Multumim pentru link. Uitatindu-ma, mi-a parut un pic rau ca nu a participat si Tana, poate ca va amintiti ca s-a calificat la Crufts anul trecut in august la Bratislava, dupa ce a cistigat CACIB. Nu aveam cum sa participam - nu era timp pentru vaccinuri, trebuie sapte, opt luni, nu este ieftin, si in niciun caz nu mi-as fi lasat cainele la cala in avion.
Interesant este si premiul RESERVE BITCH CHALLENGE CERTIFICATE LT/LV/EST/ ZEMYRA LIETUVOS LIUTAS Bitch: Zemyra s-a calificat la Crufts la acelasi concurs de la Bratislava, cistigind Bitch Best Junior. Foarte frumoasa catelusa, mult mai frumoasa decit juniorul din aceeasi canisa, care era si destul de mic.
De altfel nu cred ca Tana ar fi avut sanse, este un Chow de tip clasic, tipic pentru secolul XX, mai ales in prima parte, pe cind acum la Crufts se prefera un alt tip de Chow, cu o conformatie diferita. Sper sa gasesc link-ul cu singurul Chow care a cistigat BIS la Crufts, asta a fost prin anii '20, m-ar interesa ce parere aveti. Pina atunci o puteti vedea pe Tana pe
http://www.netchows.com/champions/Detailed/697.shtml.