Help - Search - Members - Calendar
Full Version: In cautarea unui pui
Chow-Chow Forums > Chow-Chow > Cereri si Oferte
negrut
Buna,

Numele meu este radu si sunt din Targu Mures.

Am intrat pe acest forum deoarece imi doresc de destul de multa vreme un chow chow.

As dori sa stiu daca se poate creste la bloc un chow chow, cu conditia sa fie scos la blimbare de 2-3 ori pe zi. Sa
nu fie chinuitor sau stresant pentru el. Nici eu nu sunt prea obisnuit cu viata la bloc, am locuit 25 de ani la casa unde am crescut 2 femele: o maidaneza Lady ce a murit din pacate la 11 ani si o femela rotweiller Tara ce are acum 8 ani si este la fel de jucausa ca la 2 smile.gif ce sta cu parintii mei.

De asemenea as dori sa stiu care este un pret corect pentru un pui sanatos preferabil mascul, deoarece mi-e frica la femele sa nu aibe vreo problema de genul lactatie falsa sau altele. Am auzit de la asociatia cainologica de preturi de genul 1000-1500Euro, suma pe care nu mi-o permit pentru un catel.

Am cautat anunturi pe internet, dar sincer nici unul nu mi-a prezentat incredere, tot felul de canise din bucuresti cu adrese de contact de yahoo si cu livrari la domiciliu, etc care de departe par o inselatorie, sau canise din oradea ce ofera garantii veterinare in Iasi si altele hotii de natura romaneasca.

Daca ma puteti indrepta inspre o crescatorie/canisa/persoana care are pui sau va avea pe viitor pui (postez acum acest anunt ca in cateva luni sa obtin un pui), dar sa fie de incredere in jud. Mures sau Cluj daca se poate, dar pt un chow merg is mai departe smile.gif.
Doresc pui sanatos, numai cu pedigree, carnet de sanatate altfel spus acte in regula si fara complicatii sau boli generice.

Multumesc smile.gif
chaitan
Buna Negrut,

Ne-a placut mesajul tau referitor la dorinta ta de a-ti cumpara un chow-chow sanatos,cu pedigree.Sunt putine persoanele care stiu ce isi doresc si care pretuiesc cainele considerandu-l un prieten adevarat.

In ceea ce priveste pretul pentru un pui de chow-chow prea mic nu este.
Noi momentan nu avem pui insa un priueten al nostru,Tudor Ionut se numeste,il cunoaste si Mugur are 4 femele superbe.Din pacate masculi nu are.Fetele sunt 3 crem si una roscata iar parintii sunt amandoi negrii.Pedigree-ul fetelor este foarte bun cu ascendenti celebrii pe plan international.

Eu sunt crescatoare de chow-chow din 1991 si pana acum nu am intalnit nicio femela de chow sa faca lactatie falsa.Eu am 6 femele,1 de 13 ani,2 de 11 ani ,una de 4 ani si jumatate una de 3 ani si una de 2 ani si niciuna din ele nu a facut lactatie falsa vreodata.Dintre ele cele batrane au cate 3 fatari si din cele tinere doar cea de 4 ani a fatat de 2 ori celelalte nu au avut pui pana acum niciodata.Precizez ca toate sunt campioane si merg in expozitii.
Femela care are pui acum este sora cu femela mea de 3 ani si este la prima fatare.
Din punctul meu de vedere femelele sunt mult mai dragastoase si iubitoare.Vorbesc in cunostinta de cauza deoarece am avut si am si masculi.

Daca vrei mai multe detalii despre parinti,pui,pedigree,poze ma poti contacta la telefonul 0744 385.851 sau la mai-ul contact@chaitan-chow.ro
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.