ioana
Jun 6 2006, 09:48 PM
Anunt:
Caut sa cumpar catel Chow-Chow, urgent, sunt un mare iubitor al acestei rase insa parintii mei nu ishi pot permite sa dea asha multi bani p el. Daca doreshte cineva sa-shi faca mila de un copil de 14 ani shi doreshte sa faca schimb cu goblene facutre de mama mea sa ma contacteze urgent! Va rog foarte mult sa va induiosati de mine si poate acceptati oferta! Multumesc anticipat!
Nume: Boitan Florin
Adresa: B-dul Cosminului, Bl U 28, Sc B, Ap 74, Et 4, Slobozia, Ialomita, slobozia
Telefon: 0243/ 233430 sau 0473/ 047199
e-mail: boty_wolf@yahoo.com
Este incredibil , nu-i asha ?
Cum credetzi ca am putea ajuta acest copil ?
olivian
Jun 7 2006, 10:05 AM
Daca punem fiecare cate maxim 10 - 12 Euro am putea sa achitam un pui..
Sa incepem cu o fapta buna!
Ce ziceti?
anka
Jun 7 2006, 10:25 AM
eu pot cotiza cu pana la 50 euro
ioana
Jun 7 2006, 10:41 AM
eu vin cu 50 euro ,
si il rog pe bogdan de la timisoara daca nu a vindut inca tozti puii sa ne aiba in vedere cu unul. Sunt dispusa sa merg pina la Timisoara si sa il duc apoi lui Florin.
Am sunat in aceasta dimineata la slobozia si am vorbit cu acest baiat . I-am spus ca incercam sa-l ajutam in dorinta lui , si nici nu va putetzi da seama cita bucurie i-am adus . Puteti si voi sa vorbiti cu el, o sa va convingeti cit de mult isi poate dori acest copil un chow chow.
Cred ca astfel il putem ajuta si pe Bogdan sa vinda unul din pui cu siguranta si linistea ca acest pui va ajunge pe maini bune si va fi iubit .
fgbogdan
Jun 7 2006, 11:11 AM
Cel mai mic pret pe care l-am oferit este de 150 Euro pentru cineva din Oradea. Acelasi pret il fac si pentru voi.
Pana acum nu am dat niciunul. Ieri le-am dat vaccinul.
Ioana te astept oricand.
mugur
Jun 7 2006, 12:27 PM
Ok. Merg si eu. Cand o sa se intample asta?
olivian
Jun 7 2006, 12:51 PM
Cred ca intai trebuie sa contacteze cineva parintii... sa fim siguri ca anuntul mai este valabil sa nu avem surprize...
mugur
Jun 7 2006, 01:03 PM
Sincer nu cred. Chiar nu il vad furand goblenurile alea.. Ioana ar trebui sa stie mai bine ca a vorbit cu el. Oricum, trebe sa i zicem sa citeasca zdravan macar sa stim ca il creste calumea...
olivian
Jun 7 2006, 01:14 PM
Nu la asta ma refeream, sa nu fi gasit intre timp, sa nu mai caute... poti sa stii?
De vorbit cu parinti ca ei sa stie si sa fie o supriza ptr ala mic..
anka
Jun 7 2006, 01:30 PM
sunt perfect de acord cu Mugur ca trebuie sa ne asiguram ca pustiul stie in ce se baga, pentru ca din proprie experienta am vazut ca nu este foarte usor sa cresti un animalut; din pacate dragostea nu ajunge.
Oricum cand se hotareste ceva sa vedem cum ne intalnim (poate sambata la poze ?) ca sa va dau banii.
mugur
Jun 7 2006, 01:37 PM
E perfect, si asa ne vedem sambata si discutam asta atunci. Ma indoiesc ca nu ar mai fi valabil anuntul

ioana zice ca a vorbit cu el, deci i-ar fi zis. Eu il sun oricum dupa masa sa vb cu el. Nu sa ma conving, Doamne fereste, ci fiindca vreau sa inteleaga ca o sa fie ajutat..
ioana
Jun 7 2006, 01:51 PM
am vorbit cu el la telefon , si eu una m-am convins ca acest catzel va fi totul pentru el.Baiatul mi-a spus ca va vorbi si cu mama lui si ma suna inapoi.Pentru sfaturi de crestere ii stam oricind la dispozitie, l-am rugam deasemenea ca impreuna cu mama lui sa intre pe forum si sa citeasca.
