florin
Jun 22 2006, 02:02 PM
Pai sa shtii Mugur k numele lui Nanook m-a inspirat pt k i mie mi-a placut ffffffff tare. Nonoku meu mi-a purtat noroc la examen, ma astept cam la 9.50 sau mai mult media d capacitate si sunt foarte fericit pentru asta. Marti i-am facut vaccinu si vrea sa va intreb dak e normal ca dupa vaccin sa s simta mai abatut, sa s scape putin p el, sa aiba senzatie d voma si alte chestii d-astea? De cand iesim in oras facem in 2 ore 100 de metrii pt k toata lumea ne opreste, sa mira de el si vrea sa se joace cu el. Multumesc fostului sau stapan k mi-a dat un catel foarte, extrem de cuminte ( chiar la 2 luni cate are, dak suntem plecati nu face in casa asteapta sa venim sa-l scoatem, nu face in casa, chestii pe care am observat-o din plin zilele astea cu examenul in care am fost plecati si 8 ore). Foarta multa lume m-a intrebat dak nu pot sa mai fac rost d catei, vre-o 2 persoane chiar vor sa cumpere. Am dat numarul Ioanei unei persoane, un coleg de-al meu si prieten si as vrea sa stiu dak ati luat legatura si daca s-a rezolvat ceva.In caz ca aveti nevoie d ceva nu uitati k sunt disponibil si in cazul in care pot sa ajut o fac cu cea mai mare placere.V-as ruga sa-mi raspundeti la intrebarile despre comportamentul de dupa vaccin k sa stiu dak trebuie sa-l duc la doctor sau dak e normal.Mii de multumiri ink o data, va pup p toti si cam p la jumatatea lunii viitoare ne vedem in Herastrau. Oricum mai vorbim in week-end si va zic c am facut la examen, dak Nonooku mi-a purtat noroc ( chiar daca sunt sigur de asta )
mugur
Jun 22 2006, 02:07 PM
Este normal Florin sa fie mai abatut dupa vaccin, chiar ma si mir ca nu ti-a spus medicul asta.
Asa a fost si mutulica al nostru dar asta e trecator, fiind reacatia organismului la vaccin. Ma bucur ca ai catel asa cum ti-ai dorit si ca e asa de cuminte. Poate i mai faci poze...
anka
Jun 22 2006, 02:57 PM
Florin,
ma bucur foarte mult ca Nanooku ti-a purtat noroc la capacitate si iti doresc ca si de acum inainte sa-ti poarte noroc pentru ca acesta este primul examen cu miza din viata ta de acum vor urma altele unele poate mai grele deci vei avea nevoie de sustinere ..... dar Nanooku va fi alaturi de tine.
cu drag si ma bucur mult pentru bucuria ta.
alexxa_sandy
Jun 22 2006, 09:32 PM
SALUT FLORIN!
ma bucur ca ai stiut la examne si sper sa iei o nota cat mai mare!!cu sigurantza ca Nanooku(imi place numele asta!

