Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Faza 4
Chow-Chow Forums > Chow-Chow > Club Chow-Chow in Romania
mugur
Am vorbit destul. Suntem destui, deci incepand cu 1 Decembrie cei ce ati dorit sa fiti membri si inca sunteti doritori sa va sustineti afirmatia, va rog sa o contactati pe Ioana, pe Olivian sau pe mine pentru stabilirea detaliilor, depunerea sumei (cei ce sunteti fondatori), etc. si sa terminam odata cu vorbele.
Forumul are puterea de a strange o comunitate si atat! Un club ar reglementa lucruri pe care un forum nu le poate face, nefiind vreo "autoritate"
Vad ca exista sansa de a se face rau rasei folosindu-se un forum pe care eu l-am dorit a face BINE rasei. Si mi-a ajuns...
Nessa
QUOTE(mugur @ Nov 5 2006, 09:58 PM) *

Am vorbit destul. Suntem destui, deci incepand cu 1 Decembrie cei ce ati dorit sa fiti membri si inca sunteti doritori sa va sustineti afirmatia, va rog sa o contactati pe Ioana, pe Olivian sau pe mine pentru stabilirea detaliilor, depunerea sumei (cei ce sunteti fondatori), etc. si sa terminam odata cu vorbele.
Forumul are puterea de a strange o comunitate si atat! Un club ar reglementa lucruri pe care un forum nu le poate face, nefiind vreo "autoritate"
Vad ca exista sansa de a se face rau rasei folosindu-se un forum pe care eu l-am dorit a face BINE rasei. Si mi-a ajuns...

Si eu vreau sa fiu membru, dar inca nu am puiut. Daca ma primiti asa, va multumesc smile.gif
mugur
Oricine poate fi membru, nu conteaza daca are sau nu Chow in momentul aderarii, DACA trece de "comitetul de etica". Care, ne place sau nu, trebuie infiintat inainte de club, altfel vom ajunge sa ne batem cuie in talpi singuri si nu stiu cine le mai scoate.
Un set minim de reguli pt a fi membru este necesar. Am vazut ceva similar la alte cluburi canine.
Dar pt asta sunt persoane mai indreptatirte decat mine sa le enunte.Am sa fac si un POLL in care cei ce doriti sa scrieti ce fel de persoana NU doriti in club.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.