Partea financiara
1. Cat considerati ca ar trebui sa contribuie un membru fondator?
- 200 Euro
2. Cat considerati ca trebuie sa fie taxa anuala?
- 50 Euro
3. Cat considerati ca ar trebui sa fie taxa pentru un membru care vrea sa se inscrie in club dupa infiintare.
- 0...pentru ca v-a plati taxa anuala pe parcurs ... sau automat la inscriere plateste taxa anuala , simplificand lucrurile , ca la anul , pe aceeasi vreme sa plateasca iar taxa...
4. Cat sa fie taxele de mai sus pentru membrii cu personalitate juridica (crescatorii inregistrate ca firme)?
- la fel ca la un simplu membru
5. Considerati ca aceste taxe sa fie pe membru sau pe caine
- pe membru
Partea Morala:
1. Dl. Dan si D-na Adriana sa fie prin statut declarati presedinti onorifici pe viata, ca respect si pretuire ptr ce au facut pentru aceasta rasa) bineinteles daca si dansii doresc, dar fara sa aiba interdictie de a ocupa alte functii in cadrul clubului.
- da
Dezvoltare pe viitor:
1. Ca orice club care doreste sa atraga si anumite fonduri trebuie sa se implice si in scopuri caritabile. Multe cluburi de gen se ocupa si cu ingrijirea si cautarea unui nou stapan al unui catelus "Chow" de care stapanii s-au "plictisit". Din pacate acest lucru se va intampla si in Romania cu cat rasa se va raspandi mai mult.
- Da
Altele:
1. Credeti ca programul propus este bun?
- excelent
2. Pentru a diferentia un membru fondator de un membru, propun ca un membru sa aiba acces la functii in club dupa minimum 3 ani ca membru, ce parere aveti?
-
3. Ce alte idei, propuneri mai aveti?
- reducere ptr elevi si studenti, juniori handleri (zic asta pentru ca sunt elev si nu avem un venit propriu)
Alte intrebari:
4. Ce trebuie facut ca cei "nedoriti" sa nu fie in club?
Poate sa nu ii lase sa se inscrie in club pe cei care cresc mai mult de 5 rase
5. La ce va asteptati de la club?
-Sa fim toti uniti , sa nu existe discutii pe tema conditiilor puse , doar sfaturi si eventual modificari in regulament...*Nu-ti convine , nu te inscrii*
Mai am mici nelamuriri care nu le-am regasit in ce-ati vorbit aici :
1.Eu nu ma pot implica in vreun fel ca membru fondator din simplul fapt ca am o varsta prea mika (16 ani) si in al 2-lea rand ca trebuie sa-mi vad de studii pana atunci nu?

2.Prefer ca taxa sa se poata accepta si in rate , in caz ca nu avem posibilitatea atunci...!
3.Vreau si eu sa stiu cu exactitudine , de ce privilegii se bucura un membru !? inafara faptului ca incurajam inmultzirea rasei...!
Multumesc mult si orice ar fi vreau sa fiu membru alaturi de voi sa va am aproape pentru ca sunteti toti niste dulci !