul viitor. Insa mergand cu un pet la Poznan nu face nici o statuie Romaniei si nici nu cred ca Ioana care a mers cu unul din cei mai titrati chow din Romania asteapta statuie in piata Universitatii . Efortul este laudabil, mai ales ca Ioana avea cu ce se duce acolo. Posibil si Dna Mirescu sa aiba, insa catelul nu a fost in nici o expo romanesca pana acum si nu avem de unde stii valoarea lui. Deocamdata consider ca dansa isi face un "moft" mergand acolo si este dreptul ei, face asta pe banii ei. Insa de aici si pana a avea credibilitate doar pt faptul ca merge la Poznan....este un drum interminabil. Sa ne amintim ca dansa a aflat de Kris ca sunt samsari de la noi. Ma indoiesc ca dansa nu are anii necesari sa vada si singura ca oamenii aceia cresc "sute de rase" canine si cateva feline. Asta nu ii face mari crescatori. Daca eu as accepta ca pur si simplu dansa nu are experienta de viata necesara sa observe ca sunt samsari, ei bine, nu o sa fiu la fel de ingaduitoare cand si alte informatii sunt ....sa zicem frumos, neclare. Inca o data, astept lamuriri de la dansa personal, plus cateva copii scanate - nu cred ca este un capat de tara din moment ce cafenele internet exista peste tot si au scannere plus ca sunt necesare exact 10 minute din timpul dansei sa ne lamureasca. Cer prea mult?
chaitan
Referitor la ceea ce am scris mai devreme, pentru credibilitate voi posta filele din cataloagele expozitiilor la care faceam referire. Daca este adevarat ceea ce a ascris Alicia si anume ca la expo Craiova au fost greseli facute de catre organizatori, vrem niste explicatii si pentru inscrierile din cataloagele de la CAC Ploiesti 7 august 2004 si CAC Pitesti 25 septembrie 2004i.Si acum tot greseli ale organizatorilor au fost?
mugur
QUOTE(Teo @ Nov 5 2006, 03:44 PM) *
Cel putin, eu ma intreb cum de ai aflat miraculos de acest forum tocmai in acest moment?! Ma rog, sunt metode de a verifica IPuri si data ultimei logari, sper ca moderatorii sa ne lamureasca aici....

Admin edit:
Ambele IP-uri (Tara si Alicia) au aceasi clasa. Difera doar subclasa.
Era chiar stupid de simplu de aflat...
ioana
Alicia , din ceea ce ne scrii aflam ca esti in Marea Britanie si ne bucuram sa aflam ca ISP-istii romani vind clase de IP pe acolo unde esti tu.
Dupa amprenta ta IP esti vecina buna cu Tara , ceea ce ne face sa ne indoim putin si de sinceritatea ta .
Daca vei citi si discutia anterioara de la " scopul Forumuilui " despre situatia cainilor D-nei Mirescu ai fi vazut ca si acolo cit si aici toti ne rugam de dinsa sa ne dea explicatzii si chiar o invitam constant sa uzeze de dreptul la replica . Tie nu ti se pare ciudat ca dinsa nu scrie nimic , cu toate ca intra regulat si zilnic pe forum ? Poate ca ai putea sa o convingi chiar tu sa ne lamureasca dilemele pe care le avem in legatura cu cainii ei.
Sa inteleg de la tine ca la Craiova inregistrarea in concurs a fost gresita , hai sa zicem ca ar fi asa , dar de ce D-na Mirescu nu ne-a lamurit de la inceput daca era atit de simplu, respectiv de prima oara cind s-a ridicat problema ? Nu crezi ca asa ar fi fost fair play ?
Deasemenea , daca toata discutia asta se invirte in jurul pedigree-ului acestui caine , oare nu te intrebi si tu ca noi de ce D-na Mirescu nu posteaza pedigreeul lui Tano ca sa stinga astfel in cel mai corect mod acest conflict ?
"stiu ca pe nera a primit-o cadou- a fost cumparata de la o mare "crescatoare" din Bucuresti care pur si simplu nu a vrut sa-i dea pedigree-ul!iar tano este un pui a unor cunostiinte comune care au plecat in canada abandonand si femela si puii(fara sa lase un act)."
De Nera spui ca a primit-o cadou apoi ca a cumparat-o de la o crescatoare . Crede-ma ca esti foarte confuza si nu o ajuti cu nimic pe Tara facind astfel de afirmatii. Daca mai spui si tu ca Tano nu are acte , ceea ce si noi vrem sa o lamurim pe D-na Mirescu care sustine caTano are pedigree, noi iti multumim pentru aceasta informatie care confirma banuielile pe care le aveam.
Daca tu spui ca Tano n-are acte iar D-na Mirescu zice ca are , una din voi doua minte . Eu zic sa va consultati intre voi si mai bine o lasi pe D-na Mirescu sa-si sustina argumentele .

