Buna Seara!
In primul rand vreau sa imi cer scuze pentru ca postez sub numele Anonim, dar am ceva important sa spun si nu vreau sa imi atrag antipatii inutile.
Am descoperit site-ul dumneavoastra azi, mai devreme, in vizita fiind la un prieten drag, mare iubitor de animale in general, si al acestei rase in special.
De precizat ca nu am caine sau pisica. Sunt totusi un/o iubitor(oare) de animale. Dar din nefericire stau la bloc. Nu imi permit sa ma mut la casa, ba mai mult lucrez pana seara tarziu (de ex azi am plecat de la job in jurul orei 21) si nu am timp sa cresc un animal, sau un suflet. Daca as insista ar insemna sa imi bat joc de el, de sufletul si sanatatea lui.
Totusi o cunosc pe doamna Mirescu. Foarte bine. Prea bine. De foarte multi ani. Si ea ma stie. Prea bine. Din pacate.
Am citit cu foarte mare interes cele scrise pana acum, si imi pare sincer fff rau ca postez asa de tarziu, fata de ultimul post. E totusi peste 1 an de atunci.
Am citit ca conduce, sau lucreaza in conducerea unei f mari firme din craiova. Partial adevarat. Mai devreme a postat un extras dintr-un mail. Se vede ca adresa de mail este gazduita pe dumagas.ro.
E adevarat. Lucreaza acolo. Daca nu ma insel este Director de Marketing. Daca ma insel imi cer scuze.
Cautati pe google.ro si veti gasi f multe informatii.
Despre Dumagas.
Este o firma foarte cunoscuta in craiova si cred ca si in tara, pentru ca, printre altele are un parc impresionant de capete tractor si semiremorci/cisterne. Pe scurt tiruri. Sunt si dealer Renault Trucks.
Dar se zvoneste in craiova (unele societati de asigurari si/sau inspectori de daune stiu mai multe - mai ales cei de la carpatica craiova - unde au fost, poate mai sunt asigurati casco) ca treaba nu e chiar alba. Dar unde e in tara noastra?
Cine se aseamana se aduna, nu?
Trecem la catel. La Tano. ESTE fiul Nerei. Nu a murit la nastere. La prima nastere nu a murit nici un catel. Tano a fost singurul mascul. Nu a fost luat/cumparat/schimbat de la/cu nimeni.
Doamna pur si simplu minte. Din pacate pentru ea, la nastere au fost de fata multe persoane. Inclusiv un medic veterinar din craiova.
De ce minte? Pentru ca minte zi de zi, in orice domeniu sau subiect. In orice activitate zilnica. De la origini pana la viitor. Banul sa iasa, nu conteaza familie, sot, amant, copil, catei.
Dar ea tot timpul posteaza in victima. Neinteleasa, singura si pururi nevinovata.
Aaa, mi-am adus aminte. Zicea mai sus ca nu e olteanca. Adevarat. E "corcitura". Mama e din zona moldovei, tata oltean pur, iar ea este nascuta in craiova. Sa lasam fasoanele. Acum, la moda e originea jidaneasca. Suntem evreica.
Mentioneaza ca ar fi luat un catel (nu am inteles... e vorba de Tano??) de la niste oameni care au plecat in Canada. Poate ma insel, dar dupa stiinta mea, acei oameni nu aveau catel...
Revenind la Tano. Este clar " e fiul lu' mamica". Toate bune... Dar facem si "incest"!!! Ne culcam cu mamica, facem puiuti... Le suntem tata, dar si frate!

) Si avem si pedigree. Si pretentii de mare crescatoare! Nici daca erau muste nu ii combinam in halul ala! Sa fim seriosi. A stricat sangele rasei...
In plus e strigator la cer modul in care a crescut sau poate inca mai creste acesti "iubiti" caini. Stiu ca de multe ori ramaneau nemancati pentru ca li se servea mancare stricata. (de ex: lapte stricat/acru rece din frigider, care putea, sau ciorba sleita - dar nu stricata. insa cu grasimea coagulata). Ce interesant ar fi pentru dumneavoastra sa ne vizitati prin Craiova si sa vorbiti cu fostii ei prieteni, fostele ei prietene.
Pe la concursuri nu stiu cum se duce, si daca obtine ce spune, sau daca nu. Sincer nu am vazut nici un titlu si nici un pedigree castigat. Si am fost deseori pe la ea prin casa...
Marea iubitoare si crescatoare de caini schimba insa rasele de caini ca pe sosete. Cica ii da la prieteni. Ii viziteaza de cateva ori apoi ii uita. A "adoptat" chiar caini adulti. A trecut pe la ciobanesti, alte rase. Aici nu inteleg prea bine circuitele care le face, pentru ca minte asa de des si de variat ca pana si ea se incurca in propriile minciuni si ite. Pe mine... m-a pierdut de mult... prin balarii.
Apropos de pierdut... cred ca femeia asta exceleaza la capitolul rupt prietenii. Nu cred ca mai are vreun prieten/prietena adevarata si neconditionata.
Cum am spus conteaza BANUL. Nu conteaza pe cate cadavre calcam ca sa il facem. Nu conteaza nimic. Una din victime este Tano. Apoi toti cei care au luat catei "cu pedigree" de la ea. Daca as intinde discutia as fi off topic, asa ca ma abtin.
Si asa am sarit destul de mult calul, dar este de nesuportat talentul unor romani de a fabula, si al masei mari de romani de a crede.
Imi cer scuze ca am scris asa mult, poate ar fi o idee sa ii banati accesul pe site, si de a o boicota pe la concursuri. Eu am boicotato definitiv in viata de zi cu zi.
Imi cer, inca o data, scuze pentru anonimat. Si pentru cat de mult am scris. Este insa primul si ultimul post.
Rog adminul sa imi stearga contul, pentru ca nu am sa il mai folosesc. Eu nu sunt crescator al acestei rase, si nu mi se pare normal sa imi dau cu parerea pe aici.
Rog adminul, daca poate, sa imi respecte dreptul la anonimat. Imi prieste viata tihnita pe care o am.
Daca totusi are ceva de spus poate sa imi scrie pe mail.
Multumesc pentru intelegere.
Cu stima,