Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zona Craiova
Chow-Chow Forums > Chow-Chow > Club Chow-Chow in Romania
Pages: 1, 2
chaitan
Din mailul pe care l-ai postat reiese ca oricum nu aveai sanse sa iei vreun pui de la Gordana deoarece tu vroiai femela si ea iti spune clar ca nu-ti da si ca" POATE" ar putea sa iti ofere un pui mascul.Asta in cazul in care se razgandea vreunul dintre cei care erau pe lista ei de asteptare.Concluzia este ca iar dai singura cu batul in balta.
Legatura cu Kris este de cand ti-ai lasat cainii acolo si nu i-ai mai luat. Adi de care vorbesti este Adi Mitoi cel care lucreaza cu Kris, deoarece Kris nnu are canisa da anunturile din Dog Magazin folosindu-se de numele canisei "De Mitoi" cu care colaboreaza.Oricum uita-te in pedigree-ul masculului tau ,la mama si ai sa vezi ca este nascuta in anul 1995 iar puiul tau este nascut in 2006 fa si tu socotela ce varsta avea femela cand a nascut puiul.Oare este una dintre femelele care a revolutionat chinologia romana?
Totusi ca o fem sa nasca la varsta de 11 ani mi se pare o varsta foarte inaintata mai ales pentru un chow-chow.Nu mai discut despre legalitatea eliberarii acestui act tinand cont ca Regulamentul de Crestere mentioneaza ca femelele se pot monta doar pana la varsta de 8 ani.
Legat de faptul ca ai masculul la Adi, adica la Kris,nu vad ce legatura are asta cu faptul ca iti iei pui si chiar daca iti iei puiul nu va avea acte.
Amanunte de la expo nici nu trebuie sa le stiu deoarece nu esti o persoana atat de importanta pentru mine ca sa ma interesez de tine.Arbitrii ii stiam de pe situl AchOltenia unde erau trecuti de cand se faceau inscrieri online pentru expozitie.Nu era un secret si oricum pe orice formular de inscriere la o expo se trec arbitrii.
Vreau sa te intreb inca ceva femela (Nera) ai luat-o de la Kris si ai dat-o la Targoviste ?Oare sa te credem?
Trag o concluzie la ceea ce ai spus in ultimul tau paragraf, cum ca noi ne iubim cainii doar daca rezultatele lor in expozitii ne multumesc,si anume ca tu esti prima care nu isi iubeste cainii deoarece tu ti-ai dat cainii care nu te-au satisfacut si nu ti-a fost mila de ei deloc cand i-ai dus la Kris.La bine nu i-ai dat sa stii.
Cam atat am de spus si sper sa iti bagi odata pentru totdeauna mintile in cap si sa nu mai scrii aberatii pe forum.
OviDeus

Mai tzii minte cate sute de euroi se cereau la inceput? Cum sa se inghesuie lumea?

Faza asta e tare : "Sumele de achitat pt membrii fondatori le vor oferi acestora MULT mai mult decat sansa sa acceada la functii de conducere, functii complet datatoare de dureri de creier dupa mine! !"

Oare daca dau 2000 de euroi am sansa sa fiu vicepresedinte? biggrin.gif
Bani sa avem ca...despre caini nu strebuie sa stim prea multe!

Cred ca nici anul asta nu va constitui clubul! Poate doar comitete de ...etica! blink.gif

Suma ceruta era doar estimata si asta pe fondul numarului mic de posibili asociati. Pana nu se trage linie la final orice suma vehiculata ramane pur estimativa.
Clubul se va constitui. Sanse la "functii de conducere" au toti dar stim cu totii cine are acest drept moral, dupa experienta de crescator si conduita morala (a se citi topicurile dedicate in acest sens). Clubul se bazeaza pe notiunea de voluntariat, nicidecum pe structuri, functii, diplome... La A.Ch.Sibiu avem o vorba: cine propune - se propune si executa... Asta pentru ca suntem putini... Si nu suntem toti experti ... ne iubim cainii si umblam de nebuni dupa sponsorizari ca sa realizam bugetul pt. 2 CACIB-uri... Suntem toti presedinti, vicepresedinti si secretari deopotriva... fara statuie...