Personal nu are nimeni nimic cu D-na Mirescu dar dinsa prin afirmatii dubioase provoaca aceste discutii , pe acest forum nu pot insa aparea orice fel de afirmatii care pot dezinforma pe toti cei care sunt de curind proprietari de chow si care cauta pe acest forum informatii corecte si adevarate. Atita vreme cit se doreste infiintarea unui club de rasa, lucru pe care noi il luam in serios, nu putem accepta printre noi membrii de o asemenea factura. Forumul a fost creat pentru a ne cunoaste intre noi cit mai bine , atit crescatorii cit si proprietarii de chow , pentru a fi sinceri si i corecti unii cu altii.
Poate ca parem carcotasi ( Chaitan si eu ) pentru cei care nu ne cunosc activitatea si vechimea in domeniul chow , dar experienta pe care o avem ne ajuta sa va informam corect asupra multor aspecte de genul acesta . Daca noi sesizam astfel de lucruri este pentru ca avem baza necesara , avem ani de munca si experinta acumulata batind drumurile tarii si in afara ei participind la expozitii si cunoscind pe aceasta cale situatia exacta a multor exemplare de chow. Astfel tocmai datorita acestor cunostinte acumulate este de datoria noastra sa va informam si sa va deschidem bine ochii tuturor in fata greutatilor pe care din " bunavointa " vi le pot face multi din cei care se pretind cunoscatori.
La experinta si rezultatele pe care le avem nu ne permitem sa avem ceva personal cu D-na Mirescu , dinsa fiind mult prea departe de performantele reale in ceea ce inseamna reproducere si show la aceasta rasa . Dupa cum v-am informat si in alte posturi, noi crescatorii avem cu totul alte preocupari utile rasei , mergem la expozitii regulat , facem importuri si monte benefice imbunatatirii calitatii rasei in Romania si ne dedicam voluntar o mare parte a timpului nostru pentru acest forum si viitorul club. Noi investim atit timp si bani pentru acest ideal si luptam cu toti cei care vor sa faca rau acestei rase. Am muncit prea mult ca sa permitem acest lucru tocmai aici pe forum .
alexxa_sandy
Ok...m-am lamurit acum in legatura cu doamna Mirescu Simona... nu credeam ca o persoana care conduce o firma serioasa(asa mi-a spus ea, poate ca si asta e o minciuna) isi pierde timpul pe net spunand numai minciuni.. in luna ianuarie, mi-a trimis un e-mail , se interesa pt o monta cu Artur, si imi zicea: " poate nu stiti dar sunt crescatoare de Chow - Chow" acum o las pe ea sa ma lamureasca si pe mine...si pe voi. Vad ca nu mai are curaj sa raspunda, ori si-a dat seama ca are treburi mai serioase.
Nessa
Parerea mea este ca ar fi mai fair sa o asteptati sa se intoarca si sa nu o criticati pe la spate. Atunci va putea spune si ea ce are de spus.

Ioana edit :
Ai dreptate asa este fair si chiar asta si facem , dupa cum se vede o asteptam ( chiar din 8 iulie ) sa ne lamureasca . Daca postam pe forum nu inseamna ca o criticam pe la spate , este totul chiar pe fatza.
Pina vine Tara s-a oferit Alicia sa ne lamureasca cu anumite lucruri , pentru care multumim inca o data .
anka
Mi-e greu sa spun cui fac replay; Mi se pare amuzanta aceasta discutie. Se pare ca aceasta doamna Mirescu a starnit mari patimi printre crescatori (nu stiu daca trebuie sa pun ghilimele sau nu).
Pt. Teo
Din cate am vazut pe site si Sherita (sau cum se scrie) creste vreo 5 rase de caini
Nu inteleg de ce este" o crima sa cumperi catei facuti pe banda rulanta"----- acesti pui n-au si ei dreptul la viata ? n-au si ei dreptul sa fie iubiti si ingrijiti ?

" Mamele acestor pui fata de 2 ori pe an " am auzit si de crescatori cum spuneti voi veritabili care fac asa ceva cu femelele lor.

Si inca o data poate ma repet nu am vazut nici un pedigree din Romania si nu am auzit de nici un crescator care sa-mi certifice (nu verbal) ca puiul luat de la e lNU are tare genetice ("Insa daca catelul nu are nici macar un act de nastere, de unde stii care sunt parintii, cat de sanatosi sunt ei").
Deci eu nu inteleg sensul discutiei din acest punct de vedere pote ca dna Mirescu este mincinoasa dar asta este problema ei. Ati spus ca nu o credeti si gata. Daca vrea sa dezminta bine daca nu iarasi este problema ei ("dupa cum se vede o asteptam ( chiar din 8 iulie ) sa ne lamureasca" Ioana edit).
Pentru cine vrea sa ia pui de la dansa si s-a uitat pe acest forum putem spune ca fost pus putin in tema in sensul ca daca are niste semne de intrebare vis-a-vis de dna Mirescu poate incerca sa si le lamureasca cu dansa.
irina
anka, spiritele s-au incins atat de tare cu privire la doamna aceasta, din cate am inteles eu, din cauza ca cineva deja a plecat urechea la ce a zis dansa, si a fost influentat de aceste informatii false, deci nu mai este doar problema dansei.

