Cristina
Jun 8 2006, 11:45 AM
Va multumesc amandurora!
Cand o sa-l aducem acasa pe micutz sau micutza, o sa facem poze si o sa vi le trimitem!
madalina
Jun 20 2006, 11:51 PM
Sunt pentru infiintarea acestui club, si ma bucur ca s-a hotarat cineva in Romania sa se ocupe de aceasta rasa.
Acum trei ani cand am cumparat eu catelul, nimeni nu stia mai nimic sau nu vroia sa spuna, era ca un cerc exclusivist si asta s-a simtit din plin cand m-am dus la asociatie sa inscriu catelul. Nu am stiu cu cine sa vorbesc, nu am inteles mai nimic din reguli si conditii de concursi, monta, pedigree, etc...si nici nu au vrut sa ma ajute in vreun fel, asa ca m-am hotarat sa las balta asociatia si sa cresc catelul cum m-am priceput si eu, si cum am mai citit pe ici pe colo. Si mai este problema ca nici un medic veterinar nu pare sa stie mai multe despre rasa asta, si sa dea ceva sfaturi utile depre alimentatie, blana, etc....
Cred ca sunt foarte multi in situatia mea, mai ales ca in ultimul timp foarte multi oameni si-au luat chow-chow pt ca le-a placut doar cum arata, necunoscand caracteristicile rasei, gandindu-se ca este un simplu catel, dragalas si cumintel, si care se vor trezi curand cu probleme de comportament si/sau de sanatate.
Asa ca daca aveti nevoie de membri puteti conta pe mine. Nu stiu cat de activa pot fi, avand o tona de alte treburi zilnice de rezolvat dar daca aveti nevoie ... doar spune-ti.
mugur
Jun 20 2006, 11:54 PM
Multumim, e nevoie in primul rand SA VREM sa il facem. Daca citesti cam ce s-a scris in forumul dedicat clubului, ai sa vezi si cam in ce stare ne aflam acuma. Si gasesti si optiunea sa spui ce fel de membru vrei sa fii.
sTeLy
Sep 11 2006, 11:45 AM
O idee foarte foarte foarte buna...detzin deja un chow chow de 1 zi si tzin sa zick ca este destul de diferit de ceilaltzi ! este aparte asa...mor dupa el...si as vrea sa ma inscriu si eu in club