Olivian, Anka: daca nu verificam si nu ma convigeam singura nu mai initiziam acesta discutzie. Va rog sa-l sunatzi si voi pe baiat ( are 14 ani ) si statzi de vorba cu el. Chiar daca nu au posibilitazti financiare deosebite, catzelul se poate creste si cu mijloace mai modeste!Citzi oameni buni nu-si rup de la gura ca sa-si cresca animalele ? Daca Florin nu-si va permite sa mearga in expozitii sau sa-i dea cea mai scumpa mincare , asta nu inseamna ca nu-l va iubi si nu-l va creste frumos !
anka
Jun 7 2006, 02:05 PM
Cand m-am referit ca nu este usor sa cresti un animalut nu m-am gandit la bani ci la faptul ca este o responsabilitate in plus pe care trebuie sa si-o asume el si partial si parintii lui. Oricum daca isi doreste atat de mult un chow sunt convinsa ca-l va iubi mult si foarte repede va fi iubit de intreaga familie pentru ca chow-ul este un catel aparte. De fapt toti de pe forum stim foarte bine acest lucru.
Ar fi grozav sa-i facem acest cadou.
ioana
Jun 7 2006, 02:27 PM
multzumesc anka
chaitan
Jun 7 2006, 02:34 PM
Sunt de acord cu voi in ceea ce priveste dragostea de care se va bucura acel catzel si eu cred ca merita ajutat acest copil. As propune totusi sa vorbeasca Ioana personal cu mama lui si sa-i spuna cum trebuie ingrijit macar pana termina de facut toate vaccinele.Acum cat e mic se cheltuie mai mult decat atunci cand e mare.Trebuie vazut daca mama baietelului se poate achita de aceste indatoriri.Dar cred ca daca a avut grija de un copil va creste foarte bine si un catel.As face sa fac si eu o oferta daca se strang bani pt catzel il pot da eu pe Mogul care e gata vaccinat si cu pedigree. Mentionez ca din pretul lui scad suma de 150 de euro. Ganditi-va si dati-va cu parerea.
mugur
Jun 7 2006, 05:05 PM
Am vorbit cu mama lui Florin acuma. Ioana are perfecta dreptate si copilul merita ajutat. pe de alta parte nu imi fac deloc griji ca nu are sa fie ingrijit, tatal lui este tehnician veterinar. Cat despre ajutor in cresterea lui, de asta suntem aici, sa il ajutam, mai ales ca are net acasa. Anul asta Florin are capacitate, si multi bani (de unde si asa nu erau averi) s-au dus pe meditatii. Una peste alta, sa stabilim pana sambata ce caine si cand il luam. Eu sunt pentru.
Admin edit:
imbecil... am uitat suma: 50 Euro
olivian
Jun 7 2006, 06:00 PM
Cred ca varianta propusa de Dan este putin mai buna, nu vreau sa se supere Bogdan, dar este mai putin costisitoare.
150 Euro + Cheltuieli de transport + cazare o noapte tot cam la 350 Euro duce...
Merg si eu cu 50 Euro
fgbogdan
Jun 7 2006, 09:00 PM
nu este nici o suparare. :-)
succes
olivian
Jun 7 2006, 10:27 PM
In orice caz sa sti ca intentia ta este de remarcat. Multumim!
ioana
Jun 8 2006, 10:50 PM
Mugur , Olivian : va multumesc frumos pentru interventzie si contributie. Gestul vostru ma face sa cred ca visul acelui copil este tot mai aproape de a se implini . Inca o data mii de multumiri si Ancai pentru reactia deosebit de generoasa la acest anunt. Deasemenea este impresionanta si generozitatea lui Bogdan de la Timisoara si a Adrianei , cu care participa si ei la aceasta actiune . Multumim suntetzi niste suflete mari !