cei ce citesc pot face greseli in baza acestor informatii eronate. nu o fi doamna mirescu acum dracul cel mai negru, dar deocamdata ea e un reprezentant a ceea ce forumul si oamenii de aici s-au straduit sa corecteze dintotdeauna:
- ignoranta cu privire la rasa
- lipsa de informatii reale despre rasa, crestere, boli, experiente particulare, etc
- lipsa de informatii despre crescatorii carora chiar le pasa de rasa si de binele cainiilor lor si dupa ce ii dau, si mai ales lipsa de informatii despre crescatorii de ocolit!

noi am avut norocul sa luam caini care sunt superok, de la oameni carora le pasa. dar daca nu ar fi fost asa, si indrumati de persoane care de altfel par foarte sincere si dornice sa ajute, ne-am fi procopsit cu caini tarati sau am fi ramas cu impresia ca pedigree-ul se cumpara?
ideea e ca datoria celor care stiu cu ce se mananca lumea asta a chow-ului este sa le spuna si celor care nu stiu, ca sa poata lua decizia cea mai buna pentru ei si cainii lor.
Teo
Anka, si pe mine ma unfla plansul cand vad ca trebuie educati chiar si cei de la care aveam pretentia ca sunt oameni informati. Numarul de catei nascuti in crescatorii care sa aiba tare genetice este aproape inexistent comparat cu numarul cateilor nascuti pe banda rulanta si vanduti cu boli seriose. Nu tarele genetice sunt problema cea mai mare aici, ci boli ca parvoviroza, boala lui Carre, tricofitia, demodecia ...etc...sunt zeci de boli. Un samsar nu se va interesa niciodata de sanatatea puilor vanduti, pt ca el a dat "un tun" si gata!

Anka, pe mine putin ma intereseaza ce doreste sa faca Dna Mirescu. Insa daca exista riscul ca o Dna Mirescu sa existe si sa fie crescator si de Scottish (zic asta pt ca eu nu cresc chow, insa cresc scottish terrier), m-ar deranja tare ca oamenii care deja ajung greu la informatii utile sa fie mintiti cu buna stiinta doar de dragul de a iesi o persoana sau alta bine. Un crescator serios se respecta si ii respecta si pe cei cu care discuta. Un om serios raspunde atunci cand e intrebat. Macar ca ar fi raspuns ca e problema ei, tot era si ala un raspuns. Scuze, un om care ma trateaza asa nu merita suportul meu.
Doi, si final, pentru ca nu doresc un schimb de opinii in contradictoriu doar de dragul discutiei, cateii nacuti pe banda au dreptul la viata ca oricare alti catei, insa daca banii nostrii alimenteaza acesti samsari si le dau posibilitatea sa creasca numarul de caini in ideea ca au piatza de vanzare, va felicit ati reusit sa pavatzi drumul spre iad cu intentii bune.

In legatura cu Sheritsa, nu am afirmat niciodata ca este un crescator super si ca am cumparat catei de la ea! Insa daca ii veti scrie, va va raspunde indiferent de doleante. Spre deosebire de Dna Mirescu, Sheritsa nu si-a lasat niciodata cateii la altii, din cate stiu eu. Macar atata o intereseaza cat sa le fie bine cainilor ei. Dna Mirescu nu va avea pui de vanzare cred eu, pt ca se ocupa Kris cu succes de vandut catei in locul ei.

Pentru toti cei care cumpara catei de la samsari : in okii mei sunteti persona non grata, din punctul meu de vedere fie va intereseaza banii mai mult decat ce cumparatzi (mai ales ca uneori chiar aveti de unde alege) si economia la bani este mai importanta decat alegerea unui catel sanatos, fie inteligenta voastra este sub limita si nu doresc o asociere cu voi.Nu ma intelegeti gresit, intentia mea nu este sa va jignesc, ci sa trezesc pe altii la realitate.
Mickey
[font=Arial]
QUOTE(Teo @ Nov 8 2006, 03:59 PM) *

.....

Pentru toti cei care cumpara catei de la samsari : in okii mei sunteti persona non grata, din punctul meu de vedere fie va intereseaza banii mai mult decat ce cumparatzi (mai ales ca uneori chiar aveti de unde alege) si economia la bani este mai importanta decat alegerea unui catel sanatos, fie inteligenta voastra este sub limita si nu doresc o asociere cu voi.Nu ma intelegeti gresit, intentia mea nu este sa va jignesc, ci sa trezesc pe altii la realitate.

TEO,
SUPER BINE FORMULATA ULTIMA FRAZA. BRAVO!
IN SFARSIT CINEVA A AVUT NERV SI CURAJ SA EXPRIME ESENTA TUTUROR DISCUTIILOR.
"PROST NU ESTE CEL CARE CERE, CI ACELA CARE CUMPARA!!!"

anka
QUOTE(Teo @ Nov 8 2006, 03:59 PM) *

Nu vreau sa te inteleg gresit, nu ma simt nici jignita, dar chestia aia cu inteligenta sub limita m-a dat gata. Ce intelegi prin limita ?
Totdeauna cand compari ceva iti trebuie o referinta. Care este referinta in cazul asta sau limita cum ii spui tu ?
D-na Mirescu?
Tu?
Ceilalti participanti la discutie ?
Propietarii Kris?

