Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Despre site
Chow-Chow Forums > Chow-Chow > Club Chow-Chow in Romania
mugur
Situl a devenit prea mare. In acest moment a depasit 2Gb spatiu de host si trebuie sa ma gandesc la o solutie marita de hosting. Asta insemnand peste 800 mii lei vechi pe luna pentru capacitati peste 2Gb...

Nu vreau sa zic ca asta ar trebui sa insemne ceva pentru voi. Incer doar sa va avertizez (din nou) cu privire la marimea si numarul imaginilor pe care le postati. Oricat de usor ar fi de inteles ca va doriti sa va afisati poze cu cateii, incercati sa faceti un efort si sa pricepeti ca pozele in care singura diferenta este cum i statea catelului un smoc de par in coada, NU sunt de dorit. Puneti poze relevante, nu 50 de poze cu "uite ce catel frumos si destept am, l-am pozat din 3 in 3 secunde! " ...

Nanook are acum 1 an si 7 luni. Va rog sa verificati in galerii ce poze are Nanook si cam la ce distante in timp au fost facute pozele. Si situl asta este platit de mine...puteam sa pun jde' poze, asa-i?
Pufoasa
blink.gif wow ..ce nervos esti !! blush.gif cred ca ai dreptate in ce te priveste ..insa spre rusinea mea ,nici nu am stiut ca cineva plateste pentru site-ul acesta happy.gif eu una PROMIT ca voi tine pozele doar pentru mine tongue.gif
mugur
Mda. S-a inteles ca nuca-n perete...
buddhachow's
Mugur, multumim ca inca mai tzii site-ul asta "in picioare".
RESPECT!
adryann_mara chow princess
Felicitari Mugur.....nici eu nu stiam cine plateste......ar trebui sa organizezi o colecta anuala sau trimestriala , macar de la userii care posteaza poze cu duiumul.
mugur
Nu. Fara cotatii impuse.
Sa faca fiecare ce il duce capul in sensul asta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.