Numele meu este radu si sunt din Targu Mures.
Am intrat pe acest forum deoarece imi doresc de destul de multa vreme un chow chow.
As dori sa stiu daca se poate creste la bloc un chow chow, cu conditia sa fie scos la blimbare de 2-3 ori pe zi. Sa
nu fie chinuitor sau stresant pentru el. Nici eu nu sunt prea obisnuit cu viata la bloc, am locuit 25 de ani la casa unde am crescut 2 femele: o maidaneza Lady ce a murit din pacate la 11 ani si o femela rotweiller Tara ce are acum 8 ani si este la fel de jucausa ca la 2
De asemenea as dori sa stiu care este un pret corect pentru un pui sanatos preferabil mascul, deoarece mi-e frica la femele sa nu aibe vreo problema de genul lactatie falsa sau altele. Am auzit de la asociatia cainologica de preturi de genul 1000-1500Euro, suma pe care nu mi-o permit pentru un catel.
Am cautat anunturi pe internet, dar sincer nici unul nu mi-a prezentat incredere, tot felul de canise din bucuresti cu adrese de contact de yahoo si cu livrari la domiciliu, etc care de departe par o inselatorie, sau canise din oradea ce ofera garantii veterinare in Iasi si altele hotii de natura romaneasca.
Daca ma puteti indrepta inspre o crescatorie/canisa/persoana care are pui sau va avea pe viitor pui (postez acum acest anunt ca in cateva luni sa obtin un pui), dar sa fie de incredere in jud. Mures sau Cluj daca se poate, dar pt un chow merg is mai departe
Doresc pui sanatos, numai cu pedigree, carnet de sanatate altfel spus acte in regula si fara complicatii sau boli generice.
Multumesc