Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Convietuirea cu alte animale
Chow-Chow Forums > Chow-Chow > Educatie si Comportament
mugur
Noi mai avem un iepurash...
Initial Nanook a incercat din rasputeri sa ajunga la el, dar l-am temperat de fiecare data.Va puteti imagina cat de terorizat era bietul iepure. Dupa un timp, curiozitatea combinata cu faptul ca nu patise absolut nimic, l-au facut sa vina mai aproape de Nanook, la inceput mai temator si apoi chiar se tineau unul dupa altul prin casa. Noi doar trebuia sa il potolim pe Nanook de fiecare data cand se intrecea cu gluma tocmai ca sa inteleaga ca are voie sa vina la el, si ca el trebuie sa fie cuminte cand e "vizitat".

In timp, i-a intrat cumva in cap ca si iepurasul e tot un fel de catel (inca incerca sa il mai miroasa pe la coditza cateodata).
A trebuit sa fim atenti cat a fost mai mic si mai pus pe hartzuit, mai ales ca avem obiceiul sa lasam iepurasul afara din cusca. Nanook voia doar sa se joace dar dintii de lapte fiind asa de ascutiti ar fi sfasiat usor pielea subtire a iepurelui.

Acum, rezultatele le puteti vedea si singuri.

user posted image

user posted image

user posted image
carmen
Noi avem un motan birmanez si o pisica "de strada" si daca poate nu se iubesc chiar, se tolereaza si convietuiesc in buna pace. Motanul e jucaria preferata a Maurei,asta cat ii permite el , pisica e mai distanta. Oricum sigur i-a prins tare bine prezenta pisicilor pentru ca trebuie sa stea destul de mult timp singuri acasa.
buddhachows
tongue.gif
Teo
Max a copilarit cu 3 catei si 3 pisici. Pot sa zic ca avea o iubire aparte pt tomberoneza familie, Tzusca. Cand aveau chef de joaca, sa te tzii.....bagau niste gonete prin living. ph34r.gif unsure.gif
alexxa_sandy
Artur nu are treaba cu nimeni....langa curtea lui sunt pasarile dar nici nu le baga in seama smile.gif cat despre"prietenia" lui cu rottweilerul... blink.gif nici sa ma gandesc..amandoi masculi huh.gif bine ca acum sunt tinuti "la distanta":rott-ul sta in spatele curtii si chow-ul in fata casei tongue.gif
ioana
Mugur,pozele cu Nanook si iepurashul ( cum il cheama?) sunt bestiaaaaaaaaaaaale !
mugur
O cheama Daisy. E fetitza.
Avem mult mai multe cu ei doi. Am sa mai adaug zilele astea, doar ca trebe sa le fac mai mici ca are aprox. 8mb o poza smile.gif
ioana
Ai mei nu prea sunt prieteni cu alte animale , mai ales cind e vorba de boabe ....
mugur
QUOTE(ioana @ May 30 2006, 10:14 PM) *

Ai mei nu prea sunt prieteni cu alte animale , mai ales cind e vorba de boabe ....

biggrin.gif Cine e in poza? Bebe si mai cine?
ioana
QUOTE(mugur @ May 30 2006, 11:42 PM) *

QUOTE(ioana @ May 30 2006, 10:14 PM) *

biggrin.gif Cine e in poza? Bebe si mai cine?

nu e bebe..............( sic)
e ben , primul meu chow chow cu cleopatra nevasta-sa - al doilea chow al meu
mugur
nu e bebe..............( sic)
e ben , primul meu chow chow cu cleopatra nevasta-sa - al doilea chow al meu

blink.gif m-au pacalit sprancenele. is la fel de grasane ca ale lui bebe. biggrin.gif
Andrei Stavila
apropo de convietuirea cu alte animale: Helga, Olga si pisica Suzy...Click to view attachment
olivian
La Ploiesti, dupa concurs, Aris a facut cunostinta cu VACA!
mugur
smile.gif) Demential ! A "imprietenit-o" pana l-a fugarit? Ca Nanook a furat-o asa pe munte smile.gif A pufnit la ea pana l-a alergat.
mugur
Iepurele terorist, faza 2.
Nanook se uita la tv cand l-a inghesuit Daisy. smile.gif

Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment

Click to view attachment
ioana
Superb ! nu pot sa cred cit de indurator este Nanook !
Oare ce o fi in capushorul lui Daisy ? Cine crede ea oare ca o fi coada lui Nanook ! Bugs Bunny ?
mugur
Habar nu am, dar o tolereaza. Si in general el rabda mult pana se enerveaza, nu doar cu ea...
Ea se straduie ca de obicei, cu coada lui. Ceva nu-i place ei la coada aia... smile.gif
Teo
Mugur, da' ce oki rosii are iepurele terorist, zici ca e urmashul lu' Dracula. biggrin.gif blink.gif
Eu sunt bucuroasa ca am reusit sa gasesc stapani pt iepurica mea. Sambata ne-a parasit pt o casa mai buna, cu multa iarba.

Admin edit:
Are oki negri dar deh... blitzul...
alexxa_sandy
Superbe pozele!! smile.gif pe langa Arturica stau si pasarile in jurul lui si acesta nu le face nimik.Stau la "barfe" laugh.gif Cand prind momentul sa ii fac o poza cu pasarile langa el, am sa v-o arat!
mugur
Just curious.
Din pacate matza nu parea asa fericita...

Click to view attachment
alexxa_sandy
Nanook nu sare la matze? n-are probleme cu ele?? smile.gif
mugur
Pana acuma nu. Se poarta cum face cu orice alt animal. E curios si atata, dar cred ca daca il mai scuipa astea pe la bloc, o sa invete el ce e aia pisica. smile.gif
suanita
Fiind o lady,Su binenteles ca se comporta ca atare...........Ea a fost obisnuita cu alte animalute inca de cand a intrat in familia noastra.Chiar daca ,nu-i convine de mlte ori sa imparta atentia mea,cu ceilalti colocatari,acestia fiind 4 papagali,o arata prin faptul ca ma ignora si pe mine si papagalii.Dar n-a aratat niciodata vreun semn de agresivitate....Faptul ca ma ignora,,atarna'' mult mai greu decat daca s-ar manifesta in alt fel.Dar dupa atatia ani s-a obisnuit cu zburatoarele.Si surpriza,are o prietena buna...........pisica scarii,pe care toata lumea o iubeste si o hraneste.Urca impreuna pe scari,se plimba prin fata blocului,si stau impreuna tolanite ..la umbra.Este toleranta dar asta nu inseman ca ii si convine sa-si imparta spatiul cu altcineva,gelozia fiind foarte clar exprimata.Doar au o parere foarte buna despre ei si cred ca lor li se cuvine totul........am dreptate?
Andrei Stavila
Da, Suanita, ai dreptate....
Dar am si eu o intrebare: ce papagali ai? Te intreb pentru ca eu am avut mult timp papagali, imi plac foarte mult si, daca vor fi de acord Helga si Olga, intr-o zi imi voi lua unul, de talie mare...
De asta te intreb, ma pricep cit-de-cit si stiu ca temperamentele papagalilor sint foarte diferite. Imi imaginez ca fetitza ta se poate intelege foarte bine cu perusii sau nimfele, dar banuiesc ca ar fi intr-o lupta continua cu un rosella sau un Micul Alexandru.....
suanita
QUOTE(Andrei Stavila @ Aug 9 2006, 01:45 PM) *

Da, Suanita, ai dreptate....
Dar am si eu o intrebare: ce papagali ai? Te intreb pentru ca eu am avut mult timp papagali, imi plac foarte mult si, daca vor fi de acord Helga si Olga, intr-o zi imi voi lua unul, de talie mare...
De asta te intreb, ma pricep cit-de-cit si stiu ca temperamentele papagalilor sint foarte diferite. Imi imaginez ca fetitza ta se poate intelege foarte bine cu perusii sau nimfele, dar banuiesc ca ar fi intr-o lupta continua cu un rosella sau un Micul Alexandru.....

