Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar pui! urgent!
Chow-Chow Forums > Chow-Chow > Cereri si Oferte
Danutz
salutare tuturor posesorilor de "ursuleti"...este cineva din galati sau din imprejurimi care vinde pui?? m-ar interesa si pe mine unul...am dat comanda la un pet shop , dar ma tot amana de pe o saptamana pe alta...daca puteti , va rog , ajutati-ma...multumesc frumos
Danutz
P.S : stiu ca nu am procedat tocmai bine , facand comanda la un pet shop ... insa alta solutie chiar nu am gasit sad.gif
chaitan
E urgent arde
Danutz
QUOTE(chaitan @ Jul 5 2008, 09:00 PM) *

E urgent arde

sa stii biggrin.gif problema e ca imi doresc foarte mult un asemenea catel...si de foarte mult timp...
alexxa_sandy
QUOTE(Danutz @ Jul 6 2008, 11:16 PM) *

QUOTE(chaitan @ Jul 5 2008, 09:00 PM) *

E urgent arde

sa stii biggrin.gif problema e ca imi doresc foarte mult un asemenea catel...si de foarte mult timp...

Asta cam ce ar insemna? eu am asteptat 3 ani pentru un chow...si puteam sa astept si mai mult, pana gaseam ce-mi trebuia. Eu zic sa nu te grabesti.
Danutz
se pare ca nici acest site nu ma ajuta prea mult din pacate...
Nessa
QUOTE(Danutz @ Jul 28 2008, 07:45 PM) *

se pare ca nici acest site nu ma ajuta prea mult din pacate...

pentru ca aici nu se aduc puiuti "la comanda". si daca sunt crescatori pe langa Galati, nu este obligatoriu sa si aiba puiuti acum.

Dar dupa cum am pus anunt in acest forum exista puiuti de vanzare la o canisa din Rusia (pozele fetitelor s-au aflat in gallery, doua dintre ele mai sunt inca disponibile si din cate stiu sunt si doi baietei negrii). Sunt puiuti de show, de o calitate foarte buna si foarte bine ingrijiti. Daca esti cu adevarat hotarat sa iti iei chow, vrei sa ai puiut de calitate cu care sa te poti prezenta si la concurs fara probleme si nu vrei sa astepti pana vor fi puiuti in tara, poti sa iti iei unul dintre acesti puiuti. Pana acum nu am auzit nemultumiri legate de puii de la aceasta canisa.

Banuiesc insa ca in aceasta toamna vor fi monte si aici, daca cineva are mai multe informatii despre acest lucru probabil va interveni in discutie smile.gif
chaitan
Vor fi in toamna puiuti si in Romania.
Eu spre exemplu in septembrie voi pleca la monta cu una dintre femelele mele cu Star Truck Of The Royal Club.
Nessa
QUOTE(chaitan @ Jul 29 2008, 10:27 AM) *

Vor fi in toamna puiuti si in Romania.
Eu spre exemplu in septembrie voi pleca la monta cu una dintre femelele mele cu Star Truck Of The Royal Club.

deci este suficient sa astepti smile.gif
mugur
NU o sa astepte. Din pacate...
Danutz
QUOTE(mugur @ Jul 30 2008, 03:28 PM) *

NU o sa astepte. Din pacate...

Voi astepta...insa dorinta de a avea un "ursulet" e enorma smile.gif
Nessa

[/quote]
Voi astepta...insa dorinta de a avea un "ursulet" e enorma smile.gif
[/quote]

este cea mai inteleapta decizie smile.gif
mugur
O fi enorma dorinta, dar sa vezi cum e durerea de a lua unul si a sta cu el prin cabinete veterinare. Asta apropo de cumparat "repede"...
IULIA_DAMIAN
QUOTE(Danutz @ Jul 5 2008, 08:44 PM) *

salutare tuturor posesorilor de "ursuleti"...este cineva din galati sau din imprejurimi care vinde pui?? m-ar interesa si pe mine unul...am dat comanda la un pet shop , dar ma tot amana de pe o saptamana pe alta...daca puteti , va rog , ajutati-ma...multumesc frumos

Buna
Sunt Iulia,tot din Galati.Am un chow si daca nu mai ai rabdare ne putem vedea sa te joci cu al meu pana o sa se nasca si puiul ptr tine biggrin.gif .
Am auzit ca mai sunt cativa prin oras roscati,dar sincer nu am vazut decat unul mic si nu erau stapanii lui din oras.Tu stii mai multe?Propun sa facem o "gasca"sa ne gasim toti cu ursii.Ce zici?te bagi?smile.gif
Danutz
QUOTE(IULIA_DAMIAN @ Sep 16 2008, 04:59 PM) *

QUOTE(Danutz @ Jul 5 2008, 08:44 PM) *

Buna
Sunt Iulia,tot din Galati.Am un chow si daca nu mai ai rabdare ne putem vedea sa te joci cu al meu pana o sa se nasca si puiul ptr tine biggrin.gif .
Am auzit ca mai sunt cativa prin oras roscati,dar sincer nu am vazut decat unul mic si nu erau stapanii lui din oras.Tu stii mai multe?Propun sa facem o "gasca"sa ne gasim toti cu ursii.Ce zici?te bagi?smile.gif

Bineinteles...si in Galati am mai vazut si eu 2 adulti roscati...insa nu le cunosc stapanii...lasa-mi un nr de telefon , te rog
Danutz
din pacate nu am mai intrat de mult timp pe acest frumos forum fiind plecat...ce se mai aude de puiuti? cand va veni oare si al meu ? biggrin.gif
anka
QUOTE(Danutz @ Mar 25 2009, 11:45 PM) *

din pacate nu am mai intrat de mult timp pe acest frumos forum fiind plecat...ce se mai aude de puiuti? cand va veni oare si al meu ? biggrin.gif

uita-te in topicul galerii de imagini si o sa vezi ca au aparut puiuti intre timp
Danutz
QUOTE(anka @ Mar 27 2009, 01:10 PM) *

QUOTE(Danutz @ Mar 25 2009, 11:45 PM) *

uita-te in topicul galerii de imagini si o sa vezi ca au aparut puiuti intre timp

am vazut ca au aparut puiuti , insa nu stiu care sunt "de vanzare" ca sa zic asa.stiu ca lumea si-a facut poate o impresie gresita despre mine , datorita titlului topicului , insa acest catel ( care va veni candva in familia noastra ) va fi foarte bine ingrijit si iubit.pana atunci imi ramane sa ma documentez cat mai bine cu putinta despre cresterea si ingrijirea unei asemenea "bijuterii"
bilutza931
apropos de pui , sunt unii superbi la braila la carrefour, la pet shop...chiar era unul foarte jucaus , care facea curatenie in padoc printre chow si shar-pei...asta se intampla in martie 2009,era 14 mil un pui, dar fara pedegree,si spunea vanzatoarea ca aceasta este problema cumparatorului...puii aratau bine, insa nu stiu cata baza poti pune pe spusele unor comercianti...ei nu sunt impatimiti ai rasei...
Danutz
multe persoane s-au pacalit cu acel pet-shop.au cumparat catei iar dupa 1 saptamana si ceva cateii au murit.prefer sa mai astept.decat sa i-au un puiut bolnav si apoi sa plang dupa el , mai bine mai astept
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.