Ieri, Arko(rottweilerul) a implinit 3 ani..si ce repede a trecut timpul..parca ieri era un tziganus mic cu blanita ca de catifea care plimba papucii dintr-un loc in altul

. Si cu aceasta ocazie, i-am facut un tort mare , din care i-am dat si lui Artur. Nu l-am facut cu prea multe ingrediente, era simplu, deoarece doar de dupamasa mi-a venit ideea si nu am avut timp sa mai merg la magazin sa mai cumpar care ceva. Iata reteta:
In ziua aceea, mama mea facea supa de galuste (in care se fierb legumele)- am luat niste morcovi, cartofi, patrunjel(radacina) si le-am pisat pe toate cu o furculita.
-apoi, am pus intr-o punga mai rezistenta, mancare uscata de caini, cantitatea nu stiu sa o spun , am masurat "dupa ochi", si am sfaramat-o cu un fecalet.
- am razalit branza(mozzarella, doar asta aveam) intr-un vas. Apoi le-am amestecat pe toate, am mai adaugat si putina supa in care au fiert legumele si dupa ce am dat o forma, am decorat tortul cu bomboane. Stiu ca nu conteaza aspectul, dar asa am vrut eu. Si rezultatul?.... le-a placut foarte mult, mai ales lui Arko, care e un gurmand si jumatate

, a si lins oala, si se uita la mine de parca imi spunea "Multumesc"

. Si cu ocazia asta, ii spun LA MULTI ANI, sa "traiesti bine" si sa ai parte de fetite frumoase si sa fi invingator in cat mai multe expozitii!!