)tzi-a tinut noroc! si pt mine catelul meu (Arturica) este ca un talisman

.Succes in continuare si sa intri la un liceu cat mai bun!!!
Andrei Stavila
Jun 22 2006, 09:34 PM
Florin,
Acuma reactiile la vaccinuri si medicamente depind nu numai de la catzel la catzel, dar si de la vaccin la vaccin (schema de vaccinare a puiului cuprinde vaccinuri care nu sint toate la fel). Ca atare, la alt vaccin se poate sa nu mai reactioneze la fel, sa fie indiferent.
Pentru linistea ta, eu te sfatuiesc un lucru: de fiecare data cind nu esti sigur de ceva si ti se pare ca ceva e in neregula, suna imediat doctorul, sau, mai bine, du-te direct la el. Eu asa fac, si crede-ma ca saracu' medic isi smulge parul din cap cind aude de mine. Dar, pe de alta parte, nici nu are ce face, ca ii sint client permanent. Sa nu ma intelegi gresit, nu sint ipohondru, nu vad in fiecare problema a fetelor mele o boala grava, dar e mai bine sa intrebi, pentru ca e mai usor sa previi, decit sa tratezi.
Cam asta e. Stai linistit, ca si omul, ciinele are si el starile lui mai bune sau mai proaste. Tu trebuie doar sa te asiguri ca medicul este la curent cu ce se intimpla, in rest bucura-te asa cum trebuie de copilashul tau frumos!
Succes si astept vesti!
alexxa_sandy
Aug 30 2006, 10:01 AM
Florin,
nu ne-ai mai scris de mult timp ce mai face Nanooku... cum e, bine sanatos? asteptam vesti!
chaitan
Sep 23 2006, 04:46 PM
Hei oameni buni mai stiti ceva de Nanookul cel mic?Catelul pustiului din Slobozia?
Aveti vesti ca asteptam si noi niste poze macar sa il vedem cum a crescut.V-ati intalnit cu el ?Ca spunea ca vine in vacanta in Bucuresti.
Luati legatura cu el sa vedem ce face catelul.As suna eu la el dar nu am numar de telefon.Ioana,Mugur voi ati fost sa duceti catelul aveti vesti?
Ad. edit :
Nr. de telefon al lui Florin il gasesti la inceputul acestui topic.
Catelul este foarte bine , am vorbit eu cu el la telefon dupa ce m-am intors din Grecia .Lui Florin ii parea tare rau ca nu a putut sa-l duca la concurs la Slobozia deoarece Bogdan inca nu i-a trimis pedigree-ul. Nonooku se pare ca este cinnamon, trebuie sa ai rabdare Chaitan , Florin nu are camera digitala, mi-a spus ca incearca sa faca rost sa ne trimita poze. Are din pacate si calculatorul stricat de ceva vreme .
fgbogdan
Oct 2 2006, 05:26 PM
Eu stiu ca nu eu trebuie sa ii aduc pedigreeul . Cel mult pot sa merg din nou la asociatie si sa intreb in ce stadiu sunt ele. Mi s-a explicat ca ele se trimit direct la cei in cauza - de aceea a trebuit sa le dau datele lor.
sTeLy
Oct 6 2006, 07:29 PM
Doamne ati facut o fapta de apreciat..Palaria jos !
florinaqe
Jan 4 2007, 08:24 PM
salutare tuturor...imi pare foarte foarte rau ca nu am mai intrat ...dar impul nu prea mi-a permis...shtiti shi voi viatza d liceu...7 ore in fiekre zi ...am mai incercat sa intru' da mi-am uitat parola..d aceea am facut un alt cont....am mai pastrat legatura cu ioana...Nonooku face foarte foarte bn... s-a facu mare .. are 10 luni.. o s a incerc sa pun shi nishte poze cu el ... dak vreti sa mai vorbim .. vorbim p messenger ( boty_wolf). Dak se poate ash vrea sa-l rog pe Bogdan sa-mi trimita shi mie pedigree-ul lui Nonooku, deoarece au fost cateva concursuri chiar la noi aici .. shi nu am putut sa-l duc shi pe el din aceasta cuza ... este mare mare pacat ....fara indoiala ar fi cashtigat concursul...dak s poate sa ia cineva legatura cu bogdan .. sau poate vede chiar el .
Apropo am o veste foarte foarte buna .... datorita lui Nonooku s-a rapandit rasa in Slobozia ....lumea a fost foarte incantata... si au mai aparut 2 puishori... unul dintre el este chiar vecin cu noi

.
Sper ca atunci cand s vor face mari atat Nonooku cat shi " prietena" lui sa putem ajuta shi alti copii asha cum s-a intamplat si cu mine. Promit ca d acum in colo o sa-mi fac timp sa mai intru sa mai vorbim. Dak s poate Ioana , t rog, sa mai suni k am pierdut shi numar tau ... ar fi pacat sa nu mai pastram legatura dupa c ai facut pt mine ......Ink odata milioane d multumir tuturor.
olivian
Jan 4 2007, 08:41 PM
Sa facut tare frumos!!
Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi!!
Mai asteptam poze cu voi..
fgbogdan
Jan 4 2007, 10:01 PM
Pune si tu o poza mai de dai doamne ... ca nu se vede culoarea bine. Eventual cand doarme ca sa nu fie in miscare.
In ceea ce priveste pedigreeul ai fost la tine in oras la asociatie sa intrebi care este statusul ? Ca la TM nu este.
Daca vrei sa iei legatura cu mine exista PM si exista si adresa mea de email.
B.
Oana
Jan 4 2007, 10:07 PM
Ce frumos si ingrijit e...sa iti traiasca!
buddhachow's
Jan 5 2007, 10:46 PM
Salut Florine !
sa-ti traiasca ciociolinul!
Nu ai niste poze mai bune?
Fotografiaza-l cand sta in picoare pentru ai putea vedea tot corpul.
OviDeus
Jan 8 2007, 03:34 AM
La Multi Ani Ioana !
Chow Chow iti doreste exact cat ai facut tu pt. rasa asta!
Adik sanatate curata, curatenie morala, succese nenumarate si tot atata dragoste!
Chow Chow!
Ioana edit :
Multumesc mult Ovideus, gandurile tale bune ma fac sa merg cu incredere mai departe .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.