Asha cum a facut si Mugur , va invit si totodata va rog sa luatzi legatura cu Florin si cu parintzii lui ca sa va convingetzi ca acest copil merita toate eforturile voastre , o sa vedetzi ca bucuria acestui copil nu este un lucru cu care va intilnitzi in fiecare zi !
Imi doresc ca sambata , cind ne vom intilni la poza de grup, acel grup sa se poata mandri si cu prima "familie " de chow intemeiata pe bunatatea si dragostea voastra.
Admin edit:
Eu am sa platesc partea mea sambata, si banii sa ramana la Ioana. Eu cel putin asa consider ca e corect, ea a fost sufletul problemei... Oricum stam de vorba sambata si stabilim impreuna ce si cum facem.
mugur
Jun 10 2006, 07:24 PM
Banii s-au adunat la mine pana la urma...
Ioana: 50E
Olivian : 50E
Viviana: 50E
eu: 50E
mai sunt anuntati 50E de la dna Anca si 1mil de la Mihaela.
Asa ca Bogdane, pregateste cateii saptamana asta
fgbogdan
Jun 11 2006, 12:00 PM
am vb cu Ioana.
astia sunt ultimii 2
Click to view attachment
olivian
Jun 11 2006, 12:04 PM
Pastreaza unul pentru noi!
Sunt niste scumpi!
Ce sunt baieti, fete?
fgbogdan
Jun 11 2006, 12:11 PM
un baiat si o fata.
azi vine cineva din Timisoara sa vada (si poate sa ia unul).
cu toate ca am vb cu Ioana deja astazi despre preturi - am schimbat din nou si ramane pentru voi 150E oricare.
acum ... vom vedea ce ramane.
cea neagra pe bot este fetita si celalalt baietel.
olivian
Jun 11 2006, 12:14 PM
Parerea mea este ca pentru ala mic sa fie baietelul! Cred ca este mai usor pentru el! Astept si parerea celorlalti!
Oricum amandoi sunt superbi!
alexxa_sandy
Jun 11 2006, 12:26 PM
si eu zic de baietel..imi plac amandoi!sint tare draguti!

dar sa vedem ce zic si ceilalti...baiatul acela nu a spus ce vrea?mascul sau femela?
ioana
Jun 11 2006, 12:31 PM
Sunt foarte frumosi puiutzii ! Recunosc din plin caracterul ( fetitza) si moaka ( baiatul ) de ciociolini adevaratzi !
Bogdane , daca reusesti sa dai unul din puiutzi azi ( iti tin pumnii) noi il vom lua pe cel care ramine. Daca nu , vom alege unul din cei doi .Intre timp astept si parerea celorlatzi . Olivian a raspuns deja , multumesc frumos !
fgbogdan
Jun 11 2006, 12:44 PM
am dat fetita.
va rezerv baietelul. Luni o sa confirm/infirm posibilitatea de a-l trimite eu la Bucuresti.
B
olivian
Jun 11 2006, 02:17 PM
Multumim foarte mult Bogdan!
Am si eu o varianta, daca se doreste, marti dimineata puiutul poate fi in Bucuresti!
Crezi ca il va afecta drumul cu masina? Masina cu aer conditionat..
ioana
Jun 11 2006, 02:23 PM
Bogdane , mutumim frumos . O sa ia Mugur legatura cu tine sa-tzi trimita maine banii.Cu transportul mai tinem legatura.
Ma bucur tare mult ca i-ai gasit si fetizei un camin , pina la urma povestea puiutzilor tai s-a terminat frumos.Noi o sa ducem puiul de la tine la Slobozia , lui Florin , si o sa te tzinem la curent cu evolutzia lui. Inca o data mii de multumiri.
QUOTE(olivian @ Jun 11 2006, 02:17 PM)

Multumim foarte mult Bogdan!
Am si eu o varianta, daca se doreste, marti dimineata puiutul poate fi in Bucuresti!
Crezi ca il va afecta drumul cu masina? Masina cu aer conditionat..
Olivian , ar fi grozav !!!!
mugur
Jun 11 2006, 02:54 PM
Bogdan, am nevoie de un cont bancar ca sa iti trimit banii si maine i trimit. Pot sa i trimit si prin serviciul postei evident. Astept indicatii. Multumim mult.
anka
Jun 11 2006, 04:37 PM
Eu cui trebuie sa dau banii?