In rest la toata acesta polemica vis-a-vis Kris, dna Mirescu nu am incercat sa spun decat ca mie discutiile astea duse la nesfarsit mi se par absolut inutile daca pe cineva a interesat problema Mirescu, Kris i-ati spus ce aveati de spus si cu asta basta.
Pana la urma fiecare este liber sa faca ce vrea atata timp cat nu incalca vreo lege. Ori in Romania nu exista nici o lege care sa impiedice existenta unor Krisi.
Ca voi cei de pe forum ati pus in garda in legatura cu Kris sau altii care practica metode asemanatoare cu ale lor este foarte bine, dar de aici si pana la ai blama pe altii ca nu tin cont de parerile si sfaturile voastre mi se pare un pic exagerat.
Pana la urma fiecare face ce vrea si cu banii lui si cu inteligenta lui (aia atat cat este peste, sau sub limita).
In ceea ce priveste " in okii mei sunteti persona non grata toti cei care cumpara catei de la samsari" imi permit sa-ti spun ca asta este problema ta cine este demn de "okii tai" sau nu.

Tara
n-am stiut ca am starnit atatea patimi!cat priveste comentariile fiecaruia...traim intr-o tara libera! prima mea impresie cand am gasit acest site a fost ca este un club exclusivist in care doar cei care plac "ochilor" intra. regret ca am aflat toate astea inaintea unui concurs important pentru mine - plecarea la poznan nu a fost un moft, teo: strang bani de un an ca sa-mi permit sa vin - cainele nu a mai participat in tara la nici un concurs pentru ca este pui, are acum 9 luni - dar nici nu cred ca va participa in tara undeva - prefer sa merg la orice alt concurs in afara tarii, sa am parte de o jurizare neutra si fair. in romania inca nu se poate asa ceva...iar pentru craioveni, indiferent ce rase au, totdeauna au existat divergente cu restul. nu sunt olteanca, traiesc si muncesc aici dar le admir incapatanarea cu care merg mai departe!
cred ca oricine si-ar fi permis 30 eur pe noapte (cu caine in camera si mic dejun inclus) - daca s-ar fi dorit, nu cred ca problema banilor...si daca tot sunt exemplare de exceptie, poate era cazul ca un astfel de exemplar sa fi fost prezent aici, la poznan...
cand revin in tara voi raspunde si cred ca apoi puteti incheia acest subiect. Mutumim pentru "eforturile" si sfaturile date dar nu cred ca dorim sa intram in acest mediu...exista cluburi de chow destule in Europa si nu cred ca nu vom fi primiti.
ioana
Tara draga , daca tu stringi un an de zile bani ca sa mergi la un concurs in afara tarii , nu stiu la ce concursuri vrei sa mai mergi....
Cit despre cluburile de chow din Europa , sigur ca abia asteapta sa te primeasca , ma si mir ca la la activitatea pe care o ai inca nu esti membra pe undeva !
Teo
Anka, nici macar nu m-am referit la tine, nu stiam ca ai /ai avut catel de la samsari. unsure.gif
Aprecierea inteligentei o face fiecare raportat la un standard. Eu limita o consider normalitatea, sa zicem un om care sa nu aiba nici un handicap.
Anka, nu mai continui discutia, mi se pare inutil, fiecare dintre noi avem parerea proprie, insa tine minte ca linia si dezvoltarea unei rase intr-o tara o va da in general crescatorul, nu detinatorul de chow. Crescatorul va avea zeci de pui pe durata vietii sale, pe cand detinatorul va avea un numar mult mai mic. Implicarea afectiva, economica si sociala este mai mare din partea unui crescator. De ce sa nu promovam crescatorii seriosi care si asa sunt putini, in locul samsarilor? Despre asta este vorba. In ceea ce priveste omul,fiecare iubeste cainele sau. Insa din punct de vedere al unui club recunoscut de Asociatia chinologica romana, un membru cu drepturi depline nu este decat acela care detine un exemplar cu certificat de nastere. Noi dorim un club, nu exclusivist ci CORECT, in care sa se simta bine toata lumea.
In ceea ce te priveste Tara, scuze, sunt profund deziluzionata. Preocupata sa pozezi in victima, ai omis sa raspunzi omeneste la intrebarile pe care ni le pumen aici de ceva vreme. Multumesc, pentru mine tacerea este elocventa. Iti doresc succes la Poznan. Asta doresc oricarui participant. Motivele absentei mele de acolo sunt obiective, masina cu care trebuia sa merg a fost vanduta si celelalte alternative nu au fost acceptabile. Doar nu crezi ca plateam participarea pt doi catei si rezervam camera de hotel de dragul artei? Oricum, arbitrii romani nu sunt cu nimic mai prejos decat cei straini, sa stii. Iti spun asta dupa ce am foist la cateva expo in strainatate. Poate interfata este mai buna afara. Insa un caine bun este un caine bun si il vede toata lumea. Nu cred ca diferentele dintre arbitrajul de la Pozan si unul la Pitesti, sa zicem, vor fi f mari.

