Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intilnire cu Helga , Olga si ...Alina &Andrei Stavila
Chow-Chow Forums > Chow-Chow > Club Chow-Chow in Romania
ioana
Dupa ce am terminat treaba cu monta Roxanei am fost foarte bucuroase sa ne putem intilni cu Andrei si fetele lui , care dupa cum stiti locuiesc acum la Budapesta . Helga si Olga arata foarte bine , sunt tare vesele si fericite ca sunt impreuna cu familia lor. Andrei este si el foarte bine , ( mi se pare ca s-a mai ingrasat de la ultima intilnire !!!) locuieste impreuna cu Alina si fetele intr-o zona foarte linistita si plina de verdeata unde fetele se pot plimba in voie . Am petrecut cu ei o seara de neuitat unde am depanat amintiri , am povestit despre cateii nostrii si ne-am bucurat din tot sufletul de compania lor.
Multumim mult Andrei !
Click to view attachmentClick to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment
Click to view attachment Click to view attachment
Andrei Stavila
Si noi ne-am bucurat foarte mult sa va vedem biggrin.gif ! wub.gif wub.gif wub.gif
(Asa e, a crescut mult burta mea - ca si a Olgai! - dar amindoi speram sa le dam jos cit mai repede tongue.gif )
Va asteptam si data viitoare, speram ca intr-un apartament mai mare, de data asta sad.gif
Si bineinteles orice forumist de pe chow.ro care trece prin Budapesta e binevenit (intrarea in apartamentul nostru se face numai insotiti de un chow)!
Teo
Andrei, cred ca o sa trec si eu in curand, dar nu pot cu un chow. Ma primesti si cu o matza? rolleyes.gif blush.gif blush.gif blush.gif biggrin.gif biggrin.gif
olivian
Foarte frumoase poze.

Andrei de cand esti la Budapesta iti merge bine!!
Felicitari!!
Andrei Stavila
Teo: pentru tine am vorbit in mod special cu fetele si te primim si fara chow wub.gif . Helga in special abia asteapta sa prinda mitza, de cind a auzit ca vii nu mai sta locului....

Olivian: nu ma pling, merge bine, numai cu timpul liber merge rau... si asta in primul rind in dauna fetelor, care nu mai sint plimbate ca in vremurile bune... Dar speram ca de la anul vom avea mai mult timp de plimbari!

Multumiri tuturor pentru aprecieri!
chaitan
Buna Andrei,
Scriu cam tarziu din cauza ca imediat dupa ce m-am intors din Ungaria am plecat in Slovenia. De ce crezi oare? Ca sa aduc un mascul de chow evident. Am adus masculul de la canisa "Tin Pan Alley".Este rosu, are 2luni jumate si am sa pun poze cu el la varsta de 2 luni. Am sa pun si poze de la Gordana de acasa dar dupa ce le descarca Anka. Cu ea am fost sa luam puiul deoarece este luat in coproprietate. Este un viitor campion. Dan iti transmite salutari si ii pare foarte rau ca nu a putut veni si el in Ungaria. Poate data viitoare.
Salutari Alinei si fetelor. smile.gif

Admin edit: pozele piticului:
Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment
OviDeus
Te saluta si familia noastra!
Iti dorim numai bine si sa vii acasa cu rezultatul dorit!
In curand o sa ne mutam la casa noua, unde o sa incapa "urmasul"....cel de-al 4-lea Chow...speram ca Bella "sa faca o figura buna" cu Bebe, undeva prin primavara... (sper sa nu se supere Ioana ca m-a luat gura pe dinainte si vorbesc fara incuviintarea ei)....
In luna mai o sa mergem spre Germania si cu siguranta va facem o vizita.
Toate bune!
Chow!
buddhachow's
Sincere felicitari tzie si Ancai!!!
Anul asta ne-ai facut doua bucurii : monta Roksanei si acest minunat puiutz!
Alegerea este excelenta! Puiul e superb!!! Seamana cu tatal!
Pentru cei ce nu stiu, parintii acestui pui sunt:

M: Ch. Tin Pan Alley A Chilly Pepper (Inter. Ch, SLO Ch.Sihn-Jin's Chow Mark to Viennachow & Inter.Ch, Multi. Ch. Vienna van Mansjoerije)
Click to view attachment

T: Ch. Great Pretender dei Leoni Imperiali (Ch. Vincent van Mansjoerije & MultiCh. Rowena van Mansjoerije)
Click to view attachment Click to view attachment

Inca de pe acum ma poti inscrie pe lista celor ce vor dori sa monteze cu acest mascul!!!!
Misha
QUOTE(Andrei Stavila @ Feb 13 2007, 04:48 PM) *

Si noi ne-am bucurat foarte mult sa va vedem biggrin.gif ! wub.gif wub.gif wub.gif
(Asa e, a crescut mult burta mea - ca si a Olgai! - dar amindoi speram sa le dam jos cit mai repede tongue.gif )
Va asteptam si data viitoare, speram ca intr-un apartament mai mare, de data asta sad.gif
Si bineinteles orice forumist de pe chow.ro care trece prin Budapesta e binevenit (intrarea in apartamentul nostru se face numai insotiti de un chow)!

Nu stiu ce e in capul lui Codrut dry.gif , dar noua ne este asa dor de fete sad.gif !!! Abia asteptam sa le vedem! Poate saptamana viitoare, cu putin noroc biggrin.gif

mugur
Andrei, vad ca si Olga e tare vesela. Cum ii mai merge?
Andrei Stavila
Chaitan: Ce sa spun, anul asta a inceput superb pentru voi, ceea ce ma bucura foarte mult. De treaba cu Tin Pan Alley nu ai spus nimic cind ne-am vazut... Oricum, nu pot decit sa ii urez cit mai multe cupe bebelului... Poate va fi primul chow crescut in Romania cu un titlu european... Ar fi fain! Eu abia astept, ca meritam si noi, nu-i asa? Sau, mai bine spus, meritati si voi.... Salutari si lui Dan, si evident ca il asteptam si pe el data viitoare!

Ovideus: Ma bucur foarte mult ca vii pe la noi, chiar imi doream sa mai stam la o bere! Noi va asteptam cu drag!

Misa: Normal ca ne vedem... Din experienta proprie, Codrut sigur a uitat-o pe ma-sa, dar cind o sa o vada din nou, sint sigur ca ii va face ochi dulci... Va trebui sa ii tinem despartiti, ca cine astie ce ar iesi in caz contrar...

Mugur: Olga e ca intotdeauna... Asa cum le-am spus si Ioanei, Adrianei si lui Marian, cam o data la o luna - doua luni o mai apuca o criza (temperatura foarte ridicata, lipsa totala a poftei de mincare, bea foarte multa apa).
Dar cind se intimpla asta ii dau antibiotic (Synulox), si de obicei in doua - trei zile ii trece.
Stiu ca nu e prea recomandat ce fac eu si nu recomand nimanui sa faca la fel ca mine (desi ceea ce fac acum o fac dupa ce m-am consultat si cu medicul din Romania, inainte de a pleca). Dar deocamdata nu imi permit sa fac analize complete Olgai si nici sa o las asa nu ma lasa inima. Medicul din Romania mi-a recomandat Synulox atunci cind avea asemenea crize, si eu continui acum, cind o apuca iar. Deocamdata lucrurile merg bine,l si am inceput sa ma obisnuiesc cu ciudateniile ei.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.