Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dracula Dog Show 2008
Chow-Chow Forums > Chow-Chow > Expozitii si Concursuri
alexxa_sandy
Stiu ca mai este mult pana in septembrie, insa pentru cei care vor sa participe sau doar sa viziteze accesati DDS
La fel ca si anul trecut, se vor organiza doua expozitii : 06.09.2008 CACIB Calificare la Crufts si 07.09.2008 ROMANIAN OPEN CACIB. De asemenea, in prima zi se vor tine expozitiile de club, printre care si Clubul National Roman al Raselor Nordice.
La CACIB 06.09.2008 va arbitra Grupa a V-a D-l Norman Deschuymere - BE
CACIB - ROMANIAN OPEN 07.09.2008 D-l Denis Kuzelj - SLO
Clubul National Romān al Raselor Nordice-D-na Carla Molinari - PT
Mai multe informatii puteti gasi pe site.
O zi frumoasa!
Dragos
QUOTE(alexxa_sandy @ Feb 5 2008, 11:28 AM) *

Stiu ca mai este mult pana in septembrie, insa pentru cei care vor sa participe sau doar sa viziteze accesati DDS
La fel ca si anul trecut, se vor organiza doua expozitii : 06.09.2008 CACIB Calificare la Crufts si 07.09.2008 ROMANIAN OPEN CACIB. De asemenea, in prima zi se vor tine expozitiile de club, printre care si Clubul National Roman al Raselor Nordice.
La CACIB 06.09.2008 va arbitra Grupa a V-a D-l Norman Deschuymere - BE
CACIB - ROMANIAN OPEN 07.09.2008 D-l Denis Kuzelj - SLO
Clubul National Romān al Raselor Nordice-D-na Carla Molinari - PT
Mai multe informatii puteti gasi pe site.
O zi frumoasa!

Daca sintem sanatosi venim cu Tana, anul trecut nu am putut.
alexxa_sandy
Ne-am intors bucurosi de la expozitiile DDS (inclusiv clubul raselor nordice blink.gif )
Engel a castigat la toate Best Puppy(din pacate nu am avut concurenta la clasa) insa cel mai mult ne bucura spusele arbitrilor carora le-au placut foarte mult de puiut! La Puppy BIS in ambele zile au castigat un Tchiorny Terrier si un Schnauzer Urias(nu mai stiu care pe ce loc), asta e, arbitrii au preferat aceste exemplare.

La CACIB Open
Click to view attachmentClick to view attachment
Nessa

Felicitari si multe reusite in continuare smile.gif
Dragos
QUOTE(alexxa_sandy @ Sep 7 2008, 09:07 PM) *

Ne-am intors bucurosi de la expozitiile DDS (inclusiv clubul raselor nordice blink.gif )
Engel a castigat la toate Best Puppy(din pacate nu am avut concurenta la clasa) insa cel mai mult ne bucura spusele arbitrilor carora le-au placut foarte mult de puiut! La Puppy BIS in ambele zile au castigat un Tchiorny Terrier si un Schnauzer Urias(nu mai stiu care pe ce loc), asta e, arbitrii au preferat aceste exemplare.

La CACIB Open
Click to view attachmentClick to view attachment

Bravo Engel!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.