Referitor la persona non grata si okii mei, nu sunt violenta si nu voi fi niciodata, apreciez oamenii care iubesc animalele si mai ales cainii. Insa nu voi accepta niciodata un sfat de la o astfel de persoana. Poate am fost f dura, insa sunt in general o perfectionista si imi plac lucrurile clare. Faptul ca ne ascundem in spatele lipsei de informatii ca sa cumparam un caine ieftin nu ne face modele de onestitate. Macar putem fi sinceri, uneori crescatorul poate aprecia si singur omul si poate reduce pretul. Eu asa fac. Prefer un camin bun in locul unui ban in plus. Sunt multi ca mine, insa oamenii nu se obosesc sa caute, suna si obtin un pret, apoi iau cel mai ieftin si dupa aia ne cer sfaturi. In ceea ce priveste :okii mei", fi sigura ca ma judec pe mine mai dur decat pe altii, asa ca prefer sa-mi selectionez prietenii. Si asa lumea e plina de urat si de murdar. Daca asta inseamna exclusivist, pt mine e f bine. M-am saturat de lichele.
mugur
Anka sigur nu are caine de la samsari...
Teo
Atunci nu inteleg raspunsul ei...sau cel putin inceputul.... nu ar fi avut de ce sa se simta jignita.... huh.gif
mugur
Nu cred ca a fost jignita. Tana (catzelusha ei) e Chaitan Legend ...
A incercat sa tempereze discutia care risca sa o ia la vale.
Cel putin asa cred eu...
Tara
QUOTE(Teo @ Nov 9 2006, 12:49 AM) *

Anka, nici macar nu m-am referit la tine, nu stiam ca ai /ai avut catel de la samsari. unsure.gif
Aprecierea inteligentei o face fiecare raportat la un standard. Eu limita o consider normalitatea, sa zicem un om care sa nu aiba nici un handicap.
Anka, nu mai continui discutia, mi se pare inutil, fiecare dintre noi avem parerea proprie, insa tine minte ca linia si dezvoltarea unei rase intr-o tara o va da in general crescatorul, nu detinatorul de chow. Crescatorul va avea zeci de pui pe durata vietii sale, pe cand detinatorul va avea un numar mult mai mic. Implicarea afectiva, economica si sociala este mai mare din partea unui crescator. De ce sa nu promovam crescatorii seriosi care si asa sunt putini, in locul samsarilor? Despre asta este vorba. In ceea ce priveste omul,fiecare iubeste cainele sau. Insa din punct de vedere al unui club recunoscut de Asociatia chinologica romana, un membru cu drepturi depline nu este decat acela care detine un exemplar cu certificat de nastere. Noi dorim un club, nu exclusivist ci CORECT, in care sa se simta bine toata lumea.
In ceea ce te priveste Tara, scuze, sunt profund deziluzionata. Preocupata sa pozezi in victima, ai omis sa raspunzi omeneste la intrebarile pe care ni le pumen aici de ceva vreme. Multumesc, pentru mine tacerea este elocventa. Iti doresc succes la Poznan. Asta doresc oricarui participant. Motivele absentei mele de acolo sunt obiective, masina cu care trebuia sa merg a fost vanduta si celelalte alternative nu au fost acceptabile. Doar nu crezi ca plateam participarea pt doi catei si rezervam camera de hotel de dragul artei? Oricum, arbitrii romani nu sunt cu nimic mai prejos decat cei straini, sa stii. Iti spun asta dupa ce am foist la cateva expo in strainatate. Poate interfata este mai buna afara. Insa un caine bun este un caine bun si il vede toata lumea. Nu cred ca diferentele dintre arbitrajul de la Pozan si unul la Pitesti, sa zicem, vor fi f mari.

Referitor la persona non grata si okii mei, nu sunt violenta si nu voi fi niciodata, apreciez oamenii care iubesc animalele si mai ales cainii. Insa nu voi accepta niciodata un sfat de la o astfel de persoana. Poate am fost f dura, insa sunt in general o perfectionista si imi plac lucrurile clare. Faptul ca ne ascundem in spatele lipsei de informatii ca sa cumparam un caine ieftin nu ne face modele de onestitate. Macar putem fi sinceri, uneori crescatorul poate aprecia si singur omul si poate reduce pretul. Eu asa fac. Prefer un camin bun in locul unui ban in plus. Sunt multi ca mine, insa oamenii nu se obosesc sa caute, suna si obtin un pret, apoi iau cel mai ieftin si dupa aia ne cer sfaturi. In ceea ce priveste :okii mei", fi sigura ca ma judec pe mine mai dur decat pe altii, asa ca prefer sa-mi selectionez prietenii. Si asa lumea e plina de urat si de murdar. Daca asta inseamna exclusivist, pt mine e f bine. M-am saturat de lichele.