Sambata am vorbit cu Ioana si a zis ca mai este timp.
Din cate am inteles stau oarecum aproape de Mugur deci astept hotararea voastra.
Admin edit:
Mie Anca, imi trimiti luni pe Ionutz, ca de la tine vine la mine el.
Din banii ce raman am sa-i cumpar ce-i mai trebuie: castronel, ham, lesa/zgarda, perie si de restul mancare...
fgbogdan
Jun 12 2006, 09:03 PM
20:00 - am livra "marfa". Am fost luat cam pe nepregatite ca initial mi s-a spus ca plecarea e la 21:00.
pe fuga am facut ultima poza, pus catelul in cutie, cutia in masina, apa, vas de apa, cronturi, start.
Dupa 10 minute de mers - mi-am dat seama ca nu am luat carnetul de sanatate.
Telefon acasa, revenit, luat carnet si in 20 de minute am fost la masina curierului.
Buna ziua, buna ziua, cu catelul, da ... hmmm. A, si eu am un bichon Maltez, ce mult imi plac, stau cu el in casa, pat, face ce vrea, bla, bla, bla ...
Pe "driver" il cheama Marius, este si el un indragostit de caini, doar ca de alta rasa ...
I-am prezentat, l-a giugulit cam 10 minute, tati tati, o sa iti pun muzica, o sa stai cu mine pana la Bucuresti, etc , etc ..., are nume, n-are ca nu im iplace sa le dau daca ma despart de ei, a da evident.
Apoi a urmat un telefon de confirmare. Alo sefu, am luat catelul, e dragut, e culoare deosebita, da, are limba albastra, unde il duc, la dv sau la curieri, ... in fine detalii logistice.
I-am predat carnetul de sanatate, am pus cutia legata de centura de siguranta in fata. M-am scuzat ... poate o sa faca ceva, aaaa, nu-i nimic o sa spal (chestie care m-a impresionat - si m-a facut sa nu mai am grija ca nu o sa fie bine tratat pe drum).
Apoi despartirea, si gata ...
Teoretic daca totul va fi bine (si doame ajuta sa fie asa) maine dimineata la 08:00 e in Bucuresti ... si de acolo stafeta e la voi.
cam atat - sper sa primeasca un stapan iubitor ... ca mai mult nu cere.
Timisoara - end.
Mai tarziu o sa pun si ultima poza. (de fapt 3)
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment
mugur
Jun 12 2006, 09:05 PM
Multumim Bogdan !
olivian
Jun 12 2006, 10:48 PM
Pozele sunt foarte impresionante!
Multumim Bogdan foarte mult!!
De acum incolo, Catelusul din stema clubului, o sa fie Catelusul lui Florin!
El ne-a aratat ca putem face lucruri frumoase impreuna si ne-a unit in prima noastra actiune!
Sa speram ca nu este singura si ca vom reusi sa fim cel putin 21 membrii, pentru a putea continua!
Andrei Stavila
Jun 13 2006, 10:26 AM
Mugur: nu pot scrie nimic despre aceasta poveste, atita timp cit singurele informatii pe care le am sint doar cele postate pe site....
In plus, inca nu m-am lamurit ce trebuie sa scriu: un articol sau o instiintare? Daca scriu un articol, nu vad ce legatura ar avea cu televiziunile...
Dar uite ca acum imi vine in minte o idee buna: as putea sa scriu un articol despre intreaga poveste, un articol pe care sa-l trimitem luna viitoare la Dog Magazin, ca o continuare a colaborarii noastre. Cred ca ar fi bucurosi de o asemenea poveste.
Pentru asta insa, am nevoie de mult mai multe informatii. Va rog pe toti cei implicati sa postati aici impresii, informatii etc., atit inainte de a lua catelul cit si din timpul intilnirii cu Florin, cind i-l veti da. Apoi, evident ca o fotografie este absolut necesara.
Foarte important ar fi ca si Florin sa imi scrie mai multe lucruri despre el, despre dragostea lui pentru Chow, cum a auzit de aceasta rasa etc.