Cat despre comitete...fiecare cu parerea lui... nu costa nimic - noroc cu Mugur ca ne gazduieste...
Mickey
QUOTE(Nessa @ Apr 16 2007, 04:54 PM) *

Ideea pentru care facem toti parte din acest forum este aceea ca iubim chow-ul. Care este atunci logica acestor certuri? Ce inseamna "rusinea pe care ati patit-o la mondiale"? Mie mi s-a spus ca Berry nu este caine de show, ca am dat prea mult pe ea, si cu toate astea ma voi duce cu ea la concursuri, eu am incredere in alegerea mea, chiar daca nu sunt "experta" in domeniu.
Ideea e ca IUBIM chow-ul si asa trebuie sa ramana. Asta ar trebui sa ne uneasca, nu sa ne imparta pe tabere. Astea sunt lucruri pe care eu una nu le inteleg.

CORECT NESSA! Dar tu nu te legi aiurea de lume!

Si daca tot este sa se faca tiganeala, atunci hai s-o facem si sa terminam o data pentru totdeauna cu persoanele invidioase pe cei care au caini buni!
Tara a facut un tam-tam extraordinar cu privire la participarea dumneaiei la mondiale si s-a intors cu un "bine" de acolo (eventual cititi la postul respectiv ce calificativ a scris dansa ca a luat)! In asta consta rusinea!
Pai, se poate compara cu excelentul pe care l-a luat BEBE al Ioanei (caine de la atat de blamata canisa Chaitan) cu un an inainte la europene? Sau un "foarte promitator" la puppy la mondialele anterioare?

Ii cunosc personal foarte bine pe Ioana si pe Chaitani ( pe Dan cu mult timp inainte ca multi de pe acest forum sa stie sa spuna "mama") si, din punctul meu de vedere, pot sa va spun ca "fraierii" au fost ei, pentru ca au luat prea in serios aceste discutii cu respectabila doamna. TREBUIAU SA O IGNORE!
Dar ei au incercat sa explice celorlalti, NU DOAMEI, cum stau de facto lucrurile. Din pacate, chiar le-a pasat ce cred ceilalti! Si asta, numai din cauza faptului ca au aparut prea multi chow de proasta calitate! Degeaba s-au straduit sa spuna "nu luati caini de la fabrici de pui", "verificati actele puiului", CASCATI OCHII CAND LUATI UN PUI!
Asta este adevarul! Hai sa nu ne mai ascundem dupa degete.Tot ce facem este sa punem posturi cu "vai ce dulce este", "vai sa-ti traiasca", "vai felicitari"!
buddhachow's
QUOTE(Mickey @ Apr 17 2007, 10:50 AM) *

QUOTE(Nessa @ Apr 16 2007, 04:54 PM) *

Ideea pentru care facem toti parte din acest forum este aceea ca iubim chow-ul. Care este atunci logica acestor certuri? Ce inseamna "rusinea pe care ati patit-o la mondiale"? Mie mi s-a spus ca Berry nu este caine de show, ca am dat prea mult pe ea, si cu toate astea ma voi duce cu ea la concursuri, eu am incredere in alegerea mea, chiar daca nu sunt "experta" in domeniu.
Ideea e ca IUBIM chow-ul si asa trebuie sa ramana. Asta ar trebui sa ne uneasca, nu sa ne imparta pe tabere. Astea sunt lucruri pe care eu una nu le inteleg.

CORECT NESSA! Dar tu nu te legi aiurea de lume!

Si daca tot este sa se faca tiganeala, atunci hai s-o facem si sa terminam o data pentru totdeauna cu persoanele invidioase pe cei care au caini buni!
Dar ei au incercat sa explice celorlalti, NU DOAMEI, cum stau de facto lucrurile. Din pacate, chiar le-a pasat ce cred ceilalti! Si asta, numai din cauza faptului ca au aparut prea multi chow de proasta calitate! Degeaba s-au straduit sa spuna "nu luati caini de la fabrici de pui", "verificati actele puiului", CASCATI OCHII CAND LUATI UN PUI!
Asta este adevarul! Hai sa nu ne mai ascundem dupa degete.Tot ce facem este sa punem posturi cu "vai ce dulce este", "vai sa-ti traiasca", "vai felicitari"!