ai foarte multa dreptate in eea ce spui si bine ar fi sa se si realizeze ceea ce propuneti dar...e foarte devreme, n-am dormit toata noaptea de emotii si griji.Huck este obosit si plictisit...sper ca in ring sa faca o figura frumoasa. cand ma intorc, iti voi raspunde, teo. tacerea este un raspuns dar acum, de aici, nu am timp sa-ti raspund. altele sunt prioritatile...ma intreb daca va intereseaza aceasta expozitie si daca sa va mai povestesc cum este aici...poate aveti ceva cu mine dar cred ca pulsul la cald, de aici, a unei asemenea expozitii ar fi mai interesant de urmarit.repet, cand ma intorc veti avea raspunsurile - era suficient un mail personal si totul se rezolva!n-am stiut ca starnesc atatea comentarii si aveti dreptate, nestiind ce s-a intamplat, am lasat loc la interpretari si indoieli.sper sa le lamuresc la intoarcere.
anka
QUOTE(mugur @ Nov 9 2006, 03:07 AM) *

Nu cred ca a fost jignita. Tana (catzelusha ei) e Chaitan Legend ...
A incercat sa tempereze discutia care risca sa o ia la vale.
Cel putin asa cred eu...

Asa este Mugur. Cand am spus ca eu nu ma simt jignita am spus-o generic referindu-ma la oricine.
Si este adevarat ca discutia a luat-o cam razna. Toti avem pareri si cateodata foarte diferite dar aici pe forum s-a discutat f. clar si inainte de Kris, samsari etc. Cine si-a facut o parere bine cine nu nu, dar discutia devenise cam patimasa si putin cam dura.
Tara
No comment! smile.gif
chaitan
Nu intelegem ce vrei sa arati cu pozele acestea.
Asta este catelul luat de la Gordana cumva?
Poate ne spui si noua ce chow au mai fost inscrisi in ambele zile si rezultatele tuturor din ambele zile de concurs.
Tara
Dar la CAC Bucuresti? Cine a mai participat? Se pare ca a fost majoritar Chaitan si doar un singur exemplau de la Mitoi...sau ma insel?!?
Cat priveste Craiova - de ce nu ati mai participat?A fost si CACIB, arbitrii straini...daca tot ati luat puiul de la Gordana CACIB-ul de la Craiova era o ocazie atat pentru canisa dvs. cat si pentru profani sa vada lumea cum trebuie sa arate un chow de valoare...
Cine si ce rezultate au fost sunt convinsa ca aflati singuri - daca nu cumva stiti deja...
Personal nu am nici un resentiment fata de nimeni - singurul lucru pe care l-as fi dorit este ca acest club de chow sa nu fie unul exclusivist!(ceea ce din pacate este - cine nu e cu noi sau ca noi, e impotriva noastra!)
Va felicit pentru ca ati actionat atat de rapid si ati luat un pui de la Gordana - este foarte reusit! Cine a dat 1300 de eur pe un astfel de pui sunt sigura ca ar fi avut suficiente resurse financiare pentru a merge la mondiale sau la europene! Chiar nu va inteleg: nu sunteti singurii proprietari si crescatori de chow - chiar credeti ca restul sunt profani, habar nu au de nimic? Si chiar asa daca ar fi, acest club ar trebui sa aiba deschidere, sa ajute si sa corecteze...
Vorbeati candva de caracter...lasati orgoliile deoparte si acceptati ca si in alte zone ale tarii sunt oameni daruiti si canise valoroase(Leonardia, Tudor, etc.)
Va felicit pentru toate intentiile frumoase si pentru tot ce realizati dar....
Si ca totul sa fie asa cum va doriti: da, SUNTETI SINGURII PROPRIETARI DE CANISA DE CHOW DIN ROMANIA si detineti cele mai valoroase exemplare din tara. Mult succes pe mai departe atat dvs. cat si tuturor acelora care au pui de la dvs.(oare tot 1300 eur mai costa la dvs. un pui?!?)
buddhachow's
Tara, felicitari pentru rezultat! Da-mi PM si spune-mi cate ceva despre mascul!
QUOTE(Tara @ Apr 16 2007, 09:29 AM) *

Personal nu am nici un resentiment fata de nimeni - singurul lucru pe care l-as fi dorit este ca acest club de chow sa nu fie unul exclusivist!

Cu chestia asta sunt si eu de acord! In rest... nu comentez!
anka

Cat priveste Craiova - de ce nu ati mai participat?A fost si CACIB, arbitrii strainiCine si ce rezultate au fost

Personal nu am nici un resentiment fata de nimeni - singurul lucru pe care l-as fi dorit este ca acest club de chow sa nu fie unul exclusivist!

1. Daca tot esti asa ca romanul impartial tu de ce nu ai venit la Bucuresti ? Sau poate nu merita deranjul ?
(Din pacate ne-am inscris pentru Craiova dar a intrat in calduri si ....)
2. Daca nu ai nici un resentiment atunci nu te impiedica nimeni sa te inscri in club asta in eventualitatea ca se va face vreodata.
3. Multumesc pt. felicitari; intamplator sunt si copropietara puiului de la Gordana, ba chiar am fost pana acolo sa-l aduc
chaitan
La Bucuresti au fost majoritari Chaitanii deoarece altii nu s-au inscris nu din vina mea.Daca citeai la postul meu rezultatele de la expo Buc au fost publicate aici.

