Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intalnire in parc
Chow-Chow Forums > Chow-Chow > Club Chow-Chow in Romania
Pages: 1, 2
suanita
Strigam prezent:))Suntem din Deva noi,adica Starfire si Ramo.Ne bucuram ca veniti in zona si abia asteptam sa ne intalnim.
adryann_mara chow princess
Scuze ca postez pozele cu intarziere.
Rog sa tineti cont ca nu sunt profesionist , iar daca cineva doreste pozele originale le pot trimite pe mail , sau daca doriti sa le sterg , va rog sa imi cereti prin PM.

Pt Dragos : Sper ca pozele cu Tana sa va placa , am reusit sa o prind OK in cateva smile.gif
Dragos
QUOTE(adryann_mara chow princess @ Jun 1 2008, 02:18 PM) *

Rog sa tineti cont ca nu sunt profesionist , iar daca cineva doreste pozele originale le pot trimite pe mail , sau daca doriti sa le sterg , va rog sa imi cereti prin PM.

Pt Dragos : Sper ca pozele cu Tana sa va placa , am reusit sa o prind OK in cateva smile.gif

Imi plac foarte mult! Multumesc.
suanita
Ce frumos ca sunteti mai multi chow-lini si va puteti intalni in parc.Aici la Deva suntem cam putini dar se pare ca numarul va creste daca se vor muta Arthur si Bella impreuna cu stapana lor din Iasi in zona noastra.O mai avem si pe Betty,fetitza pe care am cunoscut-o nu demult,iar acum stim inca de vreo 2 puiuti .Mi-ar place tare mult sa fiu acolo in gasca voastra dar asta e.Iar aici ne rasfatzam si noi cum putem .Va salutam:)
Mickey
QUOTE(adryann_mara chow princess @ Jun 1 2008, 02:18 PM) *

MULTUMESC SI EU !:rolleyes:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.