Nota 20 pentru cele afirmate!!!!
Ai pus intr-adevar punctul pe I!!!
Teo
Mai Gabi, cum te cunosteam eu tu puneai mereu puinctul pe i. Cu mirare mare vad ca acum te multumesti cu "felicitari"... blink.gif "Curat murdar Coana Zoitzico"- daca citisi ceva Caragiale.

Tara, sper ca stii sa citesti si ca ai macar jumate din inteligenta cu care te lauzi. In cazul in care nu este asa : nu investeste nimeni atatia bani in caini daca nu este pasionat. Nu inseamna ca nu poti face pasiune si fara bani, vad ca tu faci foarte bine asta - chiar si cu mai multe rase de caini. wacko.gif Insa, daca ajungi ca la varsta ta sa crezi ca lumea are nevoie de mailurile tale cu Gordana ca sa se intereseze si sa cumpere caini, inseamna ca esti mai rau decat credula. blush.gif Hai, fi seriosa si priveste bine in oglinda, tu vorbesti si altii fac. Si vrei si credit si merit pt ce vorbesti. Anul trecut am fost cu Honey - scottisha mea - la f multe expo in tara. Sincer, in afara de Craiova pe tine nu te-am mai vazut. Poate ar fi fost bine, inainte sa improsti cu mizerie arbitrii romani (cativa au arbitrat si la Poznan) , sa cheltui banii de Poznan incercand sa deduci de la arbitrii astia "nepriceputi" - cum zici tu - daca aveai caine cu care sa te duci. Apoi, faci mare caz de un rezultat pe care NU l-ai obtinut. Asa faci tu pasiune si asa crezi tu ca rasa asta este promovabila? Fi seriosa! Sincer, imi este mila cand vad ca unii isi masoara frustrarile numai in bani si valoarea acestora. Am mai scris pe forum undeva : daca va masurati cainii dupa banii pe care ii cheltuiti pe ei sunteti mai rau decat Kris! Chaitan putea sa dea si 2 euro pe caine, conteaza ce face in expo, cum arata si ce gene are in spate. Pana acum arata de nu se poate, suntetm toti curiosi sa vedem ce va face in expo viitoare - pana acum a fost numai locul trei la best puppy in Bucuresti biggrin.gif - si ce gene poarta stii si tu prea bine (sau n-ai avut nici fax sa-ti trimita Gordana copiile promise?!!). Oricum, a fost o totala neplacere pt mine sa ajung la concluzia ca Tara nu este singura pe aici care are frustrari legate de bani. Pacat! Asa se explica unele orgolii pe care nu le intelegeam. unsure.gif
Sincer Tara, pana nu renunti la atitudinea asta a ta : "Toti ma marginalizeaza, toti ma cearta! Arbitrii sunt asa si pe dincolo! N-am acte, am acte, n-am execelent, am bine...." nu cred ca ar trebui nimeni sa-si bata capul cu o mincinoasa si o mironosita. Eu nu cresc chow, nu ma intereseaza ce fac altii, insa tu esti prea de tot. Tu crezi ca lumea o sa te creada vreodata, mai ales dupa ce arunci caine dupa caine la voia intamplarii si te doresti mare iubitoare ?!? Eu cred ca NU!

Nu toti oamenii sunt perfectibili, dar unii dintre ei sunt sinceri. Si ceva mai putini sunt sinceri si cand e vorba de o confruntare face-to-face. Tu Tara nu faci parte din nici o categorie am enumerat. noi, restul, macar ne straduim sa ajungem in toate categoriile. Prefer oricand o discutie deschisa cu un om inteligent, insa discutia de aici cu tine nu este de asa natura. Iti doresc vise placute!

PS. Ii sfatuiesc si pe restul care au de lamurit alte frustrari cu cei doi crescatori seriosi de la noi - Ioana si Chaitan - sa si le rezolve personal, nu folosindu-se de credulitatea si de lipsa de discernamant ale Tarei.

O zi buna!
buddhachow's
QUOTE(Teo @ Apr 20 2007, 01:41 PM) *

Mai Gabi, cum te cunosteam eu tu puneai mereu puinctul pe i. Cu mirare mare vad ca acum te multumesti cu "felicitari"... blink.gif "Curat murdar Coana Zoitzico"- daca citisi ceva Caragiale.