Trebuie sa am o cantitate cit mai mare de informatii pentru a insaila o poveste frumoasa.
ioana
Jun 13 2006, 12:53 PM
am facut receptzia ! Puiul este delicios !Nu-mi pot lua ochii de la el !
Foarte cuminte si de loc sperios , a facut cunostintza cu familia mea si acuma e la somnic . Asteptam sa se odihneasca , apoi ne imbarcam pentru Slobozia.
Va trimit in scurt timp si citeva poze .
ioana
Jun 13 2006, 01:28 PM
andrei : o sa itzi dam toate informatiile de care ai nevoie , momentan insa suntem spre finalizarea actiunii , sa ne mai linistim si noi emotziile si trairile din aceste zile si cu sigurantza vei avea sufient material.
Am ajuns oare ? Cine o fi astia ?
anka
Jun 13 2006, 03:21 PM
Este adorabil.
Multumiri Ioanei, lui Mugur lui Olivian si tuturor care s-au implicat in acasta fapta buna. Sa speram ca totul va fi bine si ca Florin si familia lui se vor bucura de de dragostea aceea specifica pe care numai un chow ti-o poate da (voi stiti despre ce este vorba).
buddhachows
Jun 13 2006, 03:31 PM
Simpatic!
Felicitari sponsorilor!
Andrei Stavila
Jun 13 2006, 03:45 PM
Drum bun la Slobozia!
Ioana: ai grija sa ii dai lui Florin informatiile esentiale, in asa fel incit sa se bucure din plin de catzelush
fgbogdan
Jun 13 2006, 04:02 PM
Au venit actele pentru ei. Ioana - te rog sa imi transmiti datele lui Florin pana maine la 18:00 ca sa pot sa le dau la asociatie.
olivian
Jun 13 2006, 05:29 PM
Tranzitul in Bucuresti!!
Intalnirea cu ghemotocul!
Este adorabil!!!
alexxa_sandy
Jun 13 2006, 05:42 PM
Ce dragut!!!

abia astept sa am si eu un ghemotoc din asta

!
mugur
Jun 14 2006, 05:08 PM
ioana
Jun 14 2006, 07:28 PM
Acest catzel a fost intr-adevar pentru Florin !
Cind el si cu mama sa ne-au deschis usa ,parca tot nu-si puteau crede ochilor ca s-a intimplat. Florin isi atintise ochii asupra catelusului iar mina de ingrijorare care o avea intiparita pe fatza in momentul in care a deschis usa s-a risipit brusc , transformindu-se pe loc in bucurie extrema . Florin si-a luat catzelul in brate alintindu-l incercind timid sa-si ascunda lacrimile in blanitza lui. Trebuie sa recunoastem ca si noi am trecut destul de greu de acest moment emotionant , noroc cu Mugur care a reusit prin exuberanta lui sa ne opreasca lacrimile .Florin ne povestea ca el daduse anuntul in iarna , insa nimeni nu il cautase de aceea isi pierduse orice sperantza.Florin este un copil crescut foarte frumos,dedicat studiului, cu mult bun simtz , si mult respect pentru familie. Am gasit o armonie si o admiratie deosebita intre el si mama lui , iar la Florin o maturitate si responsabilitate greu de intilnit la tinerii de azi de varsta lui .
Nanooku , ca asa il va chema pe pui de acum inainte, dupa ce a scapat de pupaturile si imbratisarile noii sale familii,foarte serios si cu aerul lui de ardelean a trecut la explorarea trusoului cu care venise si a noii sale locuintze.Florin ii pregatise deja un loc cu catzelush de plush pe care Nanooku l-a si tras de urechi cautind sa se joace cu el. A fost si nelipsitul pishu in mijlocul sufrageriei , trasul de ciucuri , cautatul prizelor , dar febletzea cea mai mare s-a dovedit a fi paturica rosie din zestrea lui. Ceea ce ne-a placut tuturor la Nanooku este caracterul lui tare bun , este un catzel linistit si cuminte si foarte curat . A tipat la noi in masina cit il tineau plaminii sa-i schimbam scutecul , iar cit a stat la mine asa de mic cum e isi spala labutzele.