Pot sa zambesc?Ai nimerit...........Am doi perusi si 2 nimfe,perechi.Nimfa femela,Hanny,este putin mai galagioasa dar este foarte atasata de mine.Cand o las pe afara,e tot timpul pe umarul meu si mai coboara si pe covor..........si o piguleste pe Su pe labute.Nu ca ei i-ar place..........Imediat isi trage labuta.Si cred ca poti sa-ti imaginezi ,,expresia'' afisata de Su.Probabil ca nu s-ar intelege bine cu un papagal de talie mai mare.Au o personalitate si papagalii....Pot sa-ti spun ca sotul meu,de exemplu,nu se intelege cu Hanny,il considera un ,,inamic''.Nu l-a piscat niciodata dar fasaie la el..........E un mic zoo la mine,pot sa spun.4 papagali,acvariu si Su.Dar ii iubim pe toti.O sa pun si o poza sa vezi cum mananca Hanny si Su din acceasi farfurie.De acasa,ca acum sunt la servici..

QUOTE(mugur @ May 7 2006, 10:25 PM) *

Noi mai avem un iepurash...
Initial Nanook a incercat din rasputeri sa ajunga la el, dar l-am temperat de fiecare data.Va puteti imagina cat de terorizat era bietul iepure. Dupa un timp, curiozitatea combinata cu faptul ca nu patise absolut nimic, l-au facut sa vina mai aproape de Nanook, la inceput mai temator si apoi chiar se tineau unul dupa altul prin casa. Noi doar trebuia sa il potolim pe Nanook de fiecare data cand se intrecea cu gluma tocmai ca sa inteleaga ca are voie sa vina la el, si ca el trebuie sa fie cuminte cand e "vizitat".

In timp, i-a intrat cumva in cap ca si iepurasul e tot un fel de catel (inca incerca sa il mai miroasa pe la coditza cateodata).
A trebuit sa fim atenti cat a fost mai mic si mai pus pe hartzuit, mai ales ca avem obiceiul sa lasam iepurasul afara din cusca. Nanook voia doar sa se joace dar dintii de lapte fiind asa de ascutiti ar fi sfasiat usor pielea subtire a iepurelui.

Acum, rezultatele le puteti vedea si singuri.

[img]http://chow.ro/forum/nanook/bunny.jpg[/img]

[img]http://chow.ro/forum/nanook/kiss.jpg[/img]

[img]http://chow.ro/forum/nanook/after.jpg[/img]

Superbe poze...
Imi plac si iepurasii la nebunie.....Dar sotul meu a precizat ,mai in gluma mai in serios,ca daca mai aduc vreun membru in familie ......pleaca el.Suntem asa:4 papagali,avcariu cu pesti si Su.Am avut si hamster dar din pacate a murit.Plus noi doi...O familie mare.Cand plecam undeva e un adevarat show. blink.gif
Oana
Eu mai am in casa 2 broscute testoase. Cand le scot din acvariu si le pun pe jos, Lee le trateaza ca pe niste......pierte, nu le da atentie, asa ca: no problem! tongue.gif
sTeLy
Hhahahahahah super tare mugur sa-ti traiasca amandoi laugh.gif laugh.gif laugh.gif eu mai am un papagal ... inca nu i-am lasat unul cu altul pentru ca mi-e frica sa nu mi-l omoare pe papagal ca e foarte firav laugh.gif mai ales ca Lord este inca mic si el se joaca (omorandu-mi papagalu) rolleyes.gif
mugur
Multumesc. Acum cat e mic fereste-l. Cu timpul el va intelege ca si papagalul e familie si il va proteja, ai sa vezi asta pe masura ce el se maturizeaza.
sTeLy
QUOTE(mugur @ Oct 6 2006, 07:38 PM) *

Multumesc. Acum cat e mic fereste-l. Cu timpul el va intelege ca si papagalul e familie si il va proteja, ai sa vezi asta pe masura ce el se maturizeaza.

O sa tin cont si de asta ! cool.gif
mugur
Iepurasul nostru nu mai este...
O bucata de timp Nanook va fi doar cu noi...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.