Am felicitat-o pentru rezultatul obtinut si nu pentru calitatea cainelui!
Anonim
Buna Seara!

In primul rand vreau sa imi cer scuze pentru ca postez sub numele Anonim, dar am ceva important sa spun si nu vreau sa imi atrag antipatii inutile.

Am descoperit site-ul dumneavoastra azi, mai devreme, in vizita fiind la un prieten drag, mare iubitor de animale in general, si al acestei rase in special.

De precizat ca nu am caine sau pisica. Sunt totusi un/o iubitor(oare) de animale. Dar din nefericire stau la bloc. Nu imi permit sa ma mut la casa, ba mai mult lucrez pana seara tarziu (de ex azi am plecat de la job in jurul orei 21) si nu am timp sa cresc un animal, sau un suflet. Daca as insista ar insemna sa imi bat joc de el, de sufletul si sanatatea lui.

Totusi o cunosc pe doamna Mirescu. Foarte bine. Prea bine. De foarte multi ani. Si ea ma stie. Prea bine. Din pacate.

Am citit cu foarte mare interes cele scrise pana acum, si imi pare sincer fff rau ca postez asa de tarziu, fata de ultimul post. E totusi peste 1 an de atunci.

Am citit ca conduce, sau lucreaza in conducerea unei f mari firme din craiova. Partial adevarat. Mai devreme a postat un extras dintr-un mail. Se vede ca adresa de mail este gazduita pe dumagas.ro.
E adevarat. Lucreaza acolo. Daca nu ma insel este Director de Marketing. Daca ma insel imi cer scuze.
Cautati pe google.ro si veti gasi f multe informatii.

Despre Dumagas.
Este o firma foarte cunoscuta in craiova si cred ca si in tara, pentru ca, printre altele are un parc impresionant de capete tractor si semiremorci/cisterne. Pe scurt tiruri. Sunt si dealer Renault Trucks.
Dar se zvoneste in craiova (unele societati de asigurari si/sau inspectori de daune stiu mai multe - mai ales cei de la carpatica craiova - unde au fost, poate mai sunt asigurati casco) ca treaba nu e chiar alba. Dar unde e in tara noastra?

Cine se aseamana se aduna, nu?

Trecem la catel. La Tano. ESTE fiul Nerei. Nu a murit la nastere. La prima nastere nu a murit nici un catel. Tano a fost singurul mascul. Nu a fost luat/cumparat/schimbat de la/cu nimeni.

Doamna pur si simplu minte. Din pacate pentru ea, la nastere au fost de fata multe persoane. Inclusiv un medic veterinar din craiova.

De ce minte? Pentru ca minte zi de zi, in orice domeniu sau subiect. In orice activitate zilnica. De la origini pana la viitor. Banul sa iasa, nu conteaza familie, sot, amant, copil, catei.

Dar ea tot timpul posteaza in victima. Neinteleasa, singura si pururi nevinovata.

Aaa, mi-am adus aminte. Zicea mai sus ca nu e olteanca. Adevarat. E "corcitura". Mama e din zona moldovei, tata oltean pur, iar ea este nascuta in craiova. Sa lasam fasoanele. Acum, la moda e originea jidaneasca. Suntem evreica.

Mentioneaza ca ar fi luat un catel (nu am inteles... e vorba de Tano??) de la niste oameni care au plecat in Canada. Poate ma insel, dar dupa stiinta mea, acei oameni nu aveau catel...

Revenind la Tano. Este clar " e fiul lu' mamica". Toate bune... Dar facem si "incest"!!! Ne culcam cu mamica, facem puiuti... Le suntem tata, dar si frate! smile.gif) Si avem si pedigree. Si pretentii de mare crescatoare! Nici daca erau muste nu ii combinam in halul ala! Sa fim seriosi. A stricat sangele rasei...

In plus e strigator la cer modul in care a crescut sau poate inca mai creste acesti "iubiti" caini. Stiu ca de multe ori ramaneau nemancati pentru ca li se servea mancare stricata. (de ex: lapte stricat/acru rece din frigider, care putea, sau ciorba sleita - dar nu stricata. insa cu grasimea coagulata). Ce interesant ar fi pentru dumneavoastra sa ne vizitati prin Craiova si sa vorbiti cu fostii ei prieteni, fostele ei prietene.