Oricum cei doi se potrivesc perfect si cu sigurantza o sa mai auzim multe despre ei. Dupa ce am lasat instructiunile de rigoare in urma , am plecat lasind puiul dormind si cu primii vecini la usa venind in vizita sa vada "minunea"....
olivian
Jun 14 2006, 08:09 PM
Sunt foarte bucuros pentru ca aceasta actiune s-a terminat fericit pentru noi toti si in special pentru Florin.
Florin a avut noroc pentru ca merita!
Catelusul din emblema merita sa fie Nanooku lui Florin!!
El ne-a unit mai mult!!
Tin sa-i FELICIT si sa le multumesc la toti cei care s-au implicat atat moral cat si material!
Tot pe acesta cale doresc sa le Multumesc si echipei de la SPRINT CURIER!
Ei ne-au ajutat cu transportul de la Timisoara la Bucuresti, in bune conditii, a acestui unui mic pasager cu blana, asa ca la nevoie apelati cu incredere, au experienta!
Cu acesta poveste am aflat ca Stapanii de Chow sunt la fel de DEOSEBITI ca si catelusii!!
Va multumesc!
Teo
Jun 15 2006, 10:33 AM
Eu as vrea sa va felicit pe toti cei ce ati pus umarul pt a face un adolescent fericit. Se vede ca merita sa primeasca ce si-a dorit si voi sunteti minunati ca l-ati ajutat. Sper sa tineti legatura cu el, este inca un adolescent si trebuie ajutat in continuare cu sfaturi.Oricum, este un gest foarte frumos!
florin
Jun 17 2006, 07:38 PM
Vreau sa multumesc foarte mult intregii echipe care a pus la cale aceasta surpriza uimitoare, nu vreau sa multumesc cuiva in mod special, deoarece sunt convins ca toata lumea a contribuit cu tot ce a putut mai bun si mai mult. Nonooku e foarte cuminte, toata lumea il iubeshte, este foarte fericit in sanul familiei noastre si sper ca aceasta scumpete sa-mi poarte noroc aceasta saptamana ( luni e primul examen ) si promit ca dupa examen sa ma ocup si mai mult de el, chiar daca shi acum e rasfatatul casei, ba chiar mai mult ........ al scarii.
Promit in mod solemn sa am mare grija de el sa-l iubesc cum nu am ami iubit pe nimeni altcineva si va rog foarte mult sa aveti incredere ca este p maini bune ( un motiv in plus este cum a zis si mugur faptul ca tata este tehnician veterinar). Sper ca intr-o zi sa pot sa va rasplatesc si sa va intorc gestul sau cel putin impreuna sa realizam visul unui alt copil ca mine sau poate chiar mai mic.
Apropo m-au mai intrebat 2 persoane daca pot sa le fac rost sa cumpere si ei niste puisori uneia i-am dat numarul Ioanei ( sper sa nu va suparati ), iar altii m-au rugat sa mai dau anunturii ca poate Dumnezeu ii vede si pe ei .
Inca o data mii , miliarde d multumiri si va rog sa nu ezitati sa ma cautati poate pot contribui si eu la realizarea visului cuiva cu s-a intamplat si cu mine.
Nu in ultimul rand trebuie sa-i multumesc si lu' Doamne Doamne care v-a adus in calea mea shi a facut posibila realizarea visului meu .
Acum trebuie s aplec dar promit ca d joi in colo tine legatura mai des
Andrei Stavila
Jun 17 2006, 09:07 PM
Florin, succes la examene!
Si dupa ce termini, abia astept sa vorbesc cu tine, ca sa scriu despre tine si Nonooku in Dog Magazin!
Contacteaza-ma pe mail (il iei de la profile)
Pupici lui Nonooku din partea celor doua fete ale mele!
Admin edit:
Am editat eu in post. Numele "bursucului umflat cu pompa" este NONOOKU si scriu aici pt ca am observat ca si alte persoane au inteles gresit. Eu sunt mandru ca a ales numele asta, oarecum asemanator cu al lui Nanook.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.