RECTIFICARE :
la expozitie la Bucuresti au fost 3 caini Chaitan si trei caini din alte canise . Vezi rezultatele expozitiie CAC Bucuresti din 01 aprilie 2007

Arbitrul strain care te-a arbitrat pe tine la CACIB ne-a arbitrat pe noi la Bucuresti in toamna anul trecut.Despre rezultate nu stim care sunt atata vreme cat nu le postezi si nici nu stim ce caini au mai fost inscrisi ca sa vedem ce concurenta ai avut.
Gabi nu inteleg ce vrei sa spui si nu ma asteptam la tine sa ii tii partea Tarei.
Iar in ceea ce priveste puiul de la Gordana te-am intrebat retoric pentru ca te-ai laudat pe Forum imediat ce ai venit de la Mondiale ca ai vb cu ea si ca vei lua un pui de la ea, sau ai uitat si era inca o minciuna de a ta.
Iar la Craiova nu am venit deoarece avem pui mici. Daca citeai pe forum aflai.Ai fi stiut daca aveai vreodata pui nascuti la tine in ograda si nu la Kris,ca daca ai fem fatata si puii sunt mici nu prea ai cum sa te deplasezi si treb sa faci sacrificii(sa renunti la a merge in expozitii).
Problemele legate de Club nu cred ca le pot discuta cu tine deoarece esti o cantitate ata de neglijabila in ceea ce priveste infiintarea lui ca nu merita efortul.
Cred ca nu mai are rost sa lungesc discutia si de aceea ar fi mai bine pentru toata lumea sa nu mai scrii nici tu nimic deoarece iar se vor isca discutii inutile.
Mickey

Si ca totul sa fie asa cum va doriti: da, SUNTETI SINGURII PROPRIETARI DE CANISA DE CHOW DIN ROMANIA si detineti cele mai valoroase exemplare din tara. Mult succes pe mai departe atat dvs. cat si tuturor acelora care au pui de la dvs.(oare tot 1300 eur mai costa la dvs. un pui?!?)

Eiiiii draga doamna, sa stiti ca un titlu luat la Craiova, oricare ar fi el, nu poate sterge rusinea care ati tras-o la mondiale. In ultimele luni n-am auzit de inundatii la Craiova care "sa spele" tot.

Ideea este urmatoarea: vedeti-va de treaba dumneavoastra!
buddhachow's
QUOTE(chaitan @ Apr 16 2007, 03:22 PM) *

Gabi nu inteleg ce vrei sa spui si nu ma asteptam la tine sa ii tii partea Tarei.

Am spus ca sunt de acord doar cu o anumita chestie! Nu tin partea nimanui!
Nessa
Ideea pentru care facem toti parte din acest forum este aceea ca iubim chow-ul. Care este atunci logica acestor certuri? Ce inseamna "rusinea pe care ati patit-o la mondiale"? Mie mi s-a spus ca Berry nu este caine de show, ca am dat prea mult pe ea, si cu toate astea ma voi duce cu ea la concursuri, eu am incredere in alegerea mea, chiar daca nu sunt "experta" in domeniu.
Ideea e ca IUBIM chow-ul si asa trebuie sa ramana. Asta ar trebui sa ne uneasca, nu sa ne imparta pe tabere. Astea sunt lucruri pe care eu una nu le inteleg.

PS. Bine, parerea ca Berry nu este de show a fost spusa fara ca persoana aceea sa o vada vreodata pe Berry, dar a vazut-o altcineva care a zis ca...
Oricum, lucrul acesta se va vedea curand wink.gif
OviDeus
Aproape toti vrem sa fim de partea adevarului, unii insa au impresia ca suntem "de pe strada". Pareri pro si contra Kris s-au scris cu zecile. Despre presuspuse pedigree, titluri castigate la mondiale (si gratulate pe masura aici pe forum) si pui cumparati de la Gordana ...suntem satui... A fost liniste pana ieri...
Felicitari pentru participarea de la Craiova, doamna Tara! Unii dintre noi au agenda partajata si nu intotdeauna week-end-urile sunt libere.
Sunteti binevenita in orice club cat timp veti fi si d-voastra obiectiva, onesta si modesta. Lasati comparatiile si concursurile in seama arbitrilor, ca pt. asta platim taxe de inscriere....
Cat despre "exclusivism" si "tabere" ... a se vedea inghesuiala la fondarea acestui club...forumul fara club va ramane doar prilej de vorbe...
buddhachow's
smile.gif
Tara
QUOTE(chaitan @ Apr 16 2007, 01:22 PM) *

La Bucuresti au fost majoritari Chaitanii deoarece altii nu s-au inscris nu din vina mea.Daca citeai la postul meu rezultatele de la expo Buc au fost publicate aici.
Arbitrul strain care te-a arbitrat pe tine la CACIB ne-a arbitrat pe noi la Bucuresti in toamna anul trecut.Despre rezultate nu stim care sunt atata vreme cat nu le postezi si nici nu stim ce caini au mai fost inscrisi ca sa vedem ce concurenta ai avut.
Iar in ceea ce priveste puiul de la Gordana te-am intrebat retoric pentru ca te-ai laudat pe Forum imediat ce ai venit de la Mondiale ca ai vb cu ea si ca vei lua un pui de la ea, sau ai uitat si era inca o minciuna de a ta.
Iar la Craiova nu am venit deoarece avem pui mici. Daca citeai pe forum aflai.Ai fi stiut daca aveai vreodata pui nascuti la tine in ograda si nu la Kris,ca daca ai fem fatata si puii sunt mici nu prea ai cum sa te deplasezi si treb sa faci sacrificii(sa renunti la a merge in expozitii).
Problemele legate de Club nu cred ca le pot discuta cu tine deoarece esti o cantitate ata de neglijabila in ceea ce priveste infiintarea lui ca nu merita efortul.
Cred ca nu mai are rost sa lungesc discutia si de aceea ar fi mai bine pentru toata lumea sa nu mai scrii nici tu nimic deoarece iar se vor isca discutii inutile.

hai sa vedem:

----- Original Message -----
From: "Gordana Zupanc" <tinpanalley@siol.net>
To: "simona" <simona.mirescu@dumagas.ro>
Sent: Monday, November 13, 2006 11:35 PM
Subject: Re: Entry to Guestbook

> hello Simona,
> Nice to hear you,hope that you have nice trip to home.
> We had some problems with car but on the end all was OK
> left Poznan on Friday PM not so late as we planed and come back
> to home on Saturday PM all very tired.
> Thank you for congratulation and that you visited my web site, so sorry
> but I didn't make any new up date since 2005 no time for that.
> I can send the puppy to your country no problem but I have already 4
> reservation for female puppy and I will also keep female puppy for me too.
> I am afraid that my Chilly will not have so many female puppies, she had
> only 2 girls in her first litter and this will be her second litter.
> Perhaps I can offer to you male puppy show quality.
> Let me know what you think but I think that at first you really need to
> have Good show quality male if you will want to show your chow. Started
> with female is not so good for you since you are new in shows.
> I can help with any advice if you need it.
> Chilly will have puppies around 24-25 or 26 November .
> The sire of puppies is Ch, GreatPretender dei Leoni Imperiali
> I can send you his pedigree by fax if you like, at the moment I don't have
> scan need to buy a new one.
> Enclose photos of the father of puppies.He is big heavy boy, the same
> color
> as is Tin Pan Alley Al Pacino which was at show in Poznan in Ch.class-
> Best wishes to you all,
> Gordana
(cine doreste pot pune la dispozitie restul corespondentei si asa veti vedea cand si cum a aparut la Bucuresti pui de la Gordana)

cred ca nu mai este nevoie sa postez si restul mail-urilor; am renuntat la ideea de a lua un pui de la Gordana cand am aflat ca ati contactat-o si ati licitat puiul pe care ar fi trebuit sa-l iau eu. Dar cum nu am banii de care dispuneti...ma multumesc sa astept si sa am pui din Chow-ii mei(nu stiu de ce faceti mereu apropierea de Kris - nu am absolut nimic in comun cu ei - NERA este in Targoviste, are 9 ani, e la niste prieteni care au si un pui al ei, acum o adulta frumoasa si extrem de ascultatoare, iar Tano este la Adi tocmai pentru ca doresc pui de la el - pe care in curand o sa si ii am - fiti siguri ca stiu ce inseamna catea cu pui sau catea in calduri Tara pe tot parcursul expozitiei a stat in curte cuminte si ne-a asteptat!!!

Sa inteleg ca nu se reuseste totusi constituirea unui club???
Pacat!

Dca spuneti ca nu stiti amanunte de la expo cum de stiti cine m-a arbitrat(eu nu am spus cine m-a arbitrat!!! excl.gif ? Oricum in 2 zile Huck a fost arbitrat de trei arbitrii diferiti - nu am atatea cunostinte in randul lor dar sunt inca o data lamurita: niciodata nu am intalnit la un arbitru roman profesionalismul si pregatirea exemplare a unui arbitru strain.

Rusine la Poznan? De ce? NU vad unde este rusinea...Rusine mi-ar fi sa fac afirmatiile pe care le faceti dvs. - rezulta clar ca va iubiti cainii doar daca si pentru ce rezultate au(probabil ca sa spuneti altora ce exemplare de exceptie detineti sa puteti justifica pretul destul de piparat pe care il cereti pe pui(de unde stiu?pai un pui a fost cumparat de....nu mai are importanta!Important este ca stiu).

Va felicit pentru rezultate si tot ce aveti - ar fi fost frumos ca totusi sa fie altfel pentru toti cei ce iubesc aceasta rasa...
mugur
Si uite asa o luam de la capat....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.