Pe la concursuri nu stiu cum se duce, si daca obtine ce spune, sau daca nu. Sincer nu am vazut nici un titlu si nici un pedigree castigat. Si am fost deseori pe la ea prin casa...

Marea iubitoare si crescatoare de caini schimba insa rasele de caini ca pe sosete. Cica ii da la prieteni. Ii viziteaza de cateva ori apoi ii uita. A "adoptat" chiar caini adulti. A trecut pe la ciobanesti, alte rase. Aici nu inteleg prea bine circuitele care le face, pentru ca minte asa de des si de variat ca pana si ea se incurca in propriile minciuni si ite. Pe mine... m-a pierdut de mult... prin balarii.

Apropos de pierdut... cred ca femeia asta exceleaza la capitolul rupt prietenii. Nu cred ca mai are vreun prieten/prietena adevarata si neconditionata.

Cum am spus conteaza BANUL. Nu conteaza pe cate cadavre calcam ca sa il facem. Nu conteaza nimic. Una din victime este Tano. Apoi toti cei care au luat catei "cu pedigree" de la ea. Daca as intinde discutia as fi off topic, asa ca ma abtin.

Si asa am sarit destul de mult calul, dar este de nesuportat talentul unor romani de a fabula, si al masei mari de romani de a crede.

Imi cer scuze ca am scris asa mult, poate ar fi o idee sa ii banati accesul pe site, si de a o boicota pe la concursuri. Eu am boicotato definitiv in viata de zi cu zi.

Imi cer, inca o data, scuze pentru anonimat. Si pentru cat de mult am scris. Este insa primul si ultimul post.
Rog adminul sa imi stearga contul, pentru ca nu am sa il mai folosesc. Eu nu sunt crescator al acestei rase, si nu mi se pare normal sa imi dau cu parerea pe aici.

Rog adminul, daca poate, sa imi respecte dreptul la anonimat. Imi prieste viata tihnita pe care o am.
Daca totusi are ceva de spus poate sa imi scrie pe mail.

Multumesc pentru intelegere.

Cu stima,
mugur
Postul ramane si anonimatul la fel.
adryann_mara chow princess
Super tare postul anonimului.......dar eu nu inteleg o chestie , daca catelul pe care il avem nu are acte sau are ceva legaturi cu canise dubioase ar trebui sa il dam afara in ploaie si sa nu ne mai pese de el?? Personal mi se pare aberant sa te falesti cu un caine ( chow sau orice alta rasa ) doar prin calificativele primite prin concursuri. NU spun ca acestea nu sunt importante , sau ca nu este de apreciat munca unora pt reusita rasei , dar va spun atat.....ma bucur mult mai mult cand vin de la munca si Mara sare pe mine si se bucura ca am venit ,decat orice `excelent ` dat de vreun arbitru in concurs.
chaitan
Mai oameni buni eu nu inteleg o chestie si anume de ce majoritatea celor de aici cred ca un caine daca este campion sau are titluri in expozitii se bucura mai putin decat unul care nu are?
Este o prostie foarte mare sa creada cineva ca cel premiant nu se bucura la fel cand isi vede stapanul.
Dau un exemplu banal la care ar trebui sa va ganditi si anume daca ai un copil premiant si unul care nu este premiant cei doi copii nu-si iubesc parintii la fel de mult?Sau credeti ca parintii nu-i iubesc la fel pe acei copii?
Va pup si mai ganditi-va cand faceti afirmatii.
Tara
La multi ani si sarbatori fericite tuturor iubitorilor de Chow!Un an mai bun, impliniri si sanatate!Sa va fie viata bogata si plina de impliniri si la cat mai multe rezultate frumoase in competitii!
La multi ani! tongue.gif
Teo
La Multi Ani! si dumneavoastra si speram sa va dea Dnezeu mintea cea de pe urma. In caz ca puteti intelege intradevar spiritul Craciunului va sugerez sa ne dati noua ce ne dorim :sinceritate si onestitate din parte dvs. Restul (resturile) insa sa le pastrati pt dvs. Ganditi-va pentru o clipa ca exista intoarcere pe lumea asta si va puteti intoarce in pielea unui catel "experiment" de-al dvs. Cu un stapan ca Dvs. Va urez sanatate